10. huhtikuuta 2017

Hävetkää suomalaiset! Hävetkää!!!


Suomalaisten on taas syytä hävetä vaalitulosta. Mutta eiväthän mokomat idiootit lampaat tietenkään osaa. Eivätkä opi. Eivät vieläkään. Taas sen nähtiin näissäkin vaaleissa, en viitsi lähteä edes perkaamaan vaalitulosta sen enempää, jokainen selkopäinen on sen jo lukenut ja osaa muodostaa omat näkemyksensä siitä ja idiootit - no teille on turha mitään vääntää kun ette kuitenkaan tajua mistään mitään.

Minusta on todella hävytöntä, että esimerkiksi raskaan työn raatajat, kuukausikaupalla jo sään armoilla leiriäkin matuja ja viranomaisia vastaan Helsingissä pitäneet Suomi Ensin sankarit eivät tulleet valituksi valtuustoihin! JOKAINEN näistäkin miehistä ja naisista ansaitsisi paljon enemmänkin kuin valtuustopaikan. JOKAINEN heistä on pistänyt perseensä likoon enemmän kuin kaikki täällä netissä huutelijat yhteensä! Ja missä kiitos? Ei ainakaan kansalta. Ei ainakaan vaaleissa. Näin suomalaiset juntit kiittävät todellista raskasta työtä isänmaan eteen tehneitä pioneereita!

Tuokin sakki on kestänyt kaikkea mahdollista viranomaisten törkeästä vainosta, sisäisiin mädättäjiin ja hajoittajiin asti, joutunut taistelemaan median valheita ja suvakkien möykkää vastaan joka päivä. Ovat matkustaneet pitkin Suomea pitämään mielenosoituksia eri paikkakunnilla, missä ikinä vain on mamutusmokutus räjähtänyt käsiin ja kertoneet avoimesti, rehellisesti ja asiallisesti, missä kunnossa Suomi on ja mitä on tulossa, jos rajoja ei laiteta kiinni ja mamutusmokutukselle stoppia. Mutta ehei, ei toivoakaan vaalivyörystä, joka kaiken järjen ja kohtuuden mukaan heille olisi kuulunut. HÄVETKÄÄ SUOMALAISET! HÄVETKÄÄ!!!

MV-lehti on kiistattomasti herättänyt kansaa kertomalla tosiasioita, joita valtamedia ja poliitikot eivät halua kerrottavan. Sen lukijakunta on kasvanut massiivisesti ja syystäkin. MV-lehti on pahin piikki mädätysmedian ja poliitikkojemme lihassa mitä Suomessa on vuosikymmeniin ollut, todella mullistava ja uskomattomia mahdollisuuksia tarjoava media! Ilja Janitskin vetää tuota laivaa höyrypäisesti eteenpäin viranomaisten jatkuvasti vainosta välittämättä. Kansalla on kerrankin ollut TIETOA asioista, sananvapaus kertoa ja lukea, mitä maassamme todellakin tapahtuu. Mutta onko kansa tehnyt tuolla tiedolla mitään järkevää? No ei tietenkään ole. On luettu ja on kiroiltu ja puristettua nyrkkiä taskussa. Ei muuta. Ei olla osallistuttu mahdollisuuksien mukaan mielenosoituksiin, ei olla allekirjoitettu kasapäin kannattajakortteja esimerkiksi Suomi Ensin! liikkeelle tai Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanjaan...Iljalle on toki kortteja tullut, mutta ottaen taas huomioon MV-lehden suosion, tarvittavat kortit olisi pitänyt kaiken järjen mukaan tulla täyteen jo yhdessä päivässä, eivätpä ole tulleet. HÄVETKÄÄ SUOMALAISET! HÄVETKÄÄ!!!

Samaan aikaan sisälle valtuustoon menee kuitenkin mm. Oulussa ikisossupummi pilvenpolttajahamppi, jonka suurinta hupia on levitellä törkeitä valheita muista kansallismielisistä videoissaan (esim1, esim2). Ei jumalauta, mitä pelleilyä! Irvokasta! HÄVETKÄÄ SUOMALAISET! HÄVETKÄÄ!!!

On toki hienoa huomata, että edes jotkut oikeasti nuivat (eivät väärät profeetat), kovasti töitä paiskineet ehdokkaat ovat päässeet läpi, lähinnä Perussuomalaisissa. Esimerkiksi Porissa, Pornaisissa ja Helsingissäkin on tämmöistä ihmettä päässyt tapahtumaan. Toivottavasti näiden henkilöiden voittokulku jatkuu eduskuntaan tai vielä pidemmällekin! Hienoa, että edes pieni ripaus järkeä pääsee eteenpäin. Vaikka kovin pieniä ne silakat ovat joulukaloiksi. Ei näillä muutamilla ehdokkailla Suomea pelasteta. Ei edes heidän kotikuntaansa.

Olenko katkera? En. Olen realisti.

Kun mamutusmokutus tulee sinunkin lähistöllesi ja työntää ympärileikatun ählykullinsa perseraiskatakseen SINUT tai läheisesi, muista, että SINÄ HALUSIT SITÄ...etpä ainakaan tehnyt vittuakaan sitä estääkseen, kun vielä se oli mahdollista. Sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu. Varoitettu on, vaihtoehtoja on tarjottu, mutta ei kelpaa. Joten vassokuu vaan, pitäkää hyvänne, kun mamutusmokotus kirjaimellisesti perseraiskaa sinut tai läheisesi! Minua ei enää jaksa kiinnostaa paskan vertaa suomalaisten idioottien lampaiden kohtalo. Odotan ilomielin, kun Suomessakin tapahtuu Tukholman tai Nizzan kaltainen terrori-isku, jossa maahan laittomasti änkenyt, hylkypäätöksen saanut musulmaaniterroristi päättää murhata kymmeniä suomalaisia. En sano, että viattomia suomalaisia, koska viattomia ei 99,99% suomalaisista ole. Nimenomaan 99,99% suomalaista on SYYLLISIÄ nykyiseen tilanteeseen ja siihen, että mamutusmokutus jatkuu vuodesta toiseen entistä hurjempana. Näissä vaaleissa se taas nähtiin.

Ainoat, keitä säälin, ovat ne äärimmäisen harvat suomalaiset, jotka ovat nähneet tämän kehityskulun ja tekevät kaikkensa sitä vastaan taistellakseen - vain tullakseen riepotelluksi, vainotuksi ja hyljetyksi muun yhteiskunnan ja kansan toimesta. Heidän minä en soisi joutuvan mamutusmokutuksen uhreiksi nyt, enkä jatkossakaan. Ymmärrän myös hyvin itsekin, miksi useat heistä eivät halua tehdä järkevintä asiaa, eli lähteä vain pois Suomesta ja jättää tätä maata uppoamaan: Monella on perhe, työpaikka, siteet täällä, eivätkä he halua luovuttaa epätoivoisessakaan tilanteessa, vaan jatkaa taistelua hamaan loppuun asti!

Kuten olen jo aikaisemmin todennut, niin minä pyrin ehdolle 2019 eduskuntavaaleissa Reformissa. Annan vielä yhden henkilökohtaisen tilaisuuden lampaille herätä. Jos ei ääniä tule roppakaupalla ja eduskuntapaikka ei aukea, minä haistatan kirjaimellisesti paskat tälle maalle ja tälle kansalle. Ei minulla ole mitään intressiä jatkaa minkäänlaista tämän maan, yhteiskunnan tai kansan hyväksi toimimista enää sitten sekuntiaakaan pidempään. Olen sitä tehnyt pyyteettömästi jo kohta 20 vuotta, samalla niska limassa ansiotyötä paiskien, kaikki ajojahdit ja suvakkien mölinät kestäen. Kiitokseksi olen saanut vain viranomaisvainoa, oikeusmurhatuomiota ja henkilökohtaiseen elämäänikin koskevaa ns. päälle kusemista. Kaiken kukkuraksi tämä "hieno yhteiskuntamme" järjestelmällisesti kieltäytyy hoitamasta minun työtehtävieni vuoksi ottamastani Pandemrix-rokotteesta puhjennutta vakavaa, invalidisoivaa sairauttani ja antamasta minulle minulle kuuluvaa kuntoutustukea tai sairaseläkettä! Pohja se minunkin säkissäni on. 2019 eduskuntavaalien jälkeen - jos ei kansa vieläkään herää - lupaan, että en aio enää yhtenäkään päivänä tehdä MITÄÄN tämän maan, yhteiskunnan tai kansan eteen, vaan päinvastoin, pyrin vain maksimoimaan oman henkilökohtaisen mukavuuteni ja ansiotasoni, välttelen viimeiseen asti antamasta mitään tälle maalle, yhteiskunnalle ja kansalle, sekä nauran vain kylmän paskamaista naurua, kun kuulen jonkun suomalaisen tulleen matujen raiskaamaksi tai tappamaksi. Sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä hieman ketutti kun ketään Suomi ensin -porukkaa ei päässyt mihinkään. Tulokset eivät olleet omaan makuun, tosin se että äänestysongelmat joissain paikoissa "harjoittelun" takia (äänestämään tulleet olikin äänestäneet jo koneen mukaan, paperilla piti mennä) ovat saattaneet aiheuttaa osin lopputuloksen. Ja lyijykynät. Nykymenosta ei tällä ikinä tiedä.

Sekä on kotonakin kummaa sakkia, naispuoliset täälläpäin eivät pidä siitä että en tykkää siitä että täällä on porukkaa laittomasti. Väittävät sen johtuvan siitä että katselen MV:tä välillä jota ei kuulemma tarvita tietääkseen miten asiat on, mutta se kuulostaa paskapuheelta sen perusteella mitä olen huomannut (sekä eräs tuntemani henkilö sanoo MV:stä asioita joita en ole huomannut siellä ollenkaan, kuten valehtelua tai liioittelua, pikemminkin faktoja ja asioita siten miten ovat). Eivätkä vaalituloksestakaan osanneet olla huolissaan, olivat jonkin verran tyytyväisiä koska Vihreät ja Perussuomalaiset. Isäukko sentään on vähän samoilla linjoilla. Tästä huolimatta tunnen itseni ainoaksi isänmaalliseksi täällä.

Unkariin muutto kuulostaisi houkuttelevalta, mitä enemmän lukee tiettyjä asioita, mutta rahaa ei ole paljoakaan. Hyvältä ei kyllä tulevaisuus näytä.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta on hyvä huomioida, että juuri tämä Suomi Ensin porukka ja muut perinteisten puolueiden ulkopuoliset ehdokkaat veivät äänet niiltä, jotka olis oikeasti tulleet valituksi, eli persut. Monien ääni meni täysin hukkaan näitä ulkopuolisia ehdokkaita äänestäessä. On toki hyvä, että perinteisiä puolueita haastetaan ulkopuolelta, mutta nyt seurauksena oli sen takia vihervasemmiston voitto. Suomi Ensin ja kumppanit olisivat voineet parantaa asetelmiaan hankkimalla enemmäm ehdokkaita. Vaalimatematiikka on julmaa ja pienillä porukoilla ei ole oikein mahdollisuuksia.

Vaikka persut ovatkin jossain määrin takinkääntöpuolue, niin he ovat silti käytännössä huomattavasti maahanmuuttovastaisempia kuin vihervasmmisto tai sekoomuslaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi Ensin puolueen ongelmana on myös, ettei ole juurikaan puoluekuria. Kuka sellaista puoluetta haluaa äänestää, josta tiedetään ainoastaan se, että vastustavat haittamaahanmuuttoa ja EU:ta. Eihän niistä tiedä, että ovatko libertaareja vai kansallissosialisteja. Tämä vinkkinä myös reformiliikkeelle eduskuntavaaleja ajatellen.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta, nyt on ensimmäinen kerta kun Vihreä liitto joutuu ottamaan paljon vastuuta kunnissa. Erityisesti Jyväskylässä. Voi hyvinkin olla, että neljän vuoden päästä totuus vihreistä paljastuu ja kannatus romahtaa täysin. Kas kun ei saatu lähijunia perähikiälle ja tuulivoimalaprojektit eivät tuota tarpeeksi halpaa sähköä, joten joudutaan ostamaan YDINVOIMALLA tuotettua sähköä Venäjältä.

Ruotsissa Vihreiden kannatus on romahtanut nyt kun istuvat hallituksessa. Joutuivat luopumaan lähes kaikista tavoitteista, koska olivat täysin epärealistisia ja järjettömiä.

Viherpaska elää ja haisee Suomen kuntien valtuustoissa neljä vuotta, mutta karu totuus tulee vastaan kun Vihreät ovat tuhonneet Suomen kunnat.

Seppo Raittila kirjoitti...

Ei välttämättä pelkästään vaalivilppiä SE:n tulos Tampereella: Olkoonkin, että ehdokkaat olivat vaihtoehtoväen julkkiksia, äänestäjät tietävät, ettei pikkuryhmästä (vain kaksi ehdokasta) pääse helposti läpi, joten moni ei ehkä siksi heitä äänestänyt. Onhan niitä muitakin, jotka haluavat estää Suomen hallituksen ääriuusliberalististen toimien vaikutuksia Tampereella. (Esim. TES-säädösten murtaminen vyöryttämällä suuret määrät työäelämäkyvykkyydeltään heikkoja Suomeen.)

de Wit sai 242 ääntä, Kosonen 51.
Suurin äänimäärä jolla ei päässyt läpi Tampereella: Jari Heinonen (VaTa) 511 ääntä (varalle).
Pienin äänimäärä, jolla pääsi läpi: Ari Wigelius (SDP) 200 ääntä.