27. marraskuuta 2020

Koronan 2. aalto iskee nyt voimalla ja Suomi nukkuu

Suomessa on tänään todettu 618 uutta koronatartuntaa. Keväällä, kun tartuntoja oli päivässä satakunta, määrättiin valmiuslaki käyttöönotettavaksi, pääkaupunkiseutu eristettiin ja tiukkoja rajoituksia tuli mm. koulujen opetukseen ja muuhun. Nyt, kun tartuntoja on enemmän kuin milloinkaan ennen, siis mukaanlukien kevään pahimmat tartuntapiikit (jolloin oli maksimissaan parina kertana noin 250 tartuntaa päivässä), ei tehdä hevon vittuakaan. Missä on logiikka?

Kuten olen jo aiemminkin sanonut, tämän maan viranomaiset ja poliitikot ovat täysin kykenemättömiä hoitamaan näitä asioita. Koko koronan pääsy Suomeen olisi voitu estää vuodenvaihteessa, sitä ei tehty. Korona olisi voitu tukahduttaa alkukeväästä, sitä ei tehty. Kesällä korona olisi ollut helppo hävittää kokonaan, sitä ei tehty. Syksyllä korona alkoi jälleen lisääntyä, koska coviootit lampaat eivät ole enää "jaksaneet" olla bilettämättä ja matkustelematta ja tämän annettiin rauhassa tapahtua ilman mitään vastatoimia. Nyt sitten on niin sanotusti paskat housussa ja vieläkään ei tehdä yhtään mitään konkreettista ja rajua tämän pysäyttämiseksi. Suomen viranomaiset ja poliitikot ovat täysin kykenemättömiä hoitamaan näitä asioita.

On jopa ilmennyt sellaista, että jotkut ääliöt ovat ruikuttaneet, miten ei voi laittaa pystyyn rajoituksia tai ainakaan taho X ei voi sellaisia laittaa, koska rajoitukset ovat perustuslain vastaisia. Ääliöt eivät ilmeisesti tajua, mitä poikkeusolosuhteet tarkoittavat? Kysynpä teiltä, arvoisat ääliöt, jos liikkumisvapaus yms. ovat loukkaamattomia perusoikeuksia, niin miten sitten sotatilanteessa voidaan estää omien tai vaikkapa vihollistenkaan sotilaiden vapaata liikkumista mihinkään? Jos Reiska haluaa mennä intin sijasta Haaparantaan ja Ivan Moskovasta Helsinkiin, niin miten sitä sitten muka voisi perusoikeuksien vuoksikaan estää? Häh? Niih. Kertokaapa se, arvoisat pykälistä ja byrokratiasta ulisevat ääliöt? Niin? Odotan.

Byrokratian taakse piiloutuvaan vastuunpakoiluun olen törmännyt itsekin, kun ihmettelin, miksei kotikunnassani laiteta rajoituksia vaan esimerkiksi lasten sallitaan vapaasti kokoontuvan koulujen tiloissa - kun samaan aikaan samoissa kouluissa on itsessään tiukat rajoitukset voimassa? Vastaus oli, että ei sitä kuulemma voinut ko. taho kieltää. Kun kysyin, että mikäs taho sen sitten voisi kieltää, ei kukaan osannut vastata mitään. Tyypillistä. Kukaan ei kanna vastuuta ja kaikki pelkäävät käyttää maalaisjärkeä ja kieltää coviootteja levittelemästä koronaansa, ettei vaan kukaan vahingossakaan tee mitään "yli valtuuksien" ja ettei kukaan vaan vahingossakaan loukkaannu, kun hänen "oikeuksiinsa" nyt puututaan. Naurettavaa paskaa: Ihmisten kuvitteelliset "oikeudet" ovat mukamas tärkeämmät kuin miljoonien ihmisten terveys ja turvallisuus!

Minun valtiossani määrättäisiin nyt koko Uusimaa ja kaikki ongelmakunnat 14vrk sulkuun ja ainoastaan työpaikalla ja lähikaupassa sekä lääkärissä käynnit sallittaisiin (ja koiran kusetus lähistöllä). Muuten ulkonaliikkuminen olisi kiellettyä ja jokainen kiellon rikkoja pamputettaisiin mustelmille ja tuupattaisiin eristysleiriin vangiksi muita tartuttamasta (lisää). Kaikki kahvilat ja muut, siis kaikki muut julkiset paikat, paitsi kaupat, apteekit ja lääkäriasemat suljettaisiin, poikkeuksena voisi antaa huoltoyhtiöiden ja muiden välttämättömien huolto- ja korjaustoimia tekevien paikkojen jatkaa toimintaansa (huolellisesti suojattuna). Muualla maassa vedettäisiin kanssa tiukempaa linjaa, suljettaisiin yökerhot ja kiellettäisiin matkustelu yms. Mutta ei. Turha toivo. Näin ei tulla tekemään ja korona senkun leviää. Luultavasti ensi viikolla päästään jo yli tuhannen päivätartunnan määrään.

Väännetään nyt vielä rautalangasta idiooteille: Mikäli korona olisi tukahdutettu Suomesta, ei olisi nyt tarvetta mihinkään suojautumistoimiin. Coviootitkin voisivat aivan rauhassa bilettää yömyöhään yökerhoissa, hengailla ostareilla, kahviloissa ja pitää sukujuhliaan tai käydä leffoissa. Ei olisi mitään ongelmaa. Ei olisi mitään tarvetta mihinkään rajoituksiin (matkustusrajoituksia lukuunottamatta). Näinhän esimerkiksi Uusi-Seelanti on onnistunut tekemään ja ihmiset voivat elää siellä normaalia elämää. Nykyiseen tilanteen, joka ei ole kiva kenellekään, on ajauduttu vain ja ainoastaan, koska TE coviootit ette ole olleet valmiita noudattamaan suosituksia ja suojautua riittävästi. Koska te ette aio sitä selvästikään jatkossakaan tehdä, ainoa ratkaisu on joko antaa koronan leviätä vapaasti tai antaa teille idiooteille coviooteille pamppua niin paljon, että joko muutatte mielenne tai teidät on hakattu hengettömiksi, yhtä kaikki, silloin ette voi enää levittää koronapaskaanne muihin ja hyvä niin.

Voitte lukea toki muistakin, yksityiskohtaisimmista ja kevyemmistäkin koronasuojautumisohjeistani blogini oikeasta reunasta "Tärkeimmät kirjoitukseni ja ohjeeni - koronavirus ja lääkinnällinen varautuminen". Voisi joku siellä hallituksessa, THL:ssä ja Kelassakin lukea ja ottaa jotain edes opikseen...jos kerkiää...eihän tässä ole ollut kuin vasta 10kk aikaa ottaa opikseen...


PS. Raivostuttaa lukea selittelyitä "maskeista", siitä miten ne "eivät tehoa" jne. On täysin eri asia puhua jostain kankaan- tai paperinpalasta naamanne edessä (maski), kuin puhua hengityksensuojaimista (FFP3/FFP2/KN95/N95) ja niiden oikein käytettynä antamasta suojasta. Täysin eri asia. Täysin. Kuitenkaan eroa ei missään tehdä ja päin vastoin hoetaan, ettei ole järkeä suojautua kun suojaus ei toimi, vaikka tosiasiassa kuitenkin tarkoitetaan vain, ettei siitä kankaan- tai paperinpalasta naamanne edessä ole apua, puhumattakaan jos muuten laiminlyötte aseptiikan (esim. ristitartunta) hoidon. Miksei mikään taho käske ihmisiä suojautumaan FFP3/FFP2/KN95/N95 hengityksensuojaimilla? Tein niistä muuten tämmöisen videonkin.

PPS. Idiootit edelleen jauhavat, ettei korona tapa, ei sitä tarvitse pelätä, lukekaas tämä kirjoitukseni ja muistakaa myös long-covid, joka näyttää nyt olevan se suurempi ongelma. Jos 3 miljoonaa suomalaista sairastuu koronaan ja 10% saa long-covidin, se tarkoittaa 300000 työkyvytöntä ihmistä, eikö se ole muka ongelma? Aha.

4 kommenttia:

 1. Ulkoilmassa tartunnan mahdollisuus lähentelee 0,0001% Ja muutenkin 99,996 % ei sairasta Covid-19 tällähetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä harvempi sairastaa poliota tai tuhkarokkoakaan, pitäisi jättää ne rokotukset tekemättä ja jos tautia alkaa ilmesty nauraa vaan, että onpas vainoharhaista pöpökammoa pelätä moisia?

   Poista
 2. Tämä Markus Jansson alkaa olla aika lailla case closed, mukamas joku vaarallinen toisinajattelija ja valtaapitäville, hah. Täys NWO shill. Markus Janssoni haluaa maksimaaliset rajoitukset käyttöön, paikat kaikki paikat säppiin, ulkonaliikkumiskiellot ja kaikki. Varmaan vielä kuhan rokote saadaan niin rokoterekisterit, joissa oleminen on edellytys yhteiskunnan palveluihin osallistumiselle. Muka joku helekkarin sananvapaustaistelija ja yksityisyyden suojan kannattaja. SALLI MUN NAURAA!

  VastaaPoista
 3. Sinäpä sen sanoit. Olen aivan yhtä pettynyt.

  VastaaPoista