6. joulukuuta 2017

Hyvää itsenäisyyden muistopäivää suomaloisille!

Tänään juhlitaan Suomen itsenäisyyden muistopäivää. 100 vuotta sitten Suomi ja suomalaiset omasivat selkärankaa ja uskallusta, ottaen kohtalonsa omiin käsiinsä. Seurauksena oli ennennäkemättömän vaurauden ja vapauden aika, vaarojen vuosista ja kovista uhrauksista huolimatta. Suomi oli suomalaisille hyvä maa elää ja olla. Ihan maailman mittapuullakin hyvä paikka. Hyvinvointivaltio sanan todellisessa merkityksessä. Ei varmasti paras, mutta hyvä monilta osin.

Sitten jotain muuttui. Suomalaisista tuli laiskoja, selkärangattomia pelkureita, jotka lakkasivat välittämästä omasta ja maansa parhaasta. Varmasti osansa selittää kulttuurimarxistinen mädätys, jonka suomalaiset ovat purematta nielleet koukkuineen, siimoineen ja vapoineen päivineen. Osa selitystä löytyy varmasti siitä, että asiat ovat olleet liian pitkään liian hyvin, ei enää kiinnostanut, eikä pelottanut, miten huonosti ne voisivat mennä. Tuli lätkä telkkarista, kalja kaupasta ja sossusta diskorahat, joten mitäpä väliä millään muulla enää oikeastaan olikaan?

Tyhmä kansa meni vipuun ja hyväksyi EY-jäsenyyden. Tyhmä kansa ei edes tajunnut, kun se vaihtuikin lennossa EU-jäsenyyteen. Tyhmä kansa ei protestoinut, kun Suomelta ja suomalaisilta vietiin oma raha, oma ylin lainsäädäntövalta, oma ylin tuomiovalta, oma talouspolitiikka ja kovaa vauhtia myös oma maanpuolustus. Ihmisten yksilönvapautta kavennettin mm. ampuma-aselakeja mielipuolisesti kiristämällä ja sananvapauden vastaisia lakeja säätämällä. Kansaa ei kiinnostanut. Ei ollut isoja mielenosoituksia, ei ollut mellakoita, ei ollut kapinahenkeä, ei ollut mitään. Muutamat harvat, jotka uskalsivat nousta vastarintaan, oli helppo mädätysmedian hiljentää ja suuren yleisön nolata pelleinä, koska aivopestyt suomaloiset uskovat mieluummin mukavia valheita kuin kauheita totuuksia.

Homosaatio, perversioiden ylistäminen, relativismi, vihreä uskonto ilmastonmuutosdogmeineen, jne. saivat vapaasti mellastaa kenenkään estämättä vuodesta toiseen. Mädätys jatkui ja tavallaan kulminoitui siihen, että maahamme sai vapaasti kävellä 50000+ laitonta matua ilman mitään papereita tai oikeuksia tulla tänne. Olisi luullut, että viimeistään tässä vaiheessa tyhmä kansa herää tajuamaan, mistä tässä hommassa oikein on kysymys ja olisi ryhtynyt nopeasti vähintäänkin laajoihin protesteihin, mielenosoituksiin ja vaikka suoraan kapinaankin. Mutta ei. Kansa ei tehnyt mitään. Taaskaan.

Eikä Suomen kansa tule tekemään jatkossakaan mitään, Facebookin tykkäysnapin painamisesta enempää ainakaan, kun mädätys ja maamme tuhoaminen jatkuu yhä kiihtyvällä vauhdilla.

Mutta muistakaa, sitä saa, mitä tilaa. Ruotsista voisi katsoa esimerkkiä, mitä on tulossa. Mutta ei kansa katso, eikä kansa tajua, eikä kansa halua laittaa stoppia tälle kehitykselle. Ruotsin tie on oleva Suomenkin tie. Sitä Suomen kansa selvästikin haluaa. Ja demokratiassa kansa saa, mitä haluaa. Eli oman tuhonsa. Itsenäinen Suomi ei ole ollut enää EU-jäsenyyden jälkeen, ei millään mittapuulla, mutta kohta koko Suomen kansa ja valtio lakkaa olemasta suomalaisten oman tyhmyyden, pelkuruuden ja laiskuuden vuoksi. No, sellaista se evoluutio on. Sitä saa, mitä tilaa.

Mutta älkää vaan koskaan väittäkö, ettei teitä varoitettu.

Suomalaisten jälkipolvet eivät tätä sukupolvea tule kiroamaan tai häpeämään, koska heitä ei tule olemaan edes olemassa.

Hyvää itsenäisyyden muistopäivää kaikille suomaloisille.PS. Minä olen tänään koko päivän Helsingissä mielenosoituksissa tätä mielipuolisuutta vastaan, vaikka vain ihan sen suvakeille aiheuttaman persekivun vuoksi. Pistän lähetyksiä sopivissa käänteissä Periscopen kautta varmaankin. Missä sinä olet? Mitä sinä teet? Niin. Mieti sitä.

5 kommenttia:

 1. Mitä se Markus-Tiltu taas siellä marmattaa ja höpöttelee putinistisia, homofobisia ja tiedevastaisia salaliittoteorioita.

  VastaaPoista
 2. Suomen mädättäminen on aloitettu jo kauanaikaa sitten. Oletko sinäkin mädätetty ja et tajua sitä. Joten tämä on vain entisen jatkumoa.
  https://ylilauta.org/maahanmuutto/61472637
  http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=2918

  VastaaPoista
 3. Suomaloinen. Siinäpä oivallinen termi kuvaamaan esim. kaiken maailman seid-luulosairauksien kanssa kotona loisivia työn vieroksujia. Näitä syöttöporsaita me kunnolliset, työssä käyvät ihmiset joudumme elättämään.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kirjoitus. Pakko myöntää että olen samaa mieltä. Tavalliset suomalaiset on itse syyllisiä tähän, eivätkä edes tajua sitä.

  VastaaPoista
 5. Miksi mennä vain 100v taakseppäin? Suomalaisten mädätys ja tuhoaminen on jatkunut jo kohta 900+ vuotta jos paavin ristiretket ja sen seuraukset ovat tota.

  VastaaPoista