18. heinäkuuta 2018

Helsingin käräjäoikeuden laamanni ei vastaa ja rikkoo hallintolain 8§

Muistanette lähettämäni viestit Helsingin käräjäoikeuden laamani Tuomas Nurmelle järjestyssakkokaustiin liittyen? No, lähetin tänään vielä yhden sähköpostin, koska ei ole kuulunut mitään vastausta. Sähköpostini alla:
Hei! 
En ole saanut vastausta kysymykseeni teiltä vieläkään. Käsittääkseni kohtuullisen vastauksen aika on 14 vuorokautta, joten kiirettä pukkaa kohta, kun on tuo viikonloppukin edessä. Eli kenen puoleen minun sitten pitää kääntyä, jos teidän käräjäoikeuden tuomari toimii yleistä oikeuskäytäntöä ja jopa laki vastaan? 
Muistutetaanpa teitä, mitä sanoo hallintolaki 6.6.2003/434
"8§ Neuvonta
Viranomaisen on toimivaltansa rajoissa annettava asiakkailleen tarpeen mukaan hallintoasian hoitamiseen liittyvää neuvontaa sekä vastattava asiointia koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Neuvonta on maksutonta. Jos asia ei kuulu viranomaisen toimivaltaan, sen on pyrittävä opastamaan asiakas toimivaltaiseen viranomaiseen." 
Markus Jansson,
Rauma
En pidättele hengitystä vastausta odotellessa, koska on selvää, että Suomen viranomaiset eivät noudata sen enempää lakeja kuin hyviä hallintomenettelyitäkään. Eivät ainakaan minun tai muiden polttomerkittyjen ihmisten kohdalla. 

5 kommenttia:

 1. Sun Markus pitäisi olla kiitollinen suomalaisille viranomaisille, etteivät ole vielä mojauttaneet sinulta hampaita kurkkuun ja kalloa rikki. Kuka tahansa normaali ihminen ilman lehmän kärsivällisyyttä olisi tehnyt sen jo vuosia sitten.

  VastaaPoista
 2. "En pidättele hengitystä vastausta odotellessa, koska on selvää, että Suomen viranomaiset eivät noudata sen enempää lakeja kuin hyviä hallintomenettelyitäkään"

  Tosin kuten itse aiemmin mainitsin, ei ole vielä ainakaan osoitettu, että Korjakoff olisi rikkonut lakia. Olkoonkin että kuten sanoin 1000 euron sakko vaikutti kyllä kohtuuttoman suurelta tekosi laatu huomioiden.

  Koitapa Markus mieluummin kuin jatkuvasti louskuttaa siitä miten Korjakoff ja tämä laamanni rikkovat lakia, löytää jokin Korkeimman Oikeuden ratkaisu (mieluiten useita) järjestyssakkoihin liittyen. Sellainen ratkaisu joka tukisi omia väitteitäsi.

  VastaaPoista
 3. Mitja Korjakoff on arvostettu tuomari ja tunnettu harkitsevasta ja maltillisesta käytöksestään.
  On todella halpamaista ja ennen kuulumatonta, että Markus Jansson edes kehtaa kysenalaistaa tämän tuomarin ammattietiikkaa ja kykyä toimia työssään maltillisen opjektiivisesti.
  Edellä lausuttua nähden Janssonin sakko oli täysin alakanttiin määritelty, lähinnä lain antaman rajoituksen vuoksi.
  Minulle jäi vahva vaikutelma, että Jansson ei pidä tuomarista, koska tällä on venäläinen nimi.
  Käytös indikoi selvästi syvään juurtunutta ryssävihaa.

  VastaaPoista
 4. Suomi on vakavasti sairas maa koska päättäjinä ovat sairaita ihmisiä jotka tekevät päätöksiensä myötä suomalaisista sairaita.

  Syvästi sairas yhteiskunta jota johtavat syvästi sairaat henkilöt.

  Jos laki ei tunne rangaistusta Markuksen menettelystä ei tuomari voi sellaista määrätä!

  Suomi muuten ei ole todellakaan mikään onnela jossa ihmiset voivat hyvin. Kusipäisiä, vittumaisia suomalaisia jotka kuseksivat kaupungilla kännissä yleisillä paikoilla. Tatuoituja läskikasoja joita ei mitenkään voi tunnistaa ihmisiksi.

  Kylttyyri Suomi joka ei muutu vaikka sen paistaisi voissa kesällä.

  Viranomaiset ja korkeissa asemissa vaikuttavat päättäjät ovat se todellinen ongelma Suomessa. Näistä huomattava osa on vapaamuurareita.
  Ennen kuin tämä ongelma ratkaistaan mitään muutosta ei tule tapahtumaan.

  Suomen valtion budjetti on 20-40 prosenttia liian suuri.

  50 000 virkamiestä joutaa pois mahdollisimman nopeasti. Saavat etsiä töitä vapailta markkinoilta kuten muut.

  Sen jälkeen saa lähteä vielä 50 000 virkamiestä.

  Virkamiesmielivaltaa ei kukaan muu tarvitse kuin virkamiehet.

  Suomen tilanne on umpikujassa ja mitään mukavia, kauniita, imartelevia ratkaisuja ei ole.

  Surkeaakin surkeammat johtajat(jotka kuvittelevat olevansa hyviä) joutavat pois.
  Suomi on täynnä huonoja johtajia. Julkinen hallinto koostuu yksinomaan huonoista johtajista ja virkamiesmielivallasta.  VastaaPoista
 5. Korjakoff hyvä tuomari....ok, syön huomenna hevosen, anteeksi norsun aamupalaksi.

  VastaaPoista