16. tammikuuta 2019

Kansalaisaloite seksirikollisista matuista kertoo kaiken olennaisen suomaloisista

Kansalaisaloite.fi palvelussa on yhtäkkiä suuren suosion saanut aloite "Seksuaalirikoksesta suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus", joka kertoo kaikkiaan aivan kaiken olennaisen tästä tyhmästä kansasta, suomalaisista. Aivan kaiken. Käydäänpä läpi muutamia pointteja siitä...

 1. Suomessa kirjoitetaan isolla kirjaimella. Eikö edes tätä osata oikein?

 2. Tärkeämpää olisi ENNALTAEHKÄISY, eli se, että Suomeen ei päästetä yhtään ihmistä, jonka henkilöllisyydestä ja aikomuksista meillä ei ole varmaa tietoa, eikä etenkään päästettäisi yhtään turvapaikkaturistia tänne läpsyttelemään. Aivan turha selitellä ja vääntää tämmöistä jälkihoitoa, oireiden hoitoa, kun itse sairaus jätetään kokonaan hoitamatta. Mutta sehän ei suomaloisia kiinnosta vittuakaan, koska tyhmät suomaloiset haluavat vain pikaista oireen piilotusta, eivät ratkaisua itse ongelmaan!

 3. Oleskeluluvan peruuttaminen ei merkitse mitään, kun pitäisi myös peruuttaa turvapaikkahakemus, saatu turvapaikka, kansalaisuus ja kaikki muutkin "saadut oikeudet" tämmöiseltä rikolliselta turvapaikkaturistilta. Hohhoijaa. Joten tällä aloitteella ei ole käytännössä mitään merkitystä.

 4. Aloitetta ei ehditä edes käsittelemään eduskunnassa, joten tällä aloitteella ei ole mitään merkitystä.

 5. Aloite on niin huonosti tehty, ettei siinä ole otettu huomioon edes muita lakeja, joiden kanssa se on ristiriidassa niin pahasti, ettei tätä aloitetta voida koskaan vääntää laiksi, joten tällä aloitteella ei ole mitään merkitystä.

 6. Aloite oli saanut huomattavan vähän kannatusta ennen tätä uusinta Oulun matupedoskandaalia. Vaikka näistä asioista oli puhuttu jo 20 vuotta, ei asia ole kiinnostanut suomaloisia paskan vertaa. Vaikka näitä tapauksia on jo ennestään vaikka miten monta, ei asia ole kiinnostanut suomaloisia paskan vertaa. Vain sitten, kun tämä yksi juttu nousi jostain syystä valokeilaan, yhtäkkiä kansa heräsi ja meni vetämään nimensä alle. Ei saatana miten tyhmä tämä kansa on ja miten saatanan helposti manipuloitavissa!

 7. Aloite toimii synnintunnustuksena ja syntien anteeksiantona suomaloisille, jotka ovat vuosikymmenet ummistaneet silmänsä maahamme kohdistuneesta kulttuurimarxistisesta mädätyksestä matuiluineen ja pedofilioineen kaikkineen. Kun tyhmä suomaloinen ei ole viitsinyt tehdä yhtään mitään vuosikymmeniin asioiden saattamiseksi järkevälle tolalle, ei ole viitsinyt pitää mekkalaa, tuoda asioita esille omalla nimellään ja naamallaan (kuten esim. minä olen tehnyt), eikä edes äänestää mitenkään järkevästi ja kokee nyt tietenkin syyllisyyttä omista tyhmistä valinnoistaan, jotka ovat tähän tilanteeseen johtaneet: Tässä on loistava synnintunnustus ja syntien anteeksianto! Vedä nimi alle niin 25v hiljaiseloa ja tyhmyyttä ja saamattomuuttasi on kaikki anteeksi annettu! HALLELUJA! Noniin, sitten taas takaisin pää pensaaseen, Salatut Elämät tai lätkämatsi pyörimään ja voikin unohtaa ikävät tosiasiat taas seuraavan 25v ajaksi, jeejee. Eikös olekin kätevää?

Suomalaisten pitäisi alkaa oikeasti tekemään jotain KONKREETTISTA asioiden saattamiseksi oikealle tolalle, mutta siihenhän suomalaisista ei ole. Siksi käytänkin heistä termiä "suomaloiset", koska sitähän he ovat: Lauma ihmisiä, jotka vain loisivat täällä itsekin, välittämättä yhtään, mitä ympärillä tapahtuu, mitä jälkipolville tehdään ja mitä meidän koko länsimaiselle yhteiskunnalle on käymässä. Ei, vaikka on 20 vuotta valistettu ja varoiteltu, sellaisin rautalankaesimerkein, että tyhmemmänkin pitäisi tajuta, missä mennään. Tämä on jo nähty kerta toisensa jälkeen ja taas nähdään.

Lopettakaa nyt vittu oikeasti tämmöisten paskojen tekeminen ja jakaminen. Jos haluatte muuttaa asioita, ALKAKAA MUUTTAMAAN NIITÄ. Pitäkää mekkalaa. Olkaa esillä netissä ja arkielämässä omalla nimellänne ja naamalle. Valistakaa ihmisiä. Jakakaa tietoa ja varmistakaa, että se tieto menee oikeasti perille. Osallistukaa mielenosoituksiin kykynne mukaan sen sijaan, että löhöäisitte sohvalla katsoen lätkää ja kaljaa lipittäen. Tukekaa taloudellisesti ja henkisesti kaikkia niitä, jotka tätä taistelua käyvät. Äänestäkää saatana edes jotenkin järkevästi! Kyllä, kaikki tuo edellyttää, että OIKEASTI TEETTE ASIOILLE JOTAIN. Oikotietä ei ole. Helppoa ratkaisua ei ole. Koettakaa nyt vähitellen tajuta se.

Tämmöisten paska-aloitteiden allekirjoittaminen ei mitään muuta, kuten yllä olen jo rautalangasta tyhmemmillekin vääntänyt. En voi tuntea mitään muuta kuin syvää halveksuntaa tämmöisen aloitteen tekijöitä ja niitä kuola suunpielistä valuen allekirjoittaneita ääliöitä kohtaan, jotka luulevat nyt "tekevänsä jotain asioille". He ovat idiootteja. Jos tämä osuu sinuun ja vituttaa, niin hyvä, sen on tarkoituskin vituttaa, koska totuus sattuu.

2 kommenttia:

 1. Asiaa!

  Hyvä Markus.

  Tuon asiakirjan on allekirjoittanut yli 100 000 idioottia.

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse ihmetellä kirjoitusvirheitä; koko adressin aloittajahan on eräs tamperelainen matupatja. Matupatjan tarkoitus hankkeellaan oli mielistellä Oulun tapahtumista kiihtyneitä suomalaisia.

  VastaaPoista