25. joulukuuta 2006

Jouluräyhää

Oi tätä ihanaa ja rauhallista joulun aikaa. Kaupungilla kävellessäni havaitsin kolme joukkotappelua, jossa suomalainen roskaväki mukiloi toisiaan jostain täysin irrelevantista pikkuasiasta "johtuen". Joku oli varmaan sanonut jotain "pahaa" tai tehnyt tai ollut tekemättä jotain, mikä tietysti on "hyvä syy" vetää oikein porukalla turpaan toisia ihmisiä. Alkoholilla tietysti osuutta asiaan. Yhdessä tappeluista toisena osapuolena oli jotain venäläisiä, sillä seurauksella että yksi venäläisistä löi päänsä katukivetykseen ja meni tajuttomaksi ja sai ambulanssikyydin sairaalaan.

Mikä helvetti ihmisiä oikein vaivaa?

Valitettavasti sivullisia, poliisia ja sairaanhoitoa on saatavilla, eivätkä nämä tappelunhaluiset idiootit saa mukiloitua toisiaan hengiltä. Se olisi kunnon darwinismia. Valitettavasti toki toisinaan uhreiksi joutuu sivullisiakin ihmisiä, mutta jos otetaan nyt perusnujakka, osallisina on n. 17-57 vuotiaita suomalaisia humalaisia miehiä, jotka kännipäissään mätkivät toisiaan turpaan muka jostain syystä. Seuraavana päivänä ei edes muisteta tai haluta muistaa mitä on tullut tehtyä. Ja seuraavana viikonloppuna otetaan koko homma taas uusiksi.

Vittu mitä idiootteja maa päällään kantaa.

Nämä samat idiootit myös äänestävät demareita, keskustaa ja kokoomusta, sekä vaativat ehdottomasti suurempia rangaistuksia väkivaltarikoksista. Jo yksistään noiden puolueiden äänestäminen ja halu saada aikaiseksi suuremmat tuomiota väkivaltarikoksista on täysin ristiriitaista, koska kokdemarit eivät tule koskaan suostumaan siihen, että oikeista rikoksista saisi oikeat, kunnon mittaiset tuomiot. Puhumattakaan, mitä ristiriitaa on siinä, että itse halutaan väkivaltarikollisia rangaistavan, sitten kuitenkin itse tehdään väkivaltaa muille.

Justiinsa. Suomalaisten idiotismi ja epäloogisuus onnistuu yhä uudelleen ja uudelleen yllättämään minut(kin).

2 kommenttia:

  1. Valitettavasti epäloogisuus on todellisuuden toimintatapa, kuten lienet havainnut!

    VastaaPoista
  2. Sangen miellyttävää huomata, etten ole mielipiteitteni kanssa yksin. Yleensä ihmiset tapittavat silmät suurina ja hämmästyneinä kun valitan tällaisista vastaavista asioista heille. Johtuu varmaan siitä, että he kaikki ovat hampuuseja, jotka itse syyllistyvät tällaiseen toimintaan ja kerrankin heidän elämässään joku ottaa asian puheeksi ja valittaa siitä. Varmaan pitävät aluksi kaikkia ihmisiä samanlaisina hamppareina kuin he itse ovat ja sitten ollaan silmät pullistuen ja leuka rintaan napsahtaen hämmästyneitä kun jotain vituttaa tuollainen känniapinoiden toiminta.

    Eräskin kaveri väitti, ettei tällaista tapahdu Suomessa. Ja kun sanoin, että olen aika helvetin monta kertaa ollut todistamassa näkyä samankaltaista niin kaveri käänsikin asian minun syykseni "Mutta sä liikutkin niin omituisina aikoina." Ahaa! Se onkin minun vika, että liikun väärinä kellonaikoina kun näen suomalaisten apinoiden känni/huumesikailua kaduilla! Aivan.

    Tällaiset ihmiset pitäisi yksinkertaisesti neutralisoida maasta, mutta eipä tänne ketään jäisi sen jälkeen 9/10 väestöstä on poistettu käytöstä. Silti se pitäisi tehdä.

    VastaaPoista