15. elokuuta 2016

Miksi Perussuomalaiset Nuoret sensuroi vanhoja julkilausumiaan?

Kirjoitin blogissani vajaa vuosi sitten otsikolla "Varokaa vääriä profeettoja". Hauska nähdä, miten tuon varoituksen ja ennustuksen siemenet ovat alkaneetkin itää mukavasti, oikeaan on osunut ja uponnut moni asia. Lisää paljastuu koko ajan. Esimerkiksi Perussuomalaiset Nuoret suorittama sensurointitemppu:

Lyhyesti sanottuna, PS nuoret esittivät, että ampuma-aselakeja tulee löysätä, esimerkiksi suojeluaseet olisi saatavat takaisin (kuten ne vuoteen 1998 asti olivatkin). Julkilausuma löytyy Archive.org kautta yhä heidän sivuiltaankin. Sittemmin PS Nuoret ovat sensuroineet ko. kirjoituksen pois sivuiltaan. Kun asiasta otettin heihin sähköpostitse yhteyttä ja tiedusteltiin, miksi se on poistettu ja mitä mieltä he ovat nyt sitten aselaeista, ei mitään vastausta tullut.

PS Nuoret eivät myöskään ole kiinnostuneita perusteettomien aseiden haltuunottojen uhreiksi joutuneista ihmisistä ja vaivaudu edes heidän sähköposteihinsa vastaamaan. Jussi Halal-ahokaan ei ollut aseenomistajana ja aseiden omistajien oikeuksia "ajavana" henkilönä kiinnostunut tuosta casesta lainkaan, josta Turun kaupunginvaltuutettu, liikuntalautakunnan jäsen, Pro Cultura säätiön hallituksen puheenjohtaja, yksityisetsivä (eläk.) ja virallinen I-luokan nyrkkeilytuomari Olavi Mäenpää kirjoitti MV Lehteen huhtikuussa. PS Nuoria ja ylipäätään perussuomalaisia ei taida aseenomistajien oikeusturva ja ihmisten turvallisuus tosiasiassa kiinnosta pätkääkään. Mikä onkin hyvin loogista, koska heidän emopuolueensahan on hallitusvastuussaan tuonut Suomeen kymmeniätuhansia muukalaisia ryöstämään ja raiskaamaan.

Eipä ole siis ihme, että alkavat sensuroimaan aikaisempia aseiden omistukseen myönteisesti suhtautuvia puheenvuorojaankin pois netistä täyttä päätä. Kansan ei haluta tietävän, että PS paitsi huijaa äänestäjiään perumalla puheitaan, niin myös vastustaa aseiden omistusta ja suomalaisten oikeutta puolustautua. Eipä ihme, että perussuomalaisten kannatus laskee laskemistaan.

Tää on tätä. 

Varokaa edelleenkin vääriä profeettoja.

Minä en henkilökohtaisesti luota kehenkään, enkä mihinkään tahoon, joka ei ole itse omilla toimillaan osoittanut selvästi olevansa luottamuksen arvoinen. Puhe on halpaa. Oman puheen takana seisominen on jo jotain. Muiden sananvapauden puolustaminen on jo paljon. Näistä PS Nuoret kykenevät vain ensimmäiseen, eivätkä siten ole luottamuksen arvoisia.

Oma näkemykseni on, että jos eivät viranomaiset kiinnostu kirjoituksistasi, niissä tuskin on mitään kiinnostavaa. Jos viranomaiset eivät vainoa sinua, et ole vaaraksi etkä harmiksi näkemyksinesi. Jos sen vuoksi, että viranomaiset jahtaavat sinua ja joudut ongelmiin, vielä jatkat toimintaasi, etkä lannistu etkä vaikene, voit olla luottamuksen arvoinen. Voit olla, koska olet osoittanut omilla teoillasi, että sinun voi luottaa, seisot sanojesi ja tekojesi takana, etkä vaikene, etkä ole kansalaismielipiteen etkä viranomaisten vaiennettavissa ja valitset sananvapauden poliittisen korrektiuden sijaan.

Montako em. ehdot täyttävää ihmistä Suomesta löytyy? Harvassa tuntuu olevan.

6 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ehkä palveluntarjoaja tarjosi heille vaihtoehdot: Poistakaa tämä sivu tai poistamme teidän tilinne ja kaikki sivunne. Sitä kun tarina ei kerro.

Anonyymi kirjoitti...

Onko minulla auktoriteetti ongelma?

Timo Tarvonen kirjoitti...

Miksi, Markus, valehtelet? Eihän sitä ole mitään poistettu, artikkeli löytyy osoitteesta http://www.ps-nuoret.fi/uutiset/ampuma-aselakia-on-muutettava-vahemman-byrokraattiseksi On siis vain sivustouudistuksen yhteydessä siirretty "kannanotot/ulko-ja-turvallisuuspolitiikka" hakemistosta hakemistoon "uutiset".

Anonyymi kirjoitti...

Onko Sebastian Tynkkynen mädätetty? Onko kenelläkään tietoa tästä?

Markus Jansson kirjoitti...

> Miksi, Markus, valehtelet? Eihän sitä ole mitään poistettu, artikkeli löytyy
> osoitteesta http://www.ps-nuoret.fi/uutiset/ampuma-aselakia-on-muutettava-vahemman-
> byrokraattiseksi On siis vain sivustouudistuksen yhteydessä siirretty
> "kannanotot/ulko-ja-turvallisuuspolitiikka" hakemistosta hakemistoon "uutiset".

Selittelyn makua. Tuon toiminnan seuraus on de facto se, että sitä juttua ei löydy sieltä sivuilta enää käytännössä mitenkään. Jos sivustoa uudistetaan, tulisi vanhat osoitteet pitää voimassa juurikin siksi, että niihin viittaavat jutut löytäisivät kohteensa. Nyt eivät löydä. Kuten lienee tavoitekin.

Ja kuten totesin, PS Nuoret eivät ole kommentoineet eivätkä puolustaneet aseiden omistajien oikeuksia eivätkä vaivautuneet edes vastaamaan ihmisille, joiden aseet on perusteettomasti takavarikoitu.

Anonyymi kirjoitti...

PS Nuoret itsekin saatana luulivat tuon olevan poistettu kun kysyin asiasta heiltä sähköpostilla! Eivät itsekään jumalauta löytäneet tota! Kertookos se jotain?