27. heinäkuuta 2015

Vuosaaren Kokoomuksen ent. puheenjohtaja Ossi Mäntylahti herjaa netissä

Ossi Mantylahti syyllistyy ilmiselvästi törkeään kunnianloukkaukseen, ja/tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen, väittäessään minun olevan "mielisairas". Ottaen huomioon, että Ossin postaus on julkinen ja Ossi on itse ollut Vuosaaren Kokoomuksen puheenjohtaja, sekä on yhä julkisuuden henkilö ja vaikuttaa politiikassa, tekoa lienee pidettävän törkeänä. Huomatkaa termi "mielisairas", joka on vielä erikseen sangen loukkaava ja nöyryyttävä, sekä kertoo Ossin käsityksestä ja mielipiteestä psyykkisesti sairaita ihmisiä kohtaan.

Törkeästä kunnianloukkauksesta maksimituomio on kaksi vuotta vankeutta ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä sakkoa.
Henkilövahinkoasian neuvottelukunnan (HEVA) suositusten mukaisesti 3.1.4. kohdan mukaisesti törkeän kunnianloukkauksen korvausvaatimusoikeus on 5000-10000€, sekä 4.1.2. kohdan mukaisesti yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä korvausvaatimusoikeus on 1500-5000€.

Muutenhan minua ei asia välttämättä kiinnostaisi, mutta Ossi Mäntylahti on henkilö, joka on toistuvasti jauhanut netissä siitä, miten "sanomisistaan pitää kantaa vastuu" ja "pitää kantaa rangaistus joka pään aukomisesta tulee" (esim. liittyen minun kiihottamisjuttuihin jne.). Eläköön Ossi kuten itse sanoo siis ja kantakoot vastuunsa sanomisistaan. Odotan mielenkiinnolla oikeudenkäyntiä, jotta Ossikin saa maistaa, mitä suomalainen "oikeus"laitos tarkoittaa.

En tiedä mihin Ossi viittaa, kun väittää minun "itse avoimesti kertoneeni asiasta"?
Ehkäpä tähän tapaukseen, jossa kerron nimenomaan, että minulla ei ole mitään mielenterveyden häiriötä. En tiedä. Eikä kiinnosta.

Mitä Vuosaaren Kokoomus mahtaa tuumata siitä, että heidän ex-puheenjohtajansa haukkuu ihmisiä "mielisairaaksi"? Onko tämmöinen ihminen pätevä toimimaan puheenjohtajana joskus jatkossa tai ylipäätään jossain luottamustehtävässä tms. tehtävässä?

Alla kuvankaappaus ko. tapahtumasta:

14 kommenttia:

 1. Ai että, nyt ollaan eeppisen titaanien taistelun äärellä. Me täältä yleisölehteriltä nöyrimmästi pyydämme, että haastaisit Mäntylahden sumo-painiottaluun. Lipputuloilla saisit maksettua hyvän asianajajan siihen oikeudenkäyntiisi.

  VastaaPoista
 2. Tähänkin tullut hetkessä tusinan verran painokelvottomia kommentteja, joita en todellakaan julkaise. Se on hienoa, että tulee uhkailuja ja suunsoittoviestejä, silloin tietää, että on osunut juuri täsmälleen oikeaan kohtaan ja puhuu totta.

  VastaaPoista
 3. Oikea termi on yksityiselämää loukkaava (EI loukkaavan) tiedon levittäminen, siis ei tieto ole loukkaava välttämättä, vaan sen tiedon levittäminen on loukkaavaa

  VastaaPoista
 4. Et sitten järjestä sitä ehdottamaani sumopainiottelua? No voi itku. Olisi edes jotain kesäviihdettä.

  VastaaPoista
 5. Mutta entä sananvapaus, Markus?

  VastaaPoista
 6. Hei Markus, voidaanko tavata elokuun aikana pääkaupunkiseudun suunnalla?

  VastaaPoista
 7. Voisin tarjota lounaan. :D

  VastaaPoista
 8. Esim. sushin. Tai mistä vaan satut tykkäämään. Rahaa mulla riittää, joten kerro vaan, missä haluat aterian. Sitten voidaan sopia tapaamisen ajankohdasta.

  VastaaPoista
 9. Ossi Mäntylahti on täysin vihjeetön hölmö, joka ei itse tajua, miten typeriä hänen kirjoituksensa ovat. Ei sellaisen kimppuun kannata poliisia usuttaa.

  VastaaPoista
 10. Laita vaan rikosilmoitus menemään tuosta ääliöstä, saavat poliisit jotain tekemistä. Jos edes ehtivät turvapaikanhakijoiden paperisodan vuoksi.. mutta laita ihmeessä menemään.

  VastaaPoista
 11. VITUN vittu saatana kun vituttaa tuo uusin torimielenosoitus. Pelleilyä. Ei liity asiaan sinänsä.

  VastaaPoista
 12. Pistä vaan Mänttilahdesta rikosilmoitusta menemään.

  VastaaPoista
 13. Laki ei ole kaikille sama. Käsittääkseni Mänttilahti selvisi tästäkin ilman tuomiota.

  VastaaPoista