14. joulukuuta 2018

Pari Youtube -kanavasuositusta

Youtube on oikeasti aivan paska palvelu, koska siellä on massiivisesti sensuuria etenkin kansallismielisiä kohtaan. Siellä on kuitenkin mahdollisuus saada näkyvyyttä videoille, koska suomaloiset ja muutkaan idiootit eivät osaa videoita mistään muulta hakea kuin Youtubesta (kuten vaikkapa minun Bitchute-kanavaltani). Toki jotkut ovat onnistuneet menestyksekkäästi julkaisemaan järkevää materiaalia siellä ilman sensuuria ja hyvä niin.

Tässä pari minun luomaani minikanavaa, joilta löytyy eräitä hupaisia ja tärkeitä videoita katsottavaksi, sekä edelleen jaettavaksi tietenkin...kunnes sensuuri taas sulkee nämäkin pois...

3 kommenttia:

  1. Subscribe to Pewdiepie!

    VastaaPoista
  2. Mitäpä jos ihmiset eivät innostu ns. kansallismielisistä ei niinkään sen takia, että olisivat "lampaita" tai "suomaloisia", vaan siksi, että ns. kansallismieliset ovat täysiä spedejä, jotka eivät osaa muuta kuin nahistella keskenään. Vaikka turvapaikanhakijan tekemä terrori-isku on tietysti ikävä uhreille, niin kyseinen ilmiö ei todellakaan ole turvallisuusuhkien kärkipäässä tilastollisesti. Valtiomiestaidottomien kansallispellejen pääsy vallankahvaan taas aiheuttaisi sellaisen hävityksen ja yhteiskunnallisen kaaoksen, että oksat pois.

    VastaaPoista
  3. Markus milloin tulee uutta videota. Sinulla on asiaa ja osaat esiintyä, myös huumori on hyvää :)

    VastaaPoista