14. tammikuuta 2012

I'm Allowed to Rob You

Mistä näin kerta kaikkiaan loistavia ja opettavaisia videoita oikein tulee? Siis tämmöisiä pitäisi näyttää kaikille ihmisille pikkulapsista vanhuksiin, jotta ihmiset voisivat edes teoriassa oppia hieman kyseenalaistamaan nykyistä yhteiskuntajärjestelmää ja tilannetta. Katsokaa ja ajatelkaa nyt hetki tätä, jos ette ole vieläkään ymmärtäneet libertarismin ilosanomaa ja uskotte valtiomafiaan / demokratiaan / hyvinvointivaltioon.

6 kommenttia:

 1. Heh. Ameriikan ihmemaastako tää on jossa verotus on viety mahdollisimman alas ja vankilat pursuaa rikollisia, tappoluvut on huippuluokkaa ja jokaisella on käsiase kotona rikollisia vastaan. Kuulostaapa toosi turvalliselta maailmalta. En kyllä haluaisi asua sellaisessa, jossa vahvimman oikeus olisi laki ja heikkojen annettaisiin kuolla. Vertailukohtaa voi hakea euroopan keski-ajalta, jolloin rosvoparonit hallitsi eurooppaa ja keski-ikä taisi olla 30 vuoden luokkaa.

  VastaaPoista
 2. Täällähän se vahvimman oikeus on laki, eivätkä ihmiset voi käytännössä puolustauta ryöstäjiä vastaan edes käsiaseille. Jos Anonyymi on veronmaksaja, jätäpä verosi maksamatta ja arvioi kauanko kestää ennenkuin olet vankilassa. Jätä menemättä kutsuntoihin paikalle. Kauanko menee, ennekuin sinut on kaapattu raudoissa johonkin koppiin?

  VastaaPoista
 3. Tässä blogissa samanaikaisesti yrität kehottaa Suomea lisäämään puolustusbudjettiaan ja väität valtiota roistoksi verotusoikeudestaan, josta sinulta ei ole kysytty.

  Oletko nyt ihan varmasti varma kaikesta, mitä tänne kirjoitat?

  VastaaPoista
 4. Anna Nyymin kannattaisi ottaa selvää, mitä libertarismi ja minarkia tarkoittavat.

  VastaaPoista
 5. Juu libertarismissa itse kukin hoitaa asiansa kuten parhaakseen näkee. Huumeet, aseet, prostituutio, kiristys, jne.. arkipäivää.

  Jos haluat olla Jammu-setä, saat olla sekin. Oikeus toimii lähinnä lahjoitusvaroin ja vailla kummempia valtuuksia. Jos jätät velkoja maksamatta, niin joku tulee rikkomaan sun polvet ja polttamaan kauppasi.

  VastaaPoista
 6. > Juu libertarismissa itse kukin
  > hoitaa asiansa kuten parhaakseen
  > näkee. Huumeet, aseet,
  > prostituutio, kiristys, jne..
  > arkipäivää.

  Ai, mä kun luulin, että ne ovat nykyään ihan arkipäivää. Et taida paljon käydä kotoa ulkona?


  > Jos haluat olla Jammu-setä, saat
  > olla sekin. Oikeus toimii
  > lähinnä lahjoitusvaroin ja
  > vailla kummempia valtuuksia. Jos
  > jätät velkoja maksamatta, niin
  > joku tulee rikkomaan sun polvet
  > ja polttamaan kauppasi.

  Öööhh... Ei. Et siis vieläkään tajua yhtään, mitä libertarismi ja minarkia ovat?

  VastaaPoista