20. toukokuuta 2008

Terveisiä Irakista (100 pommia)

4 kommenttia:

 1. Ilkka Ahmavaara, terveeks!

  En jaksanut katsoa kaikkia sataa pommia.

  Mietin vain, että kuka ne pommit valmistaa ja myy, ja kenelle. OK: en edes jaksa pohtia sitäkään. Ei ole kovin läpinäkyvä tämä ihmisten organisoima maailma...

  VastaaPoista
 2. Kyllä Irakissa räjähteitä löytyy. Nuo IED:t ovat tappaneet huomattavasti enemmän jenkkejä kuin normaalit aseet. Siinä olisi Suomen armeijallekin pohtimisen paikka, kun koko ajan leikkaavat joukkojen määrävahvuutta ja aikovat kokonaan lakkauttaa paikallisjoukot.

  VastaaPoista
 3. Aika uskomatonta, osa Hummereista räjähti palasiksi ja osa vaan jatkoi matkaa jouduttuaan pommin keskelle. Tajunnanräjäyttävää luulin, että vain muutama amerikkalainen on kuollut sotatoimissa, en odottanut noin voimakkaita pommeja. Onko mitään tietoa, miten yhdysvaltalaisjoukot reagoivat tuollaisen pommin jälkeen? Lähettävätkö ne jotkut helikopterit paikalle?

  Osaatko sanoa, mitä vaurioita M1A2 Abrams panssarivaunut saivat. Ne tuntuivat vain menevän, vaikka pommi räjähtikin niiden alla tai vieressä tai edessä. Ihan kuin mitään vaikutusta niihin ei olisi ollut.

  VastaaPoista
 4. Aika kova propagandavideo. Ison pommin valmistaminen ei ole mitenkään erikoinen homma. Räjähdysaine, sähkönalli, sähköpatteri, sata metriä johtoa ja se lapio, jolla pommi kaivetaan tiehen, ovat kaikki halpoja hankkia tai itse valmistaa. Tuollaista on sissisota vallatussa maassa.

  VastaaPoista