17. marraskuuta 2008

Selittäkääpä tämä

17.11.2008, kello on siinä viiden aikoihin aamulla Uudessakaupungissa. Missä se ilmastonmuutos oikein taas piilottelee kun ikkunasta näkyy vain lunta? Ainiin, anteeksi. Unohdin ihan. Äärimmäiset sääilmiöt kertovat vain siitä, että ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksen, joka nyt jyllää. Jos nyt on lunta maassa mukavasti, se johtuu ilmastonmuutoksesta. Jos nyt olisi lämmintä, sekin johtuisi ilmastonmuutoksesta. Jos olisi koleaa, mutta ei lunta, sekin johtuisi tietysti ilmastonmuutoksesta.

Tutustukaapa Ilmastofoorumi ry:n nettisivuihin ja toimintaan...

4 kommenttia:

Tuukka Simonen kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ensilumi

"Ilmatieteen laitoksen vuosien 1971–2000 tilastojen mukaan Suomen Lappiin ensilumi satoi keskimäärin lokakuussa ja Etelä-Suomeen keskimäärin marraskuussa."

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen Sudburyssa, Kanadassa ja täällä sataa lunta ihan perseesti.

Anonyymi kirjoitti...

Jos et satunnut tietämään jos maapallon ilmasto lämpenee niin suommen ilmasto kylmenee, johtuen jään ja lummen sulamisesta mistä seuraa golf virran vähentymminen jokka tuolämpimiä virtauksia tänne päin maailmaa

Markus Jansson kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta mistään Golf-virran vähentymisestä ei ole mitään todisteita.

Jatkuvasti kyllä puhutaan siitä, että Suomessakin ilmasto lämpenee ja mitä se aiheuttaa. Tiedän kyllä, että toiset saman uskonnon edustajat puhuvat, että ilmasto kylmenee Suomessa. Tämä vain kertoo ristiriidoista tämän uskontokunnan sisällä, ei muusta. ;)