15. maaliskuuta 2015

Mistä löytyy halvalla aito Koraani häpäistäväksi?

Somalit jatkavat sikailuaan Suomessa, raiskaten (taas) laumana suomalaisnaisen. Muslimit, kuten nämäkään, eivät kadu tekoaan, koska islam opettaa, että vääräuskoisia naisia, etenkin jos nämä kulkevat ilman burkhaa ja yksin, saa raiskata. He ovat sotasaalista muslimeille, joita muslimit saavat käyttää aivan vapaasti miten vain haluavat. Heillä ei ole mitään arvoa, ei mitään oikeuksia näidenkään viiden saastaisen elukan silmissä.

Muistakaa, että muslimien silmissä vain (toinen) muslimi voi olla syytön. Vääräuskoinen ei voi koskaan olla syytön tai viaton. Nämäkin somalimuslimit kertoivat suoraan, että heidän mielestään kukaan heistä ei syyllistynyt mihinkään rikokseen, kun he raiskasivat tämän suomalaisnaisen.

Lienee siis taas aika nostaa vähän panoksia, jotta nämä viisi elukkaa ja kaikki heidän kanssaan samalla tapaa ajattelevat hirviöt ja terroristit joko
A) Oppivat tavoille tai
B) Suksivat helvettiin Suomea pilaamasta

Kuten tiedämme, muslimit eivät pidä siitä, että Koraania, tuota umpihullun apina-Muhammedin suoltamaa ulostusta, pilkataan tai halvennetaan. Jokainen meistä voi polttaa virtuaalisen Koraanin tai katsoa tuosta videota siitä, miten mukavasti aito ja alkuperäinen Koraani palaa:

Vetoankin nyt lukijoihini:
Etsikää minulle halvin mahdollinen aito, alkuperäinen, arabiankielinen Koraani. Ehkä kaksikin. Pistäkää viestiä vaikka kommentti-osioon tai sähköpostitse minulle. 

Ai miksikö?
Aion häpäistä sitä Koraania niin törkeästi, julmasti, pitkään ja hartaasti, että se palaa jokaisen suomalaisen muslimin mieliin lähtemättömästi. Häpäisy tullaan dokumentoimaan tarkkaan ja levittämään huolella pitkin nettiä, jossa se pysyy ikuisesti, täysin riippumatta mistään mahdollisista tulevista oikeuden päätöksistä ja viranomaisten poistovaatimuksista.

Muslimit, islam ja Koraani on kuitenkin minun silmissäni niin arvoton kasa paskaa, että en viitsisi tuhlata sellaiseen sontaan yhtään enempää rahaa, kuin mitä ehdottomasti on pakko. En todellakaan halua myöskään rikastuttaa mitään Koraaneja myyviä islamisteja tai muutenkaan käyttää euroakaan enempää kuin mitä on pakko. Islam ja muslimit eivät yksinkertaisesti ansaitse sitä. Islam ja muslimit eivät ole sen arvoisia. Itse asiassa paras olisikin, jos joku voisi lahjoittaa minulle kyseisen opuksen tai sen ostohinnan, jottei minun tarvitsisi käyttää siihen euroakaan rahojani. Islam ja muslimit eivät todellakaan ansaitse euron euroakaan mistään hyvästä mihinkään tarkoitukseen, eivät edes näin jaloa tarkoitusta kuin häpäisyään varten.

Amazonista olisi saanut jonkun opuksen Koraanista, mutta sen hinta oli monia kymppejä + postikulut. Iso-Britanniasta olisi saanut Amazonilta parilla kympillä Koraanin, mutta eivät suostuneet toimittamaan sitä Suomeen. Suomalaisista kirjakaupoista ei tunnu löytyvän, ainakaan kohtuuhintaan, mokomaa paskapaperiksi luokiteltavaa ulostusta.

Siksi kaipaankin apuanne. Käytetään parviälyä hyväksi. Jos törmäätte jossain edulliseen, nimenomaan aitoon, arabiankieliseen Koraaniin, niin pistäkää viestiä. Mikäli vain suinkin kohtuuhintainen löytyy, niin ostan sen häpäisytarkoituksia varten.

Sitä saa, mitä tilaa, arvoisat muslimit. Vassokuu.

Jos tämä vituttaa teitä, niin lopettakaa sikailu, niin minäkin lopetan teidän sairaan uskontonne ja kuvottavien tapojenne halventamisen (vitsivitsi, ne ovat niin kuvottavia, ettei kukaan voi niitä mitenkään halventaa enempää, kuin ne jo itse itseään halventavat). Pistäkää omanne kuriin. Pystytte siihen varmasti, jos haluaisitte. Mutta ettehän te halua, se on jo tullut selväksi. Joten kärsikää seuraukset.

12 kommenttia:

 1. Loistava idea! Minne saa levittää tätä linkkiä? :)

  VastaaPoista
 2. Kaikkialle, missä se vaan kantautuu mahdollisimman monen Suomessa asuvan muslimin korviin.

  VastaaPoista
 3. Reissaan aika paljon ympäri maailmaa, valitettavasti myös muslimimaissa jonkun verran. Jos joudun tällaiseen paskamaahan lähiaikoina, lupaan katsoa löytyisikö hotellin yöpöydän laatikosta sopivaa kappaletta tähän tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 4. Kysyppäs täältä. Välillä 60-80e kirjoja saa 10-20e hintaan.

  http://www.kirjaporssi.fi/

  VastaaPoista
 5. http://www.huuto.net/kohteet/koraani-wsoy/352936749

  huuto.netissä lähtee halvalla. tilaa. jos jänistät niin minä aion tehdä youtubeen ja liveleakiin ja vimeoon kuvailemasi videon, koska kuulostat että vain pullistelisit ja uhoilisit.

  VastaaPoista
 6. Natsipaskakultin natsifoorumeilla on linkkejä joista saa tilattua paskakirjaa kaikkialle maailmaan.Lähettävät käännytysmielessä ilmaisia kappaleita.

  VastaaPoista
 7. https://www.adlibris.com/fi/kirja/al-quran-arabic-9781909669246

  11,40 €

  VastaaPoista
 8. no onko koraani hankittu

  VastaaPoista
 9. Koraani(t) ovat hankittu ja matkalla minulle. Kiitoksia täällä esitetyistä linkeistä ja vinkeistä, sitä kauttahan ne löytyivät edulliseen hintaan.

  Hankin kaksi koraania, en tiedä, aionko häpäistä samalla kertaa molemmat vaiko säästää toisen myöhempää käyttöä varten.

  Itse häpäisytapahtumaa ja sen dokumentointia saadaan sitten vielä hetki odottaa. Koetan ajoittaa häpäisytapahtuman julkaisun tilanteeseen, jossa rauhan- ja lapsirakkauden uskonnon edustajat ovat taas tapansa mukaan perseilleet jossain oikein kunnolla. Eli säästää sen mukavaksi vastaiskuksi.

  VastaaPoista
 10. Jaaha. Päivän lööpeissä taas perseilyä. Otahan nyt silti Janssoni iisisti.

  VastaaPoista
 11. Jansson ei pelkää mitään.

  Vai pelkääkö?

  VastaaPoista
 12. Se ois juhannus tulossa,mites jos oikein kokon koraaneista väsäis? Osallistuisin mielellään "talkoisiin".

  VastaaPoista