10. lokakuuta 2017

Janssontuubi - Miten kulttuurimarxismi tuhotaan?

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihan hyvä skriimi. Muutama kysymys tuli mieleen. Ne, jotka tietoisesti edistävät kulttuurimarxismia, niin onko heidän tavoitteenaan ihan täysimittainen kommunismi vai haluavatko he vain itselleen rahaa ja valtaa hallita ihmisten elämää jonkinlaisen nykyistä hieman totalitaarisemman hyvinvointivaltion puitteissa? Mikä on lopullinen tavoite heillä?

  Entäs mikä oli joskus 50 vuotta sitten kommareiden tavoitteena? Kahmia itselln rahaa ja valtaa vai kuvittelivatko he aidosti edistävänsä köyhien asiaa kommunismin kautta? Puhun siis nimen omaan niistä kommareista, jotka oikeasti pyrkivät valtaan? Monet kommunistien äänestäjät toki oli hyväuskoisia hölmöjä.

  VastaaPoista
 2. Tulikohan edellinen kommentti perille?

  VastaaPoista
 3. > Ne, jotka tietoisesti edistävät kulttuurimarxismia, niin onko heidän tavoitteenaan ihan
  > täysimittainen kommunismi vai haluavatko he vain itselleen rahaa ja valtaa hallita
  > ihmisten elämää jonkinlaisen nykyistä hieman totalitaarisemman hyvinvointivaltion
  > puitteissa? Mikä on lopullinen tavoite heillä?

  Lopullinen tavoite on sosialismi/kommunismi näillä kulttuurimarxisteilla. Toki heidän apupoikinaan on sekä vain itselleen valtaa tavoittelevia, että myös asioista tietämättömiä hölmöjä.

  > Entäs mikä oli joskus 50 vuotta sitten kommareiden tavoitteena? Kahmia itselln rahaa ja
  > valtaa vai kuvittelivatko he aidosti edistävänsä köyhien asiaa kommunismin kautta? Puhun
  > siis nimen omaan niistä kommareista, jotka oikeasti pyrkivät valtaan? Monet kommunistien
  > äänestäjät toki oli hyväuskoisia hölmöjä.

  Silloin koettivat valtaa vaalien ja/tai vallankumousten kautta länsimaissa. Ja kun se ei onnistunut, alkoivat punoa juonia yhteiskunnan manipuloimiseksi sellaiseksi, että heille tarjoutuisi tilaisuus päästä valtaan. Ja hyvin ovat onnistuneet.

  VastaaPoista
 4. Moi,

  mielenkiintoinen striimi. Tosin hieman erimieltä olen joistakin asioista. Uskon että lähes kukaan ei noista "hörhöistä" tietoisesti yritä maailmanvalloitusta tai auttaa oikeiden kulttuurimarksistien agendaa.

  Kyseessä varmaan on "hyödyllisten idioottien" hyväksikäyttö niilt,ä jotka oikeasti haluavat vallankumousta. Oli niin tai näin, kyseinen ideologia ei saa nousta valtaan ja ei se varmaan tulekaan nousemaan.

  Ylipäätään sinun blogistasi on sanottava että "fiksuja huastelet", tosin ehkä joskus hieman liian kärkkäästi ja provosoivasti. Sinun, jos kenen, pitäisi tietää että Suomalaiset ovat hitaalla käyvää, mutta tarpeen vaatiessa erittäin päättäväistä ja fiksua kansaa. Raja tulee aina kaikissa asioissa vastaa, niin hyvässä kuin pahassa.

  VastaaPoista
 5. Ymmärräthän sinä Markus että päädyt tuota vauhtia lopulta vankilaan. Vankilassa ei ole kivaa. Sinunlaisesi luonne joka heti oppilaitoksesta päästyään vaatii ylihoitajan virkaa alkaa soittaa suutaan jollekin oikeasti vaaralliselle monimurhaajalle joka hakkaa sinulta ensi töikseen naaman tohjoksi ja kylkiluut hajalle. Älä sitten inise ettei olisi varoitettu.

  VastaaPoista
 6. Markus on tähän asti pystynyt olemaan ainakin libertanistien ja rasistien sloganien orjallinen toistelija, joka on pitänyt näitä valmismielipiteitä ominaan. Eiköhän Makesta näillä spekseillä saada jonkun vankilan butchin kyrpää nöyrästi imeskelevä orja, joka kiittääkin vielä kun saa spermaroiskeet suuhunsa.

  VastaaPoista