19. huhtikuuta 2017

Turussa sattui ja tapahtui 16.4.2017 klo 23!

Joku selkärangaton, yhteiskunnasta syrjäytynyt reppana kävi suorittamassa vandalismia iäkkäiden vanhempieni omakotitalon pihalla, kun olin siellä kahden pienen lapseni kanssa pääsiäistä viettämässä. Kyseessä on joku todella säälittävä tapaus, kun käy vanhusten kotipihalla sipsuttamassa keskellä yötä ja pahoja tekemässä. Eikö mikään ole enää pyhää ja koskematonta näille hampuuseille? Tuleeko mieleen ketään, joka olisi moraaliltaan, tavoiltaan ja toiminnaltaan niin alhaisella tasolla, että kykenisi tuollaiseen toimintaan?

Onneksi asialla ei ole mitään tekemistä ainakaan Olavi Mäenpää -nimisen herrasmiehen kanssa, koska selvästikään pihan turvakameroiden kuvaan ja videoihin ei ole taltioitunut hoikka, partainen ja pälvikaljuinen mies, vaan pikemminkin parraton, vaivalloisesti sipsuttava voipallo. On tietenkin puhdasta sattumaa, että Olavi Mäenpää -nimisen herrasmiehen lähipiiriin kuuluu kuvaukseen ja paremmissa kuvissa myös kasvonpiirteisiin sopiva, kaikkialle Olavi Juhani Mäenpäätä seuraava lakeija Waltteri Mikael Jokinen (ent. Tero Lagren), koska jonkin muun väittäminenhän voisi olla esimerkiksi kunnianloukkausta ko. henkilöitä kohtaan. Eiköhän Suomen ehdottomasti luotettava poliisi ja täysin erehtymätön oikeuslaitos aikanaan anna asiasta "totuuden" julki, kaikkia epäiltyjähän on pidettävä syyttömänä, kunnes "oikeus" toisin todistaa.

Turvakameran kuvaa on ehkä hieman käsitelty rikollisparan identiteettiä suojatakseni ja yksityiskohtia hälventääkseni. Kuvaan on vielä liitetty erikseen ns. disclamer, jotta kaikille käy varmasti selväksi, että turkulainen ex-kaupunginvaltuutettu, ex-eläinsuojeluvalvoja, ex-yksityisetsivä ja seuraavaksi ex-Pro Cultura säätiön puheenjohtaja Olavi Juhani Mäenpää ei missään nimessä, eikä tapauksessa ole millään muotoa mitenkään liittynyt tähän hassuun "yksittäistapaukseen".


Yksittäistapaukseen, koska tämähän ei tietenkään liity mitenkään vastaavankaltaiseen hassuun sattumukseen, joka tapahtui minun luonani Raumalla aiemmin tänä vuonna, tai viime kuukausien aikana saamiini useisiin uhkailuvideoihin. Niin ikäänhän tämä ei tietenkään liity mitenkään saamiini lukuisiin uhkaileviin ja vihjaileviin tekstiviesteihin viimeisten kuukausien aikana Olavi Mäenpäältä, joiden kaltaisia viestejä Olavi Juhani Mäenpää on lähettänyt myös minun vanhemmilleni. Eikä tämä tietenkään liity mitenkään myöskään sellaiseen yksittäistapaukseen, jossa minun asuinalueelleni oli jaettu minusta tehtyjä törkyviestejä autojen tuulilaseihin viime syksyllä...eikä tämä tietenkään liity mitenkään myöskään sellaiseen yksittäistapaukseen, jossa vastaavia törkyviestejä jaettiin asuinalueelleni autojen tuulilaseihin tässä keväällä toisen kerran!

On myös puhdasta sattumaa, että Olavi Juhani Mäenpää ja Waltteri Mikael Jokinen (ent. Tero Lagren) olivat kummatkin paikalla Rauman mielenosoituksessa johon osallistuin ja ennen mielenosoituksen alkua Olavi Mäenpää oli käydä minun kimppuuni kaksi kertaa yleisöstä ja poliiseista huolimatta. Varmasti on myös sattumaa, että Olavi Mäenpää lausui minusta törkeitä valheita (yhdessä Junes Lokkan ja Tiina Wiikin kanssa) useissa eri nettivideoissansa. Tietysti on myös sattumaa, että minun lapsistani on tehty useita perättömiä lastensuojeluilmoituksia ja Mäenpään omien sanojen mukaan "Mustalaisruhtinaan kädet ovat pitkät ja kylmät". Varmasti on myös puhdasta sattumaa, että kyseinen kaksikko (ja vain ja ainoastaan kyseinen kaksikko) Olavi Mäenpää & Waltteri Jokinen (ent. Tero Lagren) olivat seuraamassa oikeusmurhakäräjiäni (joista itse asiassa tämä kuva on). Kaikki on tietenkin vain puhdasta sattumaa, vaikka missään kohtaa näitä sattumuksia ei nouse esiin kuin kaksi nimeä...

Tehkää omat johtopäätöksenne. Minä olen jo tehnyt omani. Poliisi ja oikeuslaitos tekee varmasti aikanaan omansa.PS. Miksi Waltteri Mikael Jokinen on vaihtanut nimensä Tero Lagrenista? Eli siis Waltteri Mikael Jokinen = Tero Lagren = Waltteri Mikael Jokinen. Onko menneisyydessä jotain hämärää, jota koetetaan peitellä? Lisätietoja voi pistää minulle esim. sähköpostilla.

3 kommenttia:

 1. Ikävää, että olet joutunut Mäjenpään vainon kohteeksi, vielä enemmän ihmetyttä Lokan ja Wiikin mukanaolo Mäjenpään touhuissa.

  VastaaPoista
 2. Paljon näyttää ihmisiä kiinnostavan. :D

  VastaaPoista
 3. Lokka-Wiik-Mäenpää videosta välittyi hyvin manipuloiva persoonallisuus. Ihmettelin myös, miksi Lokka ja Wiik älykkäinä ihmisinä menivät Mäenpään vedätykseen, eivätkö he huomaa Mäenpään manipuloivaa persoonaa? Surullista myös Lokan ja Wiikin kannalta, että alensivat itsensä moisen ylikorostuneen itsevarman egon narutettaviksi. Vai tunnistivatko kaikki kolme hengenheimolaisuutta, mene ja tiedä.

  Luultavasti saat kokea vainoa niin kauan kuin vainooja elää, koska hän tuskin tulee muuttumaan enää. Narsisti ei pysty käsittelemään omia tunteitaan persoonan vinoutuneisuuden takia ja siten kyvytön näkemään itseään realistisessa valossa. Puheensa viittaa vahvasti patologiseen valehtelijaan. Kenties hän saa jonkinlaista tyydytystä valehtelusta samoin kuin kleptomaani saa tyydytystä varastamisen tuomasta jännityksestä jääkö kiinni vai ei.

  VastaaPoista