26. tammikuuta 2012

Tyhmä kansa hyväksyy kaiken paskan

Hävetkää omaa tyhmyyttänne kansalaiset, kun hyväksytte kaiken tämän paskan!

Turha selittää, että ette muka hyväksy - jos olette erinäisissä vaaleissa äänestäneet SDP:tä, Vasemmistoliittoa, Kokoomusta, Keskustaa, Vihreitä, RKP:ta tai Kristillisdemokraatteja, eksplisiittisesti hyväksytte kaiken tämän paskan. Jos ylipäätään kannatatte demokratiaa tai hyvinvointivaltiota, implisiittisesti hyväksytte kaiken tämän paskan. Kaikki nämä tapahtumat ja päätökset ovat suoraa seurausta siitä, että TE olette äänestäneet helvetin huonosti vuodesta toiseen ja ylipäätään kannatatte sitä, että vaaleilla valitut edustajat voivat määräillä muiden ihmisten asioista.

Muutos 2011:
"ERVV:n lisärahaston johtoon on nimitetty Luxemburgin entinen pääministeri ja entinen EU-komission puheenjohtaja Jacques Santer. Santerin johtama EU-komissio aloitti työnsä 1995 ja joukkoirtisanoutui 1999 väärinkäytösskandaalin vuoksi. Nyt Santerin tehtävänä on johtaa lisärahastoa, jonka tarkoitus on kasvattaa ERVV:n "tulivoimaa" sen varalta, että Italian tai Espanjan kaltaiset suuret taloudet seuraavat Kreikan viitoittamaa tietä."
"Suomelle on EVM:n pääomittamisesta tiedossa 13 miljardia euroa uusia sitoumuksia. Jos tämä tulee ERVV:n takausvastuun päälle eikä sen tilalle, kipuavat Suomen kokonaisvastuut Suomen Pankin osuus mukaan luettuna hilkkua vaille 50 miljardiin euroon. Näin Suomella olisi kontollaan erityyppisiä kriisisitoumuksia rutkasti yli kymmenen kertaa sotakorvausten verran."

Ettekö te ihan oikeasti ihmiset osaa tai vain ymmärrä hävetä omaa tyhmyyttänne?

6 kommenttia:

 1. En nyt tiedä onko tämä demokratian syytä, koska suurin osa ihmisistä äänesti tällaiseen kriittisesti suhtautuvia puolueita. Ne sitten vain pettivät äänestäjänsä. Suorassa demokratiassa tätä ei olisi välttämättä käynyt.

  VastaaPoista
 2. Aamulla pitää syödä ruisleipää ja puuroa ja benecolia. Ei auta vaikka pierettää ja turvottaa. THL on sanonut, että se on hyväksi minulle.
  Illalla sitten tuen kokoomusta tai SDP:tä, koska jompaa kumpaa kuuluu.
  Sitten ostan saunaoluen ja bensaa. Ne ovat halpoja täällä suomessa. Yleensä olen töissä 9 tuntia päivässä parin tonnin kuukausipalkalla. Onneksi synnyin Suomeen. Nooooot.

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin Olavi Mäenpään kannattajana ja pitkäaikaisena äänestäjänä tulen pitämään linjani ja Äänestän Pekka Haavistoa varmasti.

  Mäenpää on aina osannut valita sen joka parhaiten on ollut tulppana perussuomalaisille ja mikä parempi nyt, kuin Haavisto!

  Uskon, että vaalipäivän iltana Olakin ilahtuu ratkaisustani kun sen hänelle ilmoitan teksti viestillä.

  T:Jorma Jököttäjä

  VastaaPoista
 4. > En nyt tiedä onko tämä demokratian
  > syytä, koska suurin osa ihmisistä
  > äänesti tällaiseen kriittisesti
  > suhtautuvia puolueita. Ne sitten
  > vain pettivät äänestäjänsä.

  Kansa on tyhmää, koska se luottaa kerta toisensa jälkeen heidät pettäneisiin puolueisiin. Mikäli meillä ei olisi demokratiaa, ei tämmöistä voisi tapahtua, koska kukaan ei voisi pakottaa toisia maksamaan omia laskujaan kuten nykyään valtio voi tehdä.

  VastaaPoista
 5. Minkähänlainen Suomi olisi tänään, jos meillä ei olisi ollut demokratiaa ja vahvaa uskoa omaan valtioon vuonna 1939, kun Neuvostoliitto lähti änkemään tännepäin?

  VastaaPoista
 6. "Mikäli meillä ei olisi demokratiaa, ei tämmöistä voisi tapahtua, koska kukaan ei voisi pakottaa toisia maksamaan omia laskujaan kuten nykyään valtio voi tehdä."

  Tarkoitat Kreikkaa. En oikein ymmärrä asennetta, jonka mukaan pitäisi hylätä ne, jotka eivät vahvempien kyydissä tahdo selvitä.
  Eikö olisi rakentavampaa auttaa heitä selviytymään paremmin?

  VastaaPoista