5. joulukuuta 2016

3 vrk julkaisuesto Facebookkiin!

Olisi kiva tietää, mitähän naamakirjan normia tämä kuva muka rikkoi? Ei näy nännejä, ei pimpsaa...onko Merkelin naama kiihottava, että se pitää sensuroida? Eikö neekereistä saa esittää kuvia, pitääkö ne sensuroida? jne.? Häh? Mitä?

No eihän tässä mitään logiikkaa ole taaskaan tälläkään kertaa. Muut ovat jakaneet ja jakavat yhä tuota kuvaa pitkin Facebookkia ilman mitään seurauksia, mutta kun minä jaan sen, niin tietenkin se on taas kauhean väärin. Kuten aina. Minun tekemänäni asia X on rikos tai sensuroitava, mutta muiden tekemänä se ei tietenkään ole rikos eikä sensuroitava. Näin tämä menee.

No, evvk. varaprofiili käyttöön ja homma jatkuu. Minua eivät suvatkit hiljennä - mutta minä voin kyllä kohta alkaa hiljentämään heitä...pysyvästi...minä en tunne mitään armoa enkä sääliä ihmisten perusoikeuksia, kuten sananvapautta, vastustavia kusipäitä kohtaan. Voiko raukkamaisempaa touhua olla, kuin joukolla nimettöminä ilmiantaa kuvia, jotka eivät ole käyttöehtojen vastaisia, jotta saa ihmisen "pihalle" sosiaalisesta mediasta?5 kommenttia:

 1. Idiotismismisi rikkoo normeja, ei muuu, itseasiassa olemassa olosi rikkoo normeja, ei maailma tarvitse moisia pipipäitä.

  VastaaPoista
 2. Tuo ensimmäinen anonyymi kuuluu todennäköisesti kusipäisiin vasemmistolaisiin, jotka mielellään sensuroisivat tämänkin blogin. Vaikka kuinka olisi asioista eri mieltä, niin kyllä jokaiselle pitää suoda sananvapaus

  VastaaPoista
 3. Jäät kyllä yksin näiden trollien kanssa, kun sensuroit täysin asiallisia kommentteja blogisi uskollisilta lukijoilta. Itsepä olet tiesi valinnut. Ilman sensurointia olisit voinut laajemmin vaikuttaa asioihin, kun blogin lukijamäärä olisi suurempi

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä ne täysin asialliset kommentit eivät sellaisia olleet kenenkään muun kuin kirjoittajansa mielestä? Sensuurikynnystä saattaisi korottaa myös jonkun nimimerkin keksiminen, etteivät kaikki kommentoijat olisi yhdistetyltä etu- ja sukunimeltään Anonyymi?

  VastaaPoista
 5. Evvk, mutta taisi silti mennä tunteisiin? Mikset ole jo kadonnut kehumallesi VK-sivustolle? Ai niin! http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/ja-taas-massiivinen-tietomurto-100-miljoonan-ihmisen-kaikki-tiedot-myynnissa-ja-mihin-hintaan-6556964

  VastaaPoista