2. joulukuuta 2018

Ranskan poliisin tarkka-ampujat ampuvat keltaliivejä?

Varsin huolestuttavia uutisia Ranskasta. Siellä jo tovin jatkuneet "keltaliivien" mielenosoitukset ovat äityneet väkivaltaisemmiksi. Suomen media ja valtaosa ulkomaisistakin medioista vaikenee totaalisesti siitä, mitä Ranskassa todella tapahtuu. Nyt on ilmennyt kuvamateriaalia Pariisista, jossa selvästi näkyy, miten Pariisissa kattoterassille asettautunut poliisin tarkka-ampuja ampuu mielenosoittajia! Eikä kyseessä ole todellakaan mikään kyynelkaasuase, vaan tarkkuuskivääri. Niin ikään videolla näkyy, miten keskellä katua seisova mielenosoittaja kaatuu maahan, ilmeisesti saatuaan osuman luodista. Alkaa vaikuttaa Ukrainan Maidan-aukion meiningiltä tämä meno. Katsokaa itse. (Siltä varalta, että video katoaa täältä, sen voi katsoa myös Bitchutestani.)


Muutenkin koko juttu on mielenkiintoinen. Kun matut riehuvat vuodesta toiseen lähiöissä, polttelevat autoja kasapäin, rötöstelevät ja ovat saattaneet kaikkien suurten ranskalaiskaupunkien lähiöt täyteen sotatilaan, poliisia ei kiinnosta asia paskan vertaa. Matujen annetaan riehua aivan rauhassa ja hallita lähiöitä. Mutta, kas kummaa, heti kun kantaväestö menee osoittamaan mieltään kaduille, seuraakin kasapäin poliisien erittäin väkivaltaisia toimenpiteitä. Vähemmän vainoharhainen voisi vaikkapa nähdä tässä Ranskan viranomaisten toiminnassa tietyn kaavan ja tavoitteen...aivan saman vieläpä kuin Ruotsissa ja Suomessakin.

3 kommenttia:

 1. Ajattele asiaa toisin päin:
  jos ranskalaiset olisivat halunneet presidentikseen Oidipuksen sijaan Marinen, he olisivat äänestäneet sen mukaan, ja nuo poliisin kiikarikiväärimiehet tähtäilisivät nyt kaduilla raivoavia matuja, kunnes riehuminen päättyisi viimeistään riehujien loppumiseen.

  Sillä olemmeko nähneet montakin maturiehujaista Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa tai Puolassa?
  Voisiko se johtua jotenkin siitä, että mainittujen kansallisvaltioiden kansalaiset ovat äänestäneet johtajikseen kansan ja valtakunnan etua ajavia valtiomiehiä, eivätkä poliittisia broilereita?

  Ja jos näin, miksi sitten Perussuomalaiset (tai jotkut muut) eivät voisi saattaa maamme asioita samaan kuosiin kuin mainittujen Visegrád-maiden demokraattisesti valitut hallitukset?

  Oikea vastaus:
  vain siksi, ettemme äänestä heitä. Unkarissa on nähty, että se on mahdollista. Ei meilläkään ole muusta kuin tahdosta kiinni.

  VastaaPoista
 2. Ei ota kommentteja.

  VastaaPoista
 3. Perussuomalaiset ovat jo nyt aivan liian salonkikelpoisia jotta heitä voisi ottaa vakavasti. Valtaa myötäileviä jees miehiä ja naisia. Saudeille aseita ja suomalaisille stasia.

  Missä viipyy perussuomalaisten tuen ilmaisu Ranskan keltaliiveille?

  VastaaPoista