8. kesäkuuta 2012

Halla-aho ja sananvapaustaistelun finaali

Korkein oikeus (KKO) kovensi Jussi Halla-ahon tuomiota, osoittaen jälleen todeksi sen, ettei Suomessa ole sananvapautta.  Halla-aho sai tuomion tekemällä täysin loogisia ja tosiasioihin perustuvia johtopäätöksiä islamista (= Islam on pedofiiliuskonto) ja julkaisemalla ko. johtopäätökset päättelyketjuineen blogissaan. Samalla Halla-aho ns. vittuili Suomen viranomaisille heidän harrastamasta kaksinaismoralismista ja epäloogisuuksista. Luultavasti tämä viranomaisille vittuilu ja heidän typeryytensä osoittaminen olikin sitten jo liikaa Ajatuspoliisille ja Halla-aho sai syytteet niskaansa.

Olen itse blogissani tuonut aivan samat johtopäätökset esille islamista ja muslimeista kuin mitä Halla-aho on tuonut, mutta eipä minua ole kukaan syytettyjen penkille raahaamassa. Tämä jälleen osoittaa Suomen oikeusjärjestelmän toimimattomuutta ja epäloogisuutta, ilmeisesti minä saan laukoa mitä huvittaa, mutta Halla-aho ei saa. Suomessa tuomioistuinlaitos, vaikka onkin sairas, perverssi ja epäoikeudenmukainen, ei ole myöskään looginen eikä tasapuolinen. Tuomioita räpsähtää ilmeisesti poliittisin perustein ja viranomaisvastaisuudesta enemmän kuin itse teoista...kuten Seppo Lehdonkin aikanaan saama tuomio hyvin osoittaa.

Halla-ahon oikeusprosessi on nyt sitten käyty Suomessa loppuun ja toivon mukaan Halla-aho jatkaa prosessin käymistä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (EIT), jotta se saa jälleen kerran antaa langettavan päätöksen Suomen viranomaisten ihmisoikeuksia rikkovista toimista. Jopa Venäjän ihmisoikeustilanne on parempi kuin Suomen, jos mittarina käytetään EIT:n langettamien tuomioiden määrää per asukas...etenkin oikeusjärjestelmän toimivuudesta Suomi on saanut huomattavasti moitteita EIT:ltä.

"Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."
- Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin

5 kommenttia:

 1. Annika Lapintie keräilee irtopisteitä ja vaati Jussi Halla-ahon erottamista hallintovaliokunnan puheenjohtajuudesta. Lapintien tuki Olavi Mäenpään valintaa käräjäoikeuden lautamieheksi.
  Millä moraalilla hänellä on pokkaa vaatia Halla-ahon eroa..

  Alla kirjoitus Mäenpäältä, jonka Lapintie katsoo solveltuvan hyvin käräjäoikeuden lautamieheksi.
  olavi Mäenpää
  Nimellinen
  Jäsen^^
  ***
  Viestejä: 80
  Profiili

  Vs: 2011-03-09 Radio Sata Vaalikaksintaistelu: Chibib vs Mäenpää
  « Vastaus #24 : 13.03.2011, 15:36:09 »
  Julkaistu nauha on saksittu kooste. Väittelylähetys kesti puoli
  tuntia. Pois on saksittu, kun sanoin tutkineeni Chibibin taustat ja
  hänet olisi tullut karkoittaa Suomesta tekemiensä rikosten vuoksi.
  Lisäksi loppuhuipennus on saksittu pois. Lopussa Chibib puolusti ns.
  rituaaliteurastusta, jos sen tekee islaminuskoinen teurastaja. Sanoin,
  että jos vastaani tulee tällainen rituaaliteurastaja, rituaaliteurastan
  hänet välittömsti.

  VastaaPoista
 2. Profeetta Jeesus eli selibaatissa koko elämänsä. Kristinusko on siis selibaatti uskonto.

  VastaaPoista
 3. Suomi on sanalla sanoen:

  Kiero, kusipää poliisivaltio.

  Korkeimman oikeuden olisi pitänyt
  kumota Halla-Ahon tuomion - kokonaisuudessaan.

  Kirjoituksessa ei ole mitään rikollista.

  Nämä Korkeimman oikeuden tuomarit
  ovat ilmeisesti vapaamuurareita
  jotka ohjeistuksensa mukaan toimivat.

  Mitä sellaiselle tuomarille pitäisi
  tehdä joka on vannonut sekä
  tuomarinvalan, että myös vapaamuurarin valan?

  Vapaamuurarin kansainvälinen käsikirja ohjeistaa vapaamuurarin
  jopa peittelemään murhan ja maanpetoksen kunhan säilyttää vapaamuurari velvoitteensa.
  Asiassa vapaamuurari voi tehdä
  kuten parhaaksi näkee, ohjeen mukaan.

  Ei siis mikään ihme että Suomen
  tuomioistuinlaitos suhtautuu
  vihamielisesti sananvapauteen.

  VastaaPoista
 4. Ajauduin blogiisi, koska kiinnosti lukea, minkälaisen tekstin takia Halla-aho sai tuomionsa.

  Luettuani kirjoituksen, tulin siihen tulokseen, että tuomio oli oikea. Uskonnollisia ja kulttuurisia tunteita (varsinkin vähemmistöjen) on mielestäni hyvä suojella myös lainsäädännön tasolla, sillä se edesauttaa vähemmistöjen osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun.

  Vaan sitähän Halla-aho - sen paremminn kuin jihadistitkaan eivät halua, koska molempien jalona tavoitteena on maailmankatsomusten konflikti ja kulttuuristen erojen korostaminen.

  Muutenkin Halla-aho voisi vähän miettiä sitä, mitä vähemmistön ja enemmistön käsitteet tarkoittavat. Tai mitä tarkoittaa vahva tai heikko yhteiskunnallinen asema.

  Sylettää, kun tuollainen korkeakoulutettu ihminen teeskentelee loukkaantuvansa jostain maakuntalehden suomalaisia loukkaavasta pääkirjoituksesta. Halla-aho on kuin hemmoteltu pikkulapsi, jolle "toiseuden" edustajilla on ainoastaan välinearvo oman kielellisen näppäryyden esittelyssä.

  Toivon totisesti, että Timo Soinilla olisi selkärankaa ottaa asiaan jonkinlainen kanta. Jos perussuomalaisuus on tarkoittaa noin totaalista empatian ja vuoropuhelun puutetta, puolueen tulevaisuudelta ei voi odottaa kovin paljon.

  VastaaPoista
 5. Jos Kaleva on maakuntalehti, niin silloin Jyllandsposten on Tanskan vastine sille.

  Jos siis Jyllandsposten on maakuntalehti, jotenkin se vaan on kasvanut koko maailman tietouteen. Mitenköhän.

  Tanskan Korkein oikeus ei löytänyt rikosta, vaikka lehti julkaisi peräti 12 eri pilapiirrosta islamin profeetta Muhammadista. Islamin kiihkokannattajat kyllä kokivat vääryyttä, ja olivat valmiit korjaamaan vääryyden kirveellä. Pää poikki taiteilijalta niin asia olisi sillä kuitattu - heidän mielestään.

  Joku oli suvaitsematon, mutta en menisi sanomaan että se oli Jyllandsposten - tuo Tanskan ja koko maailman hyvin
  tuntema maakuntalehti.

  Jokainen joka asuu pääkaupunkiseudulla ei ole voinut välttyä törmäämästä mainitsemaasi toiseuden edustajiin. Tilastotiedot, vaikka kuinka vaikuttaisivat kaunokirjallisuuden vastakohdalta, eivät valehtele.
  Mikä tahansa kielellinen näppäryys kalpenee sen rinnalla.

  Ei tässä ole kyse siitä
  onko korkeastikoulutettu vai ei.
  Eikä tässä ole
  puoluepolitikoinnista kyse.

  Puolueet, olivat ne mitä tahansa poliittisia vallankäyttäjiä, ovat korkeintaan päiväperhosia sananvapauteen nähden. Ilman sananvapautta ei olisi perussuomalaisia tai muitakaan puolueita.

  Maailmasta löytyy korkeintaan Suomen lisäksi muutama maa joissa vähemmistön asia on ollut
  kunnia asia enemmistölle. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että kunnioitetaan esim. kunniaväkivaltaa jota perustellaan uskonnollisilla ja kulttuurisilla syillä.

  Kyllä siihen on syytä vetääkin raja. Muussa tapauksessa suvaitsemme vahvempien sortaa heikompia. Jos tässä tapahtuu
  kulttuurintörmäys, nin tapahtukoon se koko voimalla!

  VastaaPoista