20. marraskuuta 2020

USA:n presidentinvaalihuijaus paljastettuna

Voisin lainata pitkän liudan eri lähteitä tähän juttuun, mutta en viitsi, ne löytyvät kyllä googlettamalla (tosin jopa paremmin esim. Yandex ja Bing) ja esim. Zero Hedge ja 4chan/pol/ kautta helposti sopivia hakusanoja käyttäen. Kotimaisista lähteistä pitänee kuitenkin mainita nämä jutut  (1,2,3,4,5), joissa asiaa on käsitelty jo varsin hyvin ja huomattavan seikkaperäisesti, etenkin jos verrataan mädätysmedian totaaliseen tiedotussulkuun asiasta.

Sen sijaan laitan tähän linkin videoon "LIVE: Trump Campaign Legal Team Holds Press Conference in DC 11/19/20" ja käyn lyhyesti läpi mitä siinä on sanottu ja näytetty toteen, koska kyseinen video on kenties paras yhteenveto ja todisteiden läpi käyminen mitä koko vaalihuijaukseen liittyy. Videolla käydään läpi räikeimmät esimerkit ja todisteet tapahtuneesta vaalihuijauksesta, sekä vittuillaan mädätysmedian toimittajille, jotka eivät tee työtään ja raportoi tästä jäätävästä uutisvyörystä ja löydöstä. Kehoitan katsomaan tuon videon (alkuperäisessä alkaa lähetys vasta n. 58 minuutin kohdalla) tai edes lukemaan alla olevan "litterointini" asiasta.

Erityisen mielenkiintoista on, että Trumpin lakiteam itse asiassa vahvistaa useita huhuja, joita on ollut liikkeellä netissä vaalihuijaukseen liittyen. Huhuja, joita on pidetty täysin uskomattomina paranoideina salaliittoteorioina, jotka eivät mitenkään voi pitää paikkaansa ja jotka on esitetty mitä epäluotettavimmilla sivustoilla vain mahdollista. Kyllä ne vaan pitävät. Tuo on oikeasti todella jäätävää.

Koska suurinosa ihmisistä ei tietenkään viitsi katsoa koko videota läpi eikä ymmärrä, niin väännetään vielä tässäkin rautalangasta se sama, mitä tuossa videossa useamman kerran sanotaan:
Trumpin lakiteamillä on todisteet vaalivilpistä. Ei siis luulo, väite tai uskomus todisteista, vaan oikeasti todisteita on. Todiste, by definition on esimerkiksi valaehtoinen todistajanlausunto. Se ei ole mielikuvitusta. Se ei ole keksittyä. Se ei ole vale. Se on valaehtoinen todistajanlausunto. Se on de facto ja by definition todiste oikeusterminä. Tämä tosiasia on monille liian monimutkainen ymmärtää. Ihmiset ovat liian tyhmiä tajutakseen, mitä todistaja tarkoittaa ja että nämä todistajat lentävät jokainen vuosikausiksi vankilaan jos käy ilmi, että he valehtelivat tai vääristelivät sanomisiaan. Todistajien lisäksi on esittää tilastollista analyysiä, selkeitä lukujen paikkaansa pitämättömyyksiä ja kytköksiä, mutta kuten videolla kerrotaan, yksityiskohdat esitetään vasta oikeudessa, kyseessä on vain pikavilkaisu siihen, minkälaista todistetta on tarkoitus oikeudessa sittemmin esittää.Selostukseni / tiivistelmäni etenee aikajärjestyksessä alusta loppuun:

***** Giuliani:
- Postiäänet pitää käsitellä tietyllä tavalla jotta luottamuksellisuus ja eheys säilyy ja näin ei tehty eräissä paikoissa, jonka seurauksena noissa paikoissa nuo äänet pitää mitätöidä kokonaan, koska niitä ei voida erottaa enää kunnolla käsitellyistä postiäänistä.

- Demokraatit antoivat mahdollisuudet korjata ääni demokraattien kannattajille, jos esim. postiäänestyslippu oli väärin täytetty, soittivat jopa perään ja kehoittivat korjaamaan lipun kuntoon...tämä on vastoin vaalilakeja ja käytäntöjä, näin ei kuulu tehdä vaan vaali kuuluu hylätä. Näin tehtiin esim. Pittsburgissa.

- 17000 ihmistä äänet varastettiin Pittsburgissa, olivat muka äänestäneet jo, vaikka eivät olleet (eli kusetus, demokraatit olivat väärentäneet heidän äänensä ennakkoääneksi). Täysin ennenkuulumatonta!

- Republikaaneilla 50-60 valaehtoista todistajaa (siis antaneet valan jo) siitä, miten republikaanien vaalitarkkailijat ajettiin pois kriittisistä paikoista tai siirrettiin niin kauas, etteivät he voineet valvoa laskentaa kuten heidän olisi pitänyt.

- Michiganissa oli rehellinen demokraatti Jessie Jacob, joka kertoi että he huijasivat, hänen esimiehet käskivät häntä ja muitakin väärentämään postiäänten lähetyspäivämäärät, mikä on laitonta. Tämäkin on valaehtoinen todistuslausunto. Lisäksi hän seurasi, miten vaaliasiamiehet menivät äänestäjien kanssa vaalikoppiin ja neuvoivat ketä pitää äänestää, mikä on laitonta. Lisäksi häntä kiellettiin pyytämästä kuvallista henkilötodistusta äänestämään tulleilta, mikä on sekin laitonta. Lisäksi jotkut ihmiset saivat äänestää toisen kerran, vaikka heidän nimissään oli jätetty jo postiääni aiemmin.

- Kaikkia paljastuksia tehneitä ei voida nimetä vielä, koska heitä uhataan, republikaanit ovat menettäneet monia lakimiehiäkin, koska heitä ja heidän perheitään on uhattu. Miksi? Miksi heitä uhataan, jos he kerran valehtelevat? Ei valhetta tarvitse hiljentää vaan totuus. Miksi media ei uutisoi ja demokraatit vainoavat näitä ihmisiä?

- Useampi henkilö kertoi Detroitissa, että 0430 kuorma-auto saapui ääntenlaskentapaikalle, tuhansia ja tuhansia ääniä (arvioivat että 15000-100000) saapui ties mistä säkeissä, roskapusseissa jne. Paikalla oli vain kaksi republikaanien valvojaa, demokraatit luulivat ilmeisesti että hekin olivat jo lähteneet kotiin, mutta eivät olleet. Nämä kertoivat, että jokainen tuosta autosta tullut äänestyslippu meni Bidenille (jonka he vain näkivät tai kuulivat kun niitä laskettiin). Näissä postiäänissä EI OLLUT ulointa, lähettäjän identifioimaa kirjekuorta lainkaan, koska nämä äänet tehtailtiin pikapikaa kun kävi selväksi että Biden on häviämässä, niihin ei ehditty väärentää "äänestäjän" tietoja. Osa näistä äänestyslipuista syötettiin vieläpä koneisiinkin kaksi tai kolme kertaa. Tämäkin he kertovat valan alla.

- Michiganissa voivat osoittaa, siis todistaa jo nyt 300000 väärää ääntä. Michiganissa Biden "voitti" 160000 äänellä, eli tosiasiassa Trump voitti VÄHINTÄÄN 140000 äänellä.

- Wisconsinissa Biden "voitti" 20000 äänen erolla, republikaanit suljettiin pois vaalitarkkailusta postiäänten osalta. Wisconsinissa ja Milwaukeessa on laitonta antaa randomisti postiääni annettavaksi, henkilön pitää itse nimenomaisesti anoa postiääntä itselleen (toisin kuin muualla). 60000 postiääntä Milwaukeen piirikunnassa ja 40000 postiääntä Madisonin piirikunnassa, joita EI OLE henkilö itse nimenomaisesti tilannut itselleen (tämä oli nimenomaan alueella, jossa demokraateilla on massiivinen kannatus)! Trump voitti siis Wisconsinin. Itse asiassa voitti Pennsylvaniankin.

- Wisconsinissa ja Michiganissa oli myös "yliäänestämistä" useissa paikoissa (demokraattien), jopa 150-300% rekisteröityneistä äänesti. Yleensä jo yli 80% pidetään outona, mutta yli 100% on luonnollisesti mahdotonta ja selvä merkki vaalivilpistä. Joissain piireissä äänesti jopa 200% koko piirin väestöstä (vaikka siis lapsetkin huomioidaan) ja tästä on selvät todisteet luettavissa. Massiivista vaalivilppiä siis.

- Georgiassa oikeusjuttu huomenna tulossa, samanlaista kuin muuallakin. Esim. Atlantassa republikaanit eivät saaneet tarkkailla postiäänten laskua. Lukuisia toisista osavaltioista tulleita äänestäjiä, lukuisia tuplana äänestäneitä, sekä kiistämättömiä todisteita peloittelusta ja painostuksesta.

- Arizonassa luultavasti tulossa oikeusjuttu kanssa, New Mexicossa huomattavasti todisteita vaalivilpistä, Virginiassa huomattavasti todisteita vaalivilpistä, jne.

- Riittävästi todisteita kumoamaan ääniä niin paljon (jopa tuplaten), että Trump voittaa Georgian, Pennsylvanian, Michigan, Wisconsin, Nevada, Arizona. Näistä tulee 79 valitsijamiestä eli Trump saa yhteensä 311 valitsijamiestä ja Biden 227. Bidenin ja Trumpin luvut siis kääntyvät päinvastaisiksi nykyisistä. (Itse veikkasin Trumpin saavan 294 ja Bidenin 244 valitsijamiestä.)

- Sydney kertoo seuraavaksi siitä, miten vaaliemme äänet lasketaan ulkomailla laitteilla jotka on tehty vaalivilppiä varten.


*****Sydney:
- Todisteita Kuuban, Venezuelan, sekä luultavasti myös Kiinan rahoituksesta ja avustuksesta, jota on käytetty tämän vaalivilpin aikaansaamiseksi Dominion ääntenlaskukoneilla, Smartmatic technologien softa, tehtiin Venezuelassa Hugo Chavezin ohjauksessa jotta voitiin olla varmoja, ettei hän koskaan häviä vaaleja. Sama järjestelmä ollut käytössä latinalaisessa Amerikassa muuallakin.

- Dominion ääntenlaskujärjestelmä on kytköksissä Sorokseen ja Soroksen lähipiiriin, jotka ovat nyt tyhjentäneet ja siirtäneet toimistonsa äkkinäisesti pois. Lisäksi löytyy yhteyksiä Clintoneihin. Omistajat kuitenkin paljon piilossa aliyritysten kautta jne.

- Todistaja kertoo, miten ollut tekemässä tätä ja miten tunnisti vaali-iltana ääntenlaskennan keskeytyksestä ja sen jälkeisistä muutoksista, että kyseinen ohjelma manipuloi tuloksia. Paitsi siis, että tämä laitteisto voidaan helposti hakkeroida tai päästä käsiksi sen sisältöön paikallisestikin, sen pääongelma on se, että pystyy kääntelemään ääniä ehdokkaalta toiselle ennalta halutusti. Trump sai niin paljon ääniä tietyissä paikoissa, että ohjelmisto ei ilmeisesti kyennyt toimimaan kunnolla ja TÄMÄN VUOKSI ääntenlasku piti keskeyttää, jotta ohjelmisto saatiin uudelleenohjelmoitua, virkistettyä ja takaisin toimimaan.

- Kun ohjelmisto laitettiin uudelleen käyntiin, sama tietty 6-numeroinen (satoja tuhansia) luku lisättiin kerralla eri osavaltioissa yht äkkiä Bidenin saamiin ääniin ja toinen 6-numeroinen luku (satoja tuhansia) lisättiin kerralla eri osavaltioissa Trumpille. Siis molemmat saivat tyhjästä ääniä, mutta tietenkin Biden paljon paljon enemmän, mutta molemmat saivat samat määrät ERI OSAVALTIOISSA KERRALLA, joka on tilastollisesti yksinkertaisesti MAHDOTONTA TAPAHTUA jos kyseessä ei ole vaalivilppi laskentalaitteistoilla.

- Todistajalausuntoja, joissa henkilöt kertovat, miten Dominion laitteita koulutettiin heille ja näytettiin, miten on mahdollista siirtää laitteessa suoraan copy/paste ääniä ehdokkaalta toiselle tai poistaa niitä.

- Todisteita, että Trumpin ääniä yksinkertaisesti hävitettiin Dominionilla ja Bidenille lisättiin. Tämä siis sen LISÄKSI, että molemmille lisättiin tiettyjä samoja lukuja ääniin.

- Miksi tietyt tahot käyttivät suuria summia rahaa saadakseen viime hetkillä Dominionin ääntenlaskujärjestelmiä alueelleen? Sattumaako vaiko jotain muuta, pitää tutkia oikeusministeriön jne. toimesta.

- Texas hylkäsi Dominion ääntenlaskujärjestelmän, mutta ilmeisesti kyseisen järjestelmän lähdekoodia on käytössä Texasinkin käyttämissä laitteistoissa ja muualla koko maassa, vaikka Dominion ei olisikaan virallisesti siellä käytössä.


*****Ellis:
- Selittää, että kyse on avauspuheenvuorosta ja todisteet tullaan esittämään oikeusistunnoissa, tämän tarkoitus ei ole tuoda kaikkea todistetta esille ja käydä sitä läpi, vaan antaa amerikkalaisille käsitys siitä, mistä on kyse ja mitä on luvassa.

- Miksi valemediasivustot ja kanavat eivät kerro tästä käsittelystä mitään? Miksi tämä vähätellään? Miksi väitetään, että meillä ei ole todisteita, kun niitä on kasapäin ja esitimme tässä osan niistä? Te olette valemedian edustajina puolueellisia käsittelemään tätä koko asiaa ylipäätään ja sen vuoksi teitä ei voisikaan valamiehistöksi tätä juttua käsittelemään ottaa.

- Puhuu siitä miten oikeusprosessit menevät ja mikä tarkoitus heidän prosessilla on jne. miten he aikovat puolustaa USA:n kansalaisten oikeuksia ja USA:n tulevaisuutta.


*****Toimittajat kyselee:
- Giuliani kertoo, että heidän pitää siis aluksi kiistää vaalitulos osavaltioissa nostamalla siitä kanne ja sen jälkeen vasta voi alkaa osavaltiotasoinen oikeudenkäynti asiassa.

- Giuliani kertoo, että on outoa, etteivät toimittajat ihmettele yhtään, että USA:n vaalien äänet lasketaan Saksassa ja Espanjassa systeemeillä, joilla on kytkökset Kuubaan ja Venezuelaan ja koko touhuun on sekaantunut sama ukko, joka rahoittaa Antifaa ja BLM:ää eli Soros.

- Giulianilta kysytään, miksei FBI tutki asiaa. Hän vastaa, että miksi FBI panttasi 3 vuotta tutkimustuloksia, jotka osoittivat, ettei Trumpilla ollut Venäjä-kytköksiä? Miksi FBI ei ole vuoteen tutkinut Bidenin pojan kiintolevyä? Mitä FBI oikein tekee ja on tekemättä ja miksi? Niin, emme voi käsittää.

- Sydney myöntää, että Dominion serverit saatiin napattua, mutta ei ole tietoa ovatko ne hyviksillä vaiko pahiksilla nyt.

- Giuliani kertoo aiemmista demokraattien vaalihuijauksista 1960-luvulta Chicagosta tai viime vuodelta Palm Beachistä saadakseen huijattua sieltä senaatin ja kuvernöörin ja jäivät kiinni vaalilipukkeiden väärentämisestä. Nyt tämä postiäänestyksen laajamittainen käyttö (Mail in voter statue) on mahdollistanut tuon väärentämisen kasvattamisen aivan uusiin mittasuhteisiin.

- Giuliani:"This has been a massive attack of the integrity of the voting system of the greatest democracy on earth. The people who did this have committed the worst crimes I have ever seen." Kertoo, miten demokraatit tekivät tämän juuri niissä kaupungeissa, missä ovat aina rötöstelleet ja joissa heillä on tuomarit ja poliisitkin, esimerkiksi kun republikaanit saivat oikeuden määräyksen päästä katsomaan ääntenlaskentaa, sheriffi uhkasi pidättää heidät jos he menisivät katsomaan ääntenlaskentaa.

- Giuliani vastaa toimittajalle, joka selittää, että eikös ne kaikki oikeusjutut ole menneet puihin ja selittää eikä anna suuvuoroa...lopulta Giuliani saa sanottua, että heillä on tähän mennässä kolme oikeusjuttua (loput ovat vetoomuksia, joka on eri asia), joista kaksi oli päällekkäisiä ja kun toinen meni läpi he vetivät toisen pois tietenkin koska saivat haluamansa Michiganissa. Giuliani myöntää, että heillä on vaikeuksia, koska jo useampi juristi on lähtenyt pois heiltä, koska heitä ja heidän perheitään on uhattu murhilla!

5 kommenttia:

 1. Joo joo. Täkäläinen valtamedia toitottaa, että eihän mitään vaalivilppiä ole tapahtunut. Me ollaan kysytty ihan vaalivirkailijoilta! Ilmeisesti median peelot ajattelevat, että eiväthän ihmiset ymmärrä näiden virkailijoiden olevan monissa paikoissa asianosaisia tässä puliveivauksessa. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, saavatko demukat jotenkin riitautettua oikeudenkäynnit pätemättömiksi, tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen valamedia valehtelee törkeästi niin vasemmistolainen se että mitään totutta tai objektiivista uutisointia ei sieltä löydy.

   Poista
 2. Harmittaako kun Biden voitti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole voittanut vielä. Massiivinen vaalivilppi on tapahtunut Bidenin kannattajien puolelta ja asia on oikeudessa päätettävänä.

   Poista
 3. Toi giuliaani on ihan rotta ja ilmeisesti pedari. Joutuvat kohta Trumpin kanssa tuomiolle molemmat. Ihan nwo nukkeja molemmat.

  VastaaPoista