15. maaliskuuta 2017

TAAS Facebook-sensuuria niskassa!!!


Kirjoitin vain muutama päivä sitten ongelmista Facebookkini kanssa. Nyt sama ongelma on TAAS ilmentynyt. Aivan naurettavaa paskaa! No, eikun toinen FB-tili käyttöön toistaiseksi taas ja odotellaan tilin aukaisua, sekä kirjoitellaan sen ajan VK:ssa sitten :D.

Erityisen naurettavaksi tämän tekee paitsi tietenkin se, että kyse on samasta ongelmasta kuin viimeksikin, eli joku selkärangaton, sananvapautta vastustava mulkku on merkannut tilini valetiliksi ja tämä ongelmahan juuri ratkaistiin ja tilini todellisuus varmistettiin...niin myös se, että Facebook omien tietojensakin mukaan säilyttää sinne lähettämääni henkilöllisyystodistusta 30vrk, eli heillä pitäisi vielä olla se siellä ja silti he pyytävät nyt uutta!

Jos seuraava asia vituttaa sinua ja tunnet piston sydämessäsi, niin hyvä:
En käyttäisi tätä Facebook-nimistä urkkivaa ja sekoilevaa suvakkien ylläpitämää paskapalvelua, mutta kun massiivinen määrä idiootteja ihmisiä käyttää sitä, eivätkä välitä siirtyä parempaan palveluun, esim. VK:hon tai Diasporaan, niin jotta voin tavoittaa nämä ihmiset ja heidän tärkeät päivityksensä, niin pitää itsekin roikkua tuolla paskapalvelussa. Tämä on tyypillinen esimerkki suomalaisista lampaista, jotka tietävät asian X olevan paskaa, mutta silti käyttäytyvät ikäänkuin asialle ei voisi mitään tehdä, tai eivät ainakaan itse viitsi tehdä yhtään mitään ko. asialle vaan tyytyvät lammasmaisesti kohtaloonsa.PS. "Sattumalta" myöskin VK-tilini on jumissa JA tekstiviestit eivät tunnu pääsevän minulle kunnolla perille JA nettiyhteyteni on palvelunestohyökkäyksen kohteena. Sattumaapa hyvinkin. Varsinkin, kun juuri eilen kirjoitin Facebookissa kavereilleni, miten olen saanut uusia papereita poliisilta, jotka osoittavat poliisin taas kerran väärentäneen tietoja ja nyt tällä kertaa tavalla, josta jäivät kiinni verekseltään (ja nämä tiedot voisivat auttaa minua hovioikeudessa casessani). Jepjep. Muistakaapa, mitä viimeksi kävi kun oli tämmöinen kriittinen hetki minulle...

edit 15.3.2017 klo 17:15:
VK lähti näköjään toimimaan tallennetulla varakoodillani, tekstareita sieltä(kään) en saanut puhelimeeni mitenkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käynnistä modeemi uusiksi, niin ip-osoite vaihtuu. Sillä pääset palvelunestohyökkäyksestä eroon.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs käytät tollasia paskapalveluita? Oma vikasi kun alistut moiseen. Lopeta ulina muna suussa.

Anonyymi kirjoitti...

sö olet ihan hiiri