25. lokakuuta 2017

Maanantaina (ei olekaan) Ossi Mäntylahden kunnianloukkauskäräjiä Helsingissä!


Ossi Mäntylahti levitti minusta törkeitä ja loukkaavia valheita netissä, mutta syyttäjä ei halunnut syyttää vaan sen sijaan päätyi valehtelemaan törkeästi, vaikka Mäntylahti yhä jatkoi törkeää kielenkäyttöään ja valheiden levittämistä minusta tuhansille kuulijoilleen. Tein uuden rikosilmoituksen, johon liitin, vittuilujeni kera, aikaisempien lisäksi yhä uusia Mäntylahden herjoja ja kas kummaa, nyt syyttäjä päättikin nostaa syytteen Mäntylahtea vastaan.

Päivitystä 28.10.2017:
Ossi Mäntylahti lusmuaa ilmeisesti ulkomailla haastemiestä paossa, joten häntä ei ole saatu haastettua käräjille vastaamaan rikoksistaan. Todella sankarimies. Huutelee sananvapauden "vastuun" perään, eli siitä, että pitää vastata sanomisistaan lain mukaan ja huutelee helsinkiläisten hyvinvoinnin puolesta - ITSE ULKOMAILLA LUSMUTEN! Tää on tätä. Monikos Mäntylahden tukija (ne yhden käden sormilla laskettavat siis) tietää tämän? No nyt tietää!

Tästä saadaankin sitten hyvä ennakkotapaus sen suhteen, millaisia törkeitä valheita minusta saa ja ei saa levittää netissä. Junes Lokka (tämä ja tämä) ja Olavi Mäenpää (tämä, tämä ja tämä) lienevät sitten seuraavaksi syytettyjen penkillä.

Kyllä, minä kannatan sananvapautta, mutta sananvapauteen ei kuulu oikeus levittää jatkuvalla syötöllä tietoisesti törkeitä, leimaavia valheita toisesta ihmisestä, jotka voivat johtaa mm. suuriin taloudellisiin menetyksiin ihmisten uskoessa ko. valheet...ko. toimintahan täyttää nimittäin petoksenkin tunnusmerkistön:"Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi." Mielipiteet mielipiteinä sallittakoot minun puolestani, mutta törkeät perättömät valheet ei.

9 kommenttia:

 1. Tuleekohan taas roppkaupalla faneja paikalle...? ;-)

  VastaaPoista
 2. Mäntylähti vain noudatti itse antamaasi ohjetta, että pitää lähteä pakoon ja ei saa mennä kuulusteluihin. Nauran kippurassa!

  VastaaPoista
 3. No oli siellä paikalla kaikki merkittävimmat kansallismieliset streamaajat ja henkilöt. Että silleen.
  https://markusjansson.blogspot.com/2017/10/oikeustaloa-mantylahti-keskimaki.html

  PS. Ohjeeni oli, ettei pidä ajatusrikoksista mennä kuulusteluihin.

  VastaaPoista
 4. Merkittävimmät... voihan kansallismielisyyden ,mielikuvan pilata tuollakin adjektiivilla.

  VastaaPoista
 5. Kun poliisi hakkaa, pahoinpitelee ja rusikoi sinua, Markus, muistathan videoida sen. Kaipaamme kunnon pornoa jolle runkata.

  VastaaPoista
 6. Huutista janssonille :D Alkoiko seid potkia kovaa kun hoksasit, ettet saanut Mäntylahtea paikalle kuuntelemaan s-vikaista sössötystäsi? :D

  VastaaPoista
 7. Hirveät persekivut taas mustalaisruhtinaalla LOL noinko koville otti? :D

  VastaaPoista
 8. Jos nämä pellet ovat "merkittävimmät kansallismieliset blogaajat ja striimaajat", niin ei kansallismielisillä (suom. kipuilevilla perserasisteilla) kovin lujaa mene. Käykää hyvät miehet edes kerran elämässänne parturissa. :-D

  Luulenpa ossinkin nauraneen kippurassa katsellessaan kun amatöörivideolaitteiden kanssa häröilevä tollojengi palloilee oikeustalon aulassa ja saa käteensä omakustanteista eioota.

  Olet muuten väärässä. Ossi vaikuttaa nykyään Barcelonassa. Koettakaa saada Ilja ja Ossi samaan pöytään. Keskustelusta tulisi varmasti mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 9. Koska meinasit voittaa ensimmäisen oikeusjuttusi?

  VastaaPoista