8. toukokuuta 2015

Muhammed-pilakuvakilpailu Texasissa on ratkennut!

Niin, kyseessä on se sama pilakuvakilpailu, jonne änki ammuskelemaan pari ählämiä, jotka ammuttiin parissakymmenessä sekunnissa hengiltä. Koska tapahtumapaikka oli Texasissa, jossa ihmisillä on aseet, joilla voivat puolustautua tätä saastaa vastaan. Siinä, missä Ranskassa pari rynnäkkökiväärein riehuvaa muslimia voi teurastaa kasapäin ihmisiä ja pitää koko kaupunkia pelon vallassa päiväkausia, Texasissa ne ammutaan samantien hengiltä. Jos vielä kaipaatte parempaa selitystä sille, miksi yleinen aseidenkanto-oikeus on helvetin hyvä asia, niin minä luovutan.

Mutta, sen pitemmittä puheitta, vassokuu:

Odotettavissa jälleen muslimien sikailua, äbäläwäbälä-meininkiä, tappouhkauksia ja muita "kansallisia, ehkä jopa geneettisiä erityispiirteitä". EVVK. Pedofiiliprofeetta Muhammed ja sikakoira-Allah ovat niin umpihulluja satuolentoja, että ne ja niiden kannattajat ansaitsevat kaiken häpeän ja loukkaantumisen, mitä vain mahdollista on heidän niskaansa kaataa. Ja lisää tulee, se on varmaa.PS. Pahoittelen koraanikiihotuksen viivästymistä. Esimakuahan on jo vähän saatu täällä ja täällä, mutta varsinainen tapahtuma odottaa vielä tulemistaan. Tulossa on, älkää yhtään huoliko, tulossa on, odotan vielä Arabiliiton lippua tulevaksi häpäisytapahtumaa varten.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...


Tapaus oli aikamoinen ihme.

Yhdysvaltalainen Ann Barnhardt kertoo: "Super kudos to the off-duty officer who calmly dropped the musloids with perfect cranial shots, knowing that they were wearing body armor, and thus a headshot was required. With his .45 pistol. Just fantastic. Movies have lulled all of us into believing that accuracy with a handgun is easy. Well, it ain’t. It is intensely difficult, even when practicing calmly on a range. The fact that this fellow showed such accuracy in, what I understood to be, his very first tactical discharge is even more remarkable."

http://www.barnhardt.bizanon