1. marraskuuta 2010

Jemenin UPS pakettipommit

Mediassa kohistaan nyt kovasti Jememistä tulleista "UPS:n pakettipommeista". Pommien takana on kukapas muukaan kuin Emmanuel Goldstein...eikun siis tietysti Al-Qaida.

Niin siis se Al-Qaida, jonka pomoa, Osama Bin Ladenia esittävien nauhojen väärentämisestä CIA on jo jäänyt kiinni. Niin siis kyse on siitä samasta Al-Qaidasta, jonka muidenkin "jäsenten" taustat ovat alkaneet paljastua netissä joksikin ihan muuksi kuin mitä on väitetty. Osama Bin Laden on hupaisa hahmo, jota aina syytetään ties mistä, kuten noista 911 iskuista. Kuitenkin FBI on myöntänyt, ettei heillä ole mitään todisteita siitä, että Osama Bin Laden olisi 911 iskujen takana. Huppista. Katsokaa itse myös FBI:n oma sivu, jolla se luettelee Osaman etsintäkuulutuslistaa ja yrittäkääpä bongata sieltä mainintoja 911 iskuista tms...Heh.

Hulluako? No niinpä. Oceaniahan on sodassa Itä-Aasian kanssa. Oceaniahan on aina ollut sodassa Itä-Aasian kanssa jne... Jepjep.

No, mutta se siitä alustuksesta. Paneudutaampa nyt tähän Jemenin UPS-pakettipommijuttuun.

Aloitetaan vaikka siitä hauskuudesta, että arvatkaapa, mikä on tämän Jemenin UPS:n toimiston osoite ollut (mutta eipäs ole enää)? Al-Qiyada Street (huomatkaa, miten tuo ääntyy englanniksi). Kyllä, katsokaa webarchivesta vaikka, jos ette minua usko. Tuo on jo aika, ettenkö sanoisi, törkeää vittuilua. Tavallaan vallan näyttämistä ihmisille. "Voimme tehdä näinkin teille, eikä teillä ole muuta vaihtoehtoa kuin uskoa, vaikka kusetus on aivan ilmeinen." Vai uskotteko muka vakavissanne, että terrori-iskusarjan alkupiste on sopivasti tuonniminen katu?

Hupailu jatkuu, katsokaas kun UPS:n Jemenin toimiston mukaan (myös Telegraphissa juttu) heiltä ei ole viime päivinä lähtenyt mitään lentokoneita, eikä heillä ylipäätään ole mitään suoria lentoja Jemenistä USA:han ja Iso-Britanniaan, vaikka Iso-Britannian viranomaiset väittävät pysäyttäneensä juurikin tuollaisen lennon. Kappas keppanaa. No mitähän nuo viranomaiset sitten muka ovat pysäyttäneet ja mistä ko. paketit sitten muka ovat tulossa ja minne menossa (jos ko. paketteja oikeasti edes on olemassa)?

Lisää "outouksia" ja valheita asian tiimoilta voitte lukea vaikkapa täältä, en jaksa ryhtyä kaikkia niitä käsittelemään tässä blogipostauksessani. Homma haisee ja pahasti.

En oikein tiedä enää, pitäisikö tässä alkaa nauramaan vaiko itkemään, kun tämäntyyppisiä, ilmiselviä kusetuksia syötetään ihmisille "terrori-iskuina" tai niiden yrityksinä? Tulee mieleen tämä The Coincidence Theorist's Guide to 9/11 sekä London Bombings - The Facts Speak For Themselves. Niin ja myös Mossad, CIA Behind Christmas Plane Bombing Attempt. Lukekaa nuo jutut ihmiset hyvät ja alkakaa hieman ajatella itsenäisesti valtamedian propagandan kritiikittömän nielemisen sijaan.


PS. On se vaan mukavaa, että moinen "terrori-isku" sattuu juuri muutamaa päivää ennen Yhdysvaltojen senaatin vaaleja, edustajanhuoneen vaaleja ja osavaltion vaaleja. Ei tietenkään mitenkään yritä vaikuttaa vaalien tulokseen, eihän? Varsinkin kun ottaa huomioon, että Obaman tappiota pidetään selvänä, mikäli ei tapahdu uutta terrori-iskua.

13 kommenttia:

 1. Minä ymmärsin uutisoinnista, että lennot menivät Dubain kautta, jossa ne koottiin ko. lennoille.

  Eli Yemenistä on tod.näk.lähtenyt lento Dubaihin, josta jatkopalikat on lennätetty ympäri maailmaa.

  VastaaPoista
 2. Mitä mieltä olet pohjoismaiden liitosta tjsp. ? Tästähän on ollut puhetta. Joku kyselykin siitä oli. 40 % vastanneista piti hyvänä ajatuksena.

  VastaaPoista
 3. Sanotko, että CIA on kaiken takana?
  Yhdysvaltain hallinto? USA?

  VastaaPoista
 4. United Nordic States olisi aivan loistava liitto. Monarkiat ovat mennyttä maailmaa. Toki aateliset saisivat pitää arvonimensä.

  Eikä mulla sinänsä olisi mitään sitä vastaan, että liitto olisi perustaltaan kuninkaallinen ja Tanskan kuningatar sen ylin nimellinen vallanpitäjä.
  Siis nimi olis Royal Nordic States tjsp.

  Mitä vikaa ideassa?
  Ei mitään.

  Maailma integroituu koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Ei pohjoismaiden liitto mikään huono ajatus ole, päinvastoin!

  VastaaPoista
 6. Ei ole ei. Ruotsalainen Wettreberg ideoi sitä ja pitää sitä realistena.
  Alustavat kyselyt ovat olleet jossain määrin lupaavia (42% vois suostua, 58 ei)
  Otanta oli hyvin pieni. Suomesta vain 201 henkilöä.

  Mut jos asiaa ajettais eteenpäin, niin kannatuskin nousisi.

  En mä nää suomalaisuuden mitenkään muuttuvan, jos meistä tulisi osa isompaa ja vaikka hallinto menis Tukholmaan.

  VastaaPoista
 7. Tanskan kuningashuone on yli 1000 vuotias.

  Vanhin koko maailmassa.

  Minä olisin Kuningatar Margaretan uskollinen palvelija.

  VastaaPoista
 8. Ekat yhteiset minist.. edustajat on jo valittu.

  Siis pohjoismaiseen juttuun
  Islannissa

  VastaaPoista
 9. Ateena nykyään katsoo pukettiensa perään.

  VastaaPoista
 10. Kenelle kävis, että Margareeta olisi tulevan pohjoismaisen unionin ensimmäinen kruununhaltija?

  VastaaPoista
 11. Uskoakseni tämä Pohjoismaiden liitto olisi kuitenkin alisteinen EU:lle, eli mitä hyvää siitä voisi Pohjoismaille seurata? Samalla tavalla valta keskittyisi edelleen harvemmille.

  VastaaPoista
 12. Tämä blogi pursuaa rassismia!

  RASSISMIA!!

  Ja hieman faschismiakin.

  Vitsi vain.

  VastaaPoista
 13. Pekka Palliselle:

  Siitä tulisi federaatio. Wetterberg hahmotteli Sveitsin kaltaista systeemiä, mut muutkin ovat toki avoimia.
  Minusta molemmat: vallan keskittyneisyys ja keskittymättömyys ovat huonoja.
  Demokratia, kun se on sallittu, korjaa ongelmat. Ei kaikkia. Täydellistä järjestelmää ei ole.
  Demokratia tarjoaa yhden ison edun muihin nähden.
  Pienen ihmisen mahdollisuuden taistella isoja vastaan oikeuden keinoin, ei kaksintaistelusaa.

  VastaaPoista