21. maaliskuuta 2017

Seppo Lehto (666) ehdolla kunnallisvaaleissa Tampereella!

Kaikki tamperelaiset huomio! Kunnallisvaaleissa on nyt tarjolla useampiakin loistavia ehdokkaita Tampereella, kuten Suomi Ensin! porukasta Marco de Wit (662) ja Mari Kosonen (663), sekä Perussuomalaisten listoilla Olli Heikkilä (443) ja Marko Parkkola (476). Marco ja Mari ovat etenkin tehneet valtavasti upeaa työtä Suomi Ensin! puolesta ja yhä pitävät Suomi Maidania pystyssä Helsingissä rautatietorilla, toki soisi heidän pääsevän kunnanvaltuustoon nyt vaaleissa!

Mutta...mutta...

Ehdolla on myös sananvapaustaistelija, demlaantuneen oikeusjärjestelmän uhri ja kansantaitelija Seppo Lehto numerolla 666! Äänestäkää ihmeessä Seppo Lehtoa ja jos ette tarpeeksi syitä muuten keksi, niin vihjaan, että jokainen ääni Seppo Lehdolle aiheuttaa massiivisen persekipukohtauksen suvakeissa ja mediassa. Seppo Lehto ei tarvitse selittelyä, ei esittelyä, eikä mainosta. Laitan seuraavan videon vain siksi, että se on minusta helvetin hauska ja ajankohtainen yhä tänäänkin.


Muistakaa äänestää Tampereella 666 valtuustoon!


Muistakaa äänestää Tampereella 666 valtuustoon!
2 kommenttia:

Seppo Lehto kirjoitti...

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto 666 Tampere kiittää kannatuksestanne kuntavaaleissa 2017 http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi

Valkoinen tulevaisuus, ei mustaa tulevaisuutta. Pro Patria

Kansakunnallinen petonne esitaistelijanne valmiina palvelukseenne isänmaan vapauttamiseksi morlokeista.

Anonyymi kirjoitti...

Miten Lehto on saanut numerokseen 666 :D