20. toukokuuta 2015

Somalialainen kultamuna kuoriutuu


Törmäsin netissä uutiseen, jonka mukaan ensimmäinen somaliaisperäinen maisteri ja vieläpä naispuolinen sellainen, on valmistunut Suomessa. Onnea Fadumo Dayibille valmistumisen johdosta! Siinä missä somalimiesten tavoite on niinkin korkealla kuin korpraalin arvossa sotaväessä (ja sekin on siis ilmeisesti uutisoinnin aihe), niin somalinainen tähtää peräti tohtoriksi ja jopa presidentiksi!

Kyllä nyt sieppaa somaleita ja kovasti! Siinä onkin somaliyhteisölle sulattelemista ja kovasti kaivattua siedätyshoitoa tasa-arvoon kuulkaas. Toivottavasti ei Fadumo vain "putoa parvekkeelta" tai "katoa jonnekin", kun perheen "kunniaa" nyt ilmeisesti varmaan taas loukataan niin kamalasti, kun nainen pärjää maassa ja miehet eivät.

Mutta lasketaanpa hieman näistä kulttuuriamme rikastuttavista ja työvoimapulaamme paikkaavista koneinsinööreistä ja muista kultamunista. Somaleita on ollut Suomessa 25 vuotta ja nyt jo 15000+ kpl. Nyt tulee ensimmäinen maisteri. Jos lasketaan keskimäärin, niin sanotaan, että 25*7500/1=187000 somalityövuotta yhden maisteritutkinnon saamiseksi.

Suomalaisia on 5+ miljoonaa. 25 vuodessa suomalaisia maistereita on valmistunut reilusti yli 250000 kpl, joten jos lasketaan keskimäärin, niin sanotaan, että 25*5000000/250000=500 suomityövuotta yhden maisterintutkinnon aikaansaamiseksi.

Somalit, nämä yhteiskuntaamme rikastuttavat kultamunat, tuottavat maistereita per kapita 1/374 siitä, mitä suomalaiset tuottavat. Huolimatta siitä, että näidenhän piti olla jo valmiita koneinsinöörejä ja aikuisia tai nuorukaisia ainakin ovat, joten kilpailuvaltit ovat kaikki heidän puolellaan! Ei sieltä ole tänne vanhuksia eikä pikkulapsia juurikaan tullut, vaan lähinnä kuvassa näkyviä lapsukaisia, jotka ovat mitä optimaalisimmassa iässä opiskelujen ja muiden suhteen.

Kääntäen laskettuna, jotta somaleista saataisiin yhtä paljon maistereita kuin mitä suomalaisista saadaan vuodessa, pitäisi Suomeen tuoda miltei 2 miljardia somalia! Sekö on Suomen tulevaisuuden toivo? 2 miljardia somalia, jotta saadaan edes sama maisterimäärä, mitä suomalaisista saadaan irti? Kyllä me sitten olemme ongelmissa, somaleita kun ei millään löydy koko maapallolta niin paljoa. Onneksi somalit tuppaavat lisääntymään kovasti, joten tämäkin on kyllä vielä mahdollisuuksien rajoissa, jos me tarpeeksi panostamme jatkossakin näiden moniosaajien houkuttelemiseen Suomeen, sekä heidän sosiaalietuuksiinsa, heidän massiivisen lisääntymisen varmistamiseksi.

Mutta osaisiko joku selittää, miksi nämä kultamunat eivät vaan tuppaa kuoriutumaan millään? Mikä mättää? Miksi eivät moniosaajat, valmiit lääkärit, koneinsinöörit ja muut yhteiskuntaamme saumattomasti integroitumassa olevat huippuosaajat saa aikaan enempää kuin yhden ainoan korkeakoulututkinnon? Kantaväestön fascismi ja syrjintäkö lienee syynä?

Somalit ovat hyvin kuitenkin kuoriutuneet ja edustettuina esimerkiksi raiskaus- ja katuryöstelytilastoissa (50x ja 100x per kapita verrattuna suomalaisiin)...siinäpä onkin suomalaisilla kiinniottamista! Myöskin työvoimapulan paikkaajina somalit ovat loistavasti edustettuina, nimittäin peräti 85% somaleista ei käy töissä. Kyllä somaleista siis selvästi johonkin on, suorastaan murskaavasti kykenevät ylittämään suomalaisten vastaavat per kapita lukemat!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rajat auki.

Anonyymi kirjoitti...

"Somalit ovat hyvin kuitenkin kuoriutuneet ja edustettuina esimerkiksi raiskaus- ja katuryöstelytilastoissa (50x ja 100x per kapita verrattuna suomalaisiin)...siinäpä onkin suomalaisilla kiinniottamista! Myöskin työvoimapulan paikkaajina somalit ovat loistavasti edustettuina, nimittäin peräti 85% somaleista ei käy töissä."

Lainaus ja lähde kiitos. Ei oo - eikä tuu - koska puhut paskaa. Etkä kehtaa edes hävetä.

Kenzo kirjoitti...

Somalia on maailman epäonnistunein valtio koska se on täynnä Somaleita. Mentaliteetti on, että naiset tekevät työt ja lapset ja miehet vetävät kessua kun raiskaamisen ohessa ehtivät. Mitä muka loogisesti ajateltuna pitäisi tapahtua, jos heitä kuskataan tänne ja annetaan rahaa kouraan vastikkeetta? He heittävät ilmoille rukouksen, että kiitos Allah kun toit minut tänne idioottien asuttamaan maahan ja painuvat kahville naisia katselemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Koraania häpäistessäsi olisi syytä samalla häpäistä vaikka somalian lippua ? siihen voisi sylkeä ja virtsata esim

Anonyymi kirjoitti...

mitä vittua onnittelet somppuja?

oletko joku sompun nussija??

Markus Jansson kirjoitti...

> Lainaus ja lähde kiitos. Ei oo -
> eikä tuu - koska puhut paskaa.
> Etkä kehtaa edes hävetä.

Yleisesti tiedettyjä tosiasioita ei tarvitse lähteillä koristella. Jos olet idiootti, etkä tiedä tuota, niin tuskinpa mitkään lähteet sinua saavat sitä ymmärtämäänkään. Mene imemään mustaa somalin kyrpää saatanan suvakkikusipää!

Anonyymi kirjoitti...

> saatanan suvakkikusipää!

Ei saa ruokkia trolleja

Anonyymi kirjoitti...

"Yleisesti tiedettyjä tosiasioita ei tarvitse lähteillä koristella."

Joillekin yleisesti tiedetty tosiasia on se, että maa on litteä tai että ilmastonmuutos ei ole totta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että nämä käsitykset pitäisivät paikkaansa, kuten eivät pidä sinunkaan perseestä revityt "faktasi". Mutta ethän sinä kullia lutkuttava pedofiili sitä tietenkään tajua.

Anonyymi kirjoitti...

Uusnatsien levittämät valheet eivät ole "yleisesti tiedettyjä tosiasioita". Tilastokeskuksen mukaan somalien työttömyysaste vuonna 2008 oli 55,2 %. Tässä linkki:

http://tilastokeskus.fi/til/tyokay/2008/01/tyokay_2008_01_2010-04-20_fi.pdf

Se, että levittelet valheita ja käyt haukkumaan sitä, joka kehtaa edes kyseenalaistaa valheesi, kertookin blogisin tasosta kaiken oleellisen.

Markus Jansson kirjoitti...

> Uusnatsien levittämät valheet eivät
> ole "yleisesti tiedettyjä
> tosiasioita". Tilastokeskuksen
> mukaan somalien työttömyysaste
> vuonna 2008 oli 55,2 %. Tässä
> linkki:

Et sitten idiootti tajua, mitä eroa on "kuinka monta prosenttia kansanryhmästä X käy töissä" ja "mikä on kansanryhmän X työttömyysaste"? Vitun debiili juntti. Idiootti. Ääliö.

Vinkki sinunlaisellesi älykääpiölle:
Työllisyysaste kertoo osuuden siitä aikuisväestöstä, joka ei ole töissä eikä opiskele.

Koska olet ilmiselvä idiootti, niin väännetään ratakiskosta:
Somaleista ihan vitun moni on niin nuori, ettei kuulu "työllisten" piiriin ja toisaalta moni "opiskelee", joten ei kuulu työttömienkään piiriin.

Kun katsotaan KAIKKIA SOMALEITA, niin heistä vain 15% käy töissä. Antamasti linkistä käy ilmi, s.4 esimerkiksi, että somaleita on Suomessa 4919 (luvussa ei ole siis niitä, jotka ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden, mutta viis siitä) ja töissä somaleista on 618. Näistä luvuista laskien somaleista siis 12,5% on töissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä iski kuin miljoona volttia!

Tekisi nannaa noille loisille volttihoito. Ehkä painuisivat samantien takaisin juomaan kamelin pissaa aavikolle.

Bussikuljetus Helsingin Eteläsatamaan. Paikan päällä pikaopastus; kurkkupurkki,lankun pätkä ja suunta kohti Afrikan sarvea. Maailma kylässä fiilistelyä.