8. elokuuta 2017

Töhrijää ei voi tunnistaa?


Sain mielenkiintoisen kirjeen gestapolta (ei, en jaksa skannata sitä tänne ja alkaa peittelemään osia siitä jne.). Kirjeen mukaan esitutkinta autoni töhrintään liittyvässä tapauksessa keskeytetään, koska vanhempieni pihan turvakameran kuvissa esiintyvää henkilöä ei voi mitenkään tunnistaa Waltteri Mikael Jokinen (ent. Tero Lagren) nimiseksi henkilöksi, jonka olin poliisille epäillyksi jo ennen töhrintääkin muista(kin) minuun kohdistuneista vainoistakin nimennyt. Ei, vaikka kuvissa näkyvän habituksen omaavia henkilöitä minä en edes tunne muita kuin Jokisen ja Jokinen / Mäenpää akseli on yksiä harvoja, jotka edes tietävät missä vanhempiani asuvat ja että olin siellä juuri tuona viikonloppuna jne.. Voi mikä hölmö minä olinkaan, kun moista edes poliisille tohdin epäillä ja miten väärässä minä siis olinkaan!

Waltteri Mikael Jokinen on nyt sitten vapaa kaikista viranomaisten rikosepäilyistä, onnea Waltsulle! Waltteri Mikael Jokinen voi nyt varmasti huokaista helpotuksesta, kun häneen kohdistuvat epäillyt on lakaistu maton alle, eikä hänen tarvitse näin ikään pelätä sen enempää oikeuslaitoksen rangaistusta, kuin esimerkiksi minun tai jonkun muun henkilön jonkinlaista kostoa tapahtuman johdosta. Syytönhän nukkuu yönsä varmasti hyvin jatkossakin!

Hassu yksityiskohta kirjeessä muuten oli se, että se on päivätty 2.8. mutta kuitenkin sain sen itselleni postitse vasta nyt 8.8.2017. Eli kirje muka kiersi 6vrk postin huomassa? Mahdollista, mutta, niin...ei kai vaan ole käynyt jotain hupsutusta tuon päivämäärän kanssa? No, ei tämä vielä mitään, on varmasti myös puhdasta sattumaa, että juuri tänä viikonloppuna (6.8.) sain taas uhkailevan viestin rapajuopolta (uhkailija1), eli siis aikana, jolloin päätös tutkinnan keskeyttämisestä oli tehty mutta tieto ei ollut vielä "tavoittanut" minua. Niin ikään oli varmasti vain puhdasta sattumaa, että sain juuri ennen päätöstä tutkinnan keskeyttämisestä (28-29.7) pari eri (1 ja 2) uhkailuviestiä rapajuopolta, vaikka en saanut niitä pitkään pitkään aikaan sitä ennen.

Missään nimessähän ei voi olla mahdollista, että olisi käynyt esimerkiksi niin, että poliisi olisi kertonut jo ennen tuota 28-29.7. viikonloppua uhkailuviestejä lähettävälle, poliisin hyvälle tutulle ja vasikalle rapajuopolle, että tämä autoni töhrintäjuttu lakaistaan ensi viikolla maton alle juuri ennen päätutkijan kesälomaa ja tämä rapajuoppo olisi tästä suuresti innostuneena pistänyt minulle kasapäin uhkailuviestejä juuri tuolloin...ja puhdasta sattumaa tietenkin on, että samainen rapajuoppo lähetti seuraavana viikonloppuna taas ivallisen uhkailutekstiviestin minulle, kun ehkäpä tiesi, että juttu on lakaistu maton alle mutta minä en sitä vielä edes saanut tietooni (mutta hänpä sai)... Niinpä. Sattumaapa toki. Kaikki. Kuten aina.

Poliisiinhan voi aina luottaa. Eihän Suomen poliisi tekisi moista hupsutusta, eihän? Eihän poliisi aikaisemminkaan ole peukaloinut kirjeiden päivämääriä tai lähetysaikoja mitenkään minun kohdallani, eihän esimerkiksi tässäkään aikaisemmassa tapauksessa tai muutenkaan tehnyt mitään hämärää tai outoa, eihän?PS. Kirjeessä selitetään, että sen tietojen julkaisu on julkisuuslain 24§ mukaisesti kiellettyä, vaikka tosiasiassa julkisuuslain 24§ mukaan vain keskeneräisen poliisijutun tietojen julkaisu on kiellettyä. Keskeytetty juttu ei ole keskeneräinen juttu, vaan ns. loppuun käyty juttu. Eli tältäkin osin poliisi valehtelee taas kerran ja yrittää evätä minulta sananvapauteni käytön.

5 kommenttia:

Waltteri Jokinen kirjoitti...

No itse toivoisin suuresti, että henkilön voisi tunnistaa, niin lopettaisit ainakin minun syyttämisen asioista, joihin minulla ei ole osaa eikä arpaa.
Toiseksi: Alkaa pikku hiljaa täyttämään rikoksen tunnusmerkistön, että edelleen syytät minua teosta, josta jo edellisen blogikirjoituksesi jälkeen kerroin sinulle, etten ole siihen syyllistynyt. Nyt jutun on poliisikin tutkinut ja todennut etten ole kuvassa. Ja edelleen vaan julkisesti syytät minua teosta. Alkaa aika lailla minun mielestäni tuoksua perättömän ilmiannon lisäksi myös kunnianloukkaukselta?

Anonyymi kirjoitti...

Siis täh? Jokinen on kuvissa, mutta poliisi ei tunnista Jokista? Miksi Jokista ei kutsuta kuulusteluun, niin voisi tehdä tunnistuksen? Mitä poliisi nyt töppäilee?

Markus Jansson kirjoitti...

> lopettaisit ainakin minun syyttämisen asioista, joihin minulla ei ole osaa eikä arpaa.

Miksi olit oikeudenkäynnissäni? Miksi seuraat blogiani? Olen kuullut myös itse päätekijän kännipäissään kertoneen ryyppykavereilleen, että olisitte asuinalueeni autojen "laputuksen" takana, miksi tämmöinen perätön valhe (ja vieläpä ennen kuin edes itse tiesin ko. laputuksesta) on ponnahtanut ilmoille? Miksi nytkin kommentoit tänne? Jännää.

> Toiseksi: Alkaa pikku hiljaa täyttämään rikoksen tunnusmerkistön, että edelleen syytät
> minua teosta, josta jo edellisen blogikirjoituksesi jälkeen kerroin sinulle, etten ole
> siihen syyllistynyt. Nyt jutun on poliisikin tutkinut ja todennut etten ole kuvassa. Ja
> edelleen vaan julkisesti syytät minua teosta. Alkaa aika lailla minun mielestäni tuoksua
> perättömän ilmiannon lisäksi myös kunnianloukkaukselta?

Missä kohdin olen väittänyt sinun syyllistyneen rikokseen? En missään. Olen päinvastoin koko ajan hokenut, ettet varmasti missään nimessä ole syyllistynyt mihinkään ja kyse on vain puhtaasta sattumasta. Miksi syytön mies kokee syyllisyyttä asiasta? Painaako syyllisyys noin kovasti niskaasi?

Markus Jansson kirjoitti...

> Siis täh? Jokinen on kuvissa, mutta poliisi ei tunnista Jokista? Miksi Jokista ei kutsuta
> kuulusteluun, niin voisi tehdä tunnistuksen? Mitä poliisi nyt töppäilee?

Poliisi on poliisi, eli sika, johon ei voi luottaa ja joka toimii minua vastaan, kuten aina.

Anonyymi kirjoitti...


"Poliisi on poliisi, eli sika, johon ei voi luottaa ja joka toimii minua vastaan, kuten aina."

Hyvä tietää, että esivalta on kyllin vittuuntunut sinuun ollakseen ottamatta rikosilmoituksiasi vakavasti. Odotamme kyrpä kovana tietoa sinuun kohdistuneesta poliisiväkivallasta.