6. joulukuuta 2018

Hyvää itsenäisyyden muistopäivää

7 kommenttia:

 1. Miten Markus meinaat saada tuon umpityhmäksi, "suomaloisiksi" ja "lampaiksi" haukkumasi kansan puolellesi? Vai onko sinulla jokin huippusuunnitelma tämän maan pelastamisesta johon et tarvitse tuota kansaa?

  Muuten loisista puheenollen, käytkös nykyään töissä saakka?

  VastaaPoista
 2. Pyllyreijän tuoksu6. joulukuuta 2018 klo 22.05

  Hyvää itsenäisyyspäivää (tai sen muistopäivää) Janssonillekin!

  VastaaPoista
 3. Siniristilippu on tsaarin laivastolippu, otettiin alunperin Suomen lipuksi tarkoitetun Leijonlipun sijaan, koska oli liikaa punaista muistuttaen liikaa Neuvosto-Venäjän lippua.

  Tsaarin aikaan kävimme kukistamassa puolalaisten kapinaa 1863, samoin taistelimme turkkilaisia, tsetseeneitä ymv japanilaisia vastaan. Toistaiseksi ei olla taistelut eu-joukoissa, mutta matuja on päästetty tänne sarjaraiskaajina etc kansantalouttammme näivettämään turvallisuuttammme heikentämään.

  Historioitsija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa
  https://ajan-suunta.blogspot.com kaipaa Markus Janssoninkin kommentteja ;)

  VastaaPoista
 4. On se hyvä, että EU suojelee meitä tyhmiä kansalaisia natseilta, rasisteilta ja Venäjältä.

  VastaaPoista
 5. Moi Markus

  Yritimpä lähettää sinulle s.postia, mutten tiedä perille. laitoin vain sellaisen
  böö-viestin kokeeksi toisesta osoitteestani. Olis asiaa

  Terkuin lellu

  VastaaPoista
 6. "Virallinen Suomi ja valtavirtainen tiedonvälitys hokevat fraasia ”Suomen 101 vuotta” jatkuneesta ”itsenäisyydestä”. Maanpetturit piehtaroivat itsenäisyyden itsepetoksessa viettäen vuosittain 6/12 ilveileviä juhlaseremonioitaan.

  Narsistisen hekuman maljat läikkyvät täyteläisyyttään, vaikka Suomen vallanpitäjien toiminta täyttää valtio- ja maanpetoksen tunnusmerkit.

  Poliittiset maanpetturit siirtävät vimmatulla innolla Suomen kansallisvarallisuutta ja suomalaisten työntuloksia kasvottoman monikansallisen pankkiirieliitin ja ylikansallisten talousmahtien hyödyksi ohittaen kotimaisen yhteiskunnan julkisten palveluiden vaatimukset ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion ihanteet.

  Linnan juhlien satiirinen pelleily jatkuu, vaikka juutalaisten multimiljonäärien värväämästä1 elintasopakolaisten joukosta osa raiskaa riettaalla julmuudellaan suomalaisia naisia ja lapsia (Oulussa 10 vuotiaan lapsen raiskaus on vielä rikokseen epäilyn nimikkeellä: tutkinta on kesken)."

  https://www.magneettimedia.com/maanpetturit-juhlivat-suomen-itsenaisyyspaivaa/
  VastaaPoista
 7. Eipä tullut yllätyksenä, että Markus on ryssien kätyri. Jos nyt vaikka tappaisit itsesi vitun kaappi-Igor.

  VastaaPoista