18. maaliskuuta 2020

Suomaloiset eivät osaa noudattaa aseptiikkaa ja karanteeneja

Kirjoitin jo useita kertoja siitä (tämä, tämä, tämä ja tämä), miten koronaviruksen eteneminen Suomeen olisi pitänyt estää ja millä keinoin torjua sitä täällä. Olen kuitenkin muuttunut hyvin skeptiseksi siitä, miten noita voisi ikinä tässä maassa toteuttaa, jos ja kun kansa on näin tyhmää ja viranomaiset näin välinpitämättömiä, mitä Suomessa ilmiselvästi ollaan. 

Kokoontumiset on kielletty julkisilla paikoilla, mutta "nuoriso" hengailee ostareilla, lisäksi baarit ja ravintolat ovat yhä auki! Koulut on pyritty sulkemaan, mutta kouluruokailua ei ole lopetettu vaan päinvastoin kaavaillaan, että lapset voisivat piipahtaa koulussa ruokailemassa, sekä lasten leikkipuistoissa jne. parveilee lapsia enemmänkin kuin normaalisti! Lisäksi rajojen ylittäminen on nyt kielletty - paitsi jos olet turvapaikanhakija, silloin rajoja saa ylittää ihan vapaasti! Yli 70-vuotiaiden on käsketty pysyä kotona, mutta nyt nämä papat ja mammat vasta pyörivätkin ulkona ja ravintoloissa jne. mielensä mukaan.

SIIS MITÄ HELVETTIÄ?!?!

Toistan, MITÄ HELVETTIÄ?!?

Suomaloisilla ei ole ilmeisesti mitään tervettä järkeä, eikä pienintäkään huolta muista ihmisistä. Ei vähääkään ajatella tai välitetä, miten virus voi tarttua. Kun viranomainen ei nimenomaisesti ja selvästi sano ÄLÄ PÄÄSTÄ LASTA LEIKKIPUISTOON, niin nämä idiootit suomaloisethan päästävät lapsensa sinne leikkipuistoon. Kun viranomainen ei nimenomaisesti mainitse nimeltä jokaista ostoskeskusta ja baaria ja sano ÄLÄ MENE ÄLÄKÄ PÄÄSTÄ LASTASI OSTOSKESKUKSEEN XYZ, niin nämä idiootit suomaloisethan päästävät lapsensa sinne hengailemaan ja menevät itse sinne baariin tai ravintolaan. Kun viranomainen ei nimenomaisesti sano KAIKKI KOULUN TOIMINNOT PITÄÄ SULKEA, niin nämä idiootit suomaloiset päättelevät, että kouluruokailua pitää yhä olla olemassa ja tarjolla. Olen aivan varma, että koska viranomainen on kieltänyt YLITTÄMÄSTÄ RAJAA, niin nämä vitun tyhmät lampaat päättelevät tästä, että rajan voi yhä ALITTAA...Ilmeisesti näin jollakin tapaa onkin, koska vaikka rajanylitys on kiellettyä, niin matuja voi kyllä lapata rajojen yli aivan normaaliin tapaan "asylum" -taikasanan turvin.

EI SAATANA!

"Nuorison" sekoilun nyt toki "ymmärrämme", sehän on vain "rikkautta ja voimavaraa", jonka suomaloiset ovat maahamme halunneet. "Nuorisollahan" on tapana ollut notkua näissä paikoissa jo vuosikaudet, eikä siihen ole puututtu ja mitä esim. Ranskasta olemme nähneet, tällä "nuorisolla" ei muutenkaan ole mitään kiinnostusta noudattaa lakia, järjestystä ja toimia mitenkään järkevästi missään olosuhteissa ja missään asiassa, vaan lähinnä aiheuttaa ongelmia itselleen ja etenkin muille. Erityisesti koronavirusta tämä "nuoriso" levittää 100% varmuudella joka puolelle, koska ovat itse sen ikäisiäkin, että suurinosa heistä sairastaa sen hyvin lieväoireisena, eivätkä suostu pysymään sen enempää karanteeneissa, kuin erossa muusta "nuorisosta". No, sitä saa, mitä tilaa ja tämän suomaloiset ovat itselleen tilanneet, joten ei muuta kuin nauttimaan nyt sitten tältäkin osin!

Mikä sitten edes teoriassa voisi olla avuksi tähän kaaokseen ja idioottien touhuiluun? 

Koska suomaloiset ovat ilmiselvästi liian tyhmiä käyttämään omaa päätään ja tulkintojaan siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei saa, pitäisi suomaloisia yksinkertaisesti ja ekplisiittisesti kieltää tekemästä MITÄÄN MUUTA, kuin
 1. Mennä kotoa suoraan töihin.
 2. Tulla töistä suoraan kotiin.
 3. Mennä kotoa suoraan kauppaan tai tankkaamaan auto kerran viikossa.
 4. Tulla tuolta kauppa- ja tankkausreissulta suoraan pikaisesti kotiin.
 5. Mennä apteekkiin tai lääkäriin ja sinnekin nopeiten ja suorinta tietä ja vain sinne ja vain, jos lääke on loppu tai hyvin voimakkaat oireet iskevät päälle.
 6. Palata yllä olevalta apteekki- tai lääkärireissulta suorinta tietä kotiin.
 7. Käydä pikaisesti kusettamassa se koira 3x päivässä ja palata nopeasti kotiin käymättä missään muualla tekemässä yhtään mitään muuta missään tapauksessa.
KAIKKI MUU OMASTA ASUNNOSTA POISTUMINEN PITÄISI KIELTÄÄ KAIKILTA IHMISILTÄ, koska muuten lampaat poistuvat sieltä asunnosta tekemään jotain helvetin tyhmää joka tapauksessa, kuten on jo nähty.

Mikäli poliisilla ei riitä resursseja puuttumaan näihin juttuihin, pitää kutsua palvelukseen reserviläisiä (esim. sotilaspoliiseja, jne.) niin paljon ja antaa niille niin paljon oikeuksia, että näihin tapauksiin voidaan puuttua ja ANKARASTI. Ei, ei riitä kehoittelu, ei riitä suostuttelu, ehei, pitää käyttää voimaa ja paljon ja joka ikinen kerta kunnes joko A) Poliisi on pamputtanut kieltojen rikkojia niin, että kiellot menevät perille tai B) Poliisi on pamputtanut kieltojen rikkojan sairaalakuntoon tai hengiltä, jolloin kieltojen rikkoja ei fyysisesti enää voi rikkoa mitään kieltoja.

Monet nauroivat, kun Kiinassa poliisi hitsasi koronaan altistuneita asuntoihinsa sisälle. Kiinassa tiedetään, miten tyhmiä lampaat ovat ja toimittiin täsmälleen oikein. Suomessakin pitäisi toimia samoin, jos haluamme tämän koronaviruksen kuriin. Pehmeät keinot on jo käytetty, eivätkä ne selvästikään toimi. Tarvitaan kovempia keinoja. Paljon, paljon kovempia keinoja. Niitä lampaat joko uskovat tai kuolevat vastustaessa, minun mielestäni on yhdentekevää loppupeleissä, kumpi tapahtuu: Pääasia on, että tyhmät lampaat eivät levitä koronavirusta muihin ihmisiin, koska se, jos mikä, on bioterrorismia. Terroristien kanssa ei pidä neuvotella, eikä terroristien vaatimuksiin suostua. Ei milloinkaan. Ei bioterroristienkaan.PS. Ranskassa on otettu käyttöön paperinen kaavake, joka pitää jokaisen täyttää, jos astuvat ulos asunnostaan. Loistavaa. Juuri näin. Täsmälleen näin. Bravo! Toivottavasti tämä kaavake koskee myös "rikkautta ja voimavaraa", eikä vain kantaväestöä.

7 kommenttia:

 1. Itsellä seuraavanlaiset rutiinit käytössä:


  KODISTA POISTUMINEN

  Kun poistun kotoa jätän WC:n oven auki menen eteiseen pukeutumaan. Käytän aina hanskoja (nahkahanskat tai kumihanskat) koko ulkonaoloajan.


  KOTIIN PALAAMINEN

  Tullessani takaisin kotiin niin jään eteiseen, jossa desinfioin käteni desinfektol P:llä ja suljen ulko-oven.

  Tyhjennän taskuni ja laitan henkilökohtaiset tavarani laatikkoon.

  Riisun ulkovaatteet, kengät ja hanskat ja jätän ne eteiseen. Laitan päällysvaatteet (takki, housu, vyö) henkariin roikkumaan. Kierrätän vaatteita ja kenkiä, eli aina käytön jälkeen saa kengät ja ulkovaatteet olla 3vrk eteisessä käyttämättä, jotta virukset eivät jää elämään pinnoille.

  Paljailla jaloilla en astu eteisen matolle, koska virus voi levitä kengänpohijsta siihen. Astun matolta pois niin, että riisun kaikki alusvaatteet eli sukat, kalsarit ja t-paidan heitän ne pesuun. Kävelen alasti vessaan (jonka ovi on auki, jotta ei tarvitse koskea ovenkahvoihin) ja pesen kädet ja WC:n hanan. Tämän jälkeen pyyhin myös ovenkahvat ja valokatkaisimen eteisestä menemättä lattiamaton päälle. Sitten käyn suihkussa ja vaihdan puhtaat sisävaatteet.


  TAVAROIDEN TUONTI KOTIIN

  Jos tuon jotain tavaraa kotiin niin vien ne 3vrk ajaksi häkkivarastoon karanteeniin, jotta virukset kuolevat pois pinnoilta. Jos kyse on ruoasta, joka pitää laittaa jääkaappiin tai pakastimeen niin pyyhin ne eteisessä Desinfektol P:llä ja talouspaperilla ennen kuin laitan tuotteet kylmään. Muutoin sama kuin kohdassa "kotiin palaaminen" eli pesen kädet, käyn suihkussa jne.


  LIIKKUMINEN

  Pyrin käymään kaupassa vain kerran viikossa ilta/yöaikaan, kun ihmisiä ei ole juurikaan liikenteessä.

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin. Fiksut ties jo tammikuussa hamstrata kaikkea kotiin ku vähänkään viittii seurata netistä mitä maailmalla tapahtuu. Ei lisättävää :)

  VastaaPoista
 3. Markus mitä ihmettä. Koronahan on samaa pelottelua kuin ilmastoahdistus. Ensin suomaloiset ovat lampaita, viranomaisuskovaisia, mediauskovaisia. Ja sitten kun tulee pikku nuha, niin Markus itse luottaa lampaan lailla jopa feministihallitukseen. Ei ole mitään syytä paniikkiin, pelkoon tai muihinkaan poikkeustoimiin TAVALLISEN flunssan takia. Joka kaiken lisäksi ei ole tarttunut kuin muutamiin Suomessa. Ja joka menee ohi toukokuuhun mennessä.

  VastaaPoista
 4. Markus mitä ihmettä. Koronahan on samaa pelottelua kuin ilmastoahdistus. Ensin suomaloiset ovat lampaita, viranomaisuskovaisia, mediauskovaisia. Ja sitten kun tulee pikku nuha, niin Markus itse lampaan lailla luottaa jopa feministihallitukseen.

  Ei ole mitään syytä paniikkiin, pelkoon tai muihinkaan poikkeustoimiin TAVALLISEN flunssan takia. Joka kaiken lisäksi ei ole tarttunut kuin muutamiin Suomessa. Ja joka menee ohi toukokuuhun mennessä. Joka vuosi on kausi-influenssa, ei tässä mitään uutta ole.

  Viranomaiset ja huulipunahallitus turhaan lietsovat pelkoja, kun voisivat toimia rauhoitellenkin. Ovat niin sekaisin että laittoivat poikkeuslain päälle. Ja tähänkö nyt pitäisi luottaa, kun ennen Suomen viranomaiset olivat kamalinta syöpää mitä löytyy. En ymmärrä Markus, toivottavasti tutkit tätä asiaa lisää. Reformi studio 2.0 kanavalla ollaan suht järjissään, suosittelen katsomaan.

  VastaaPoista
 5. Oletkos Markus lukenut ajatuksen kanssa tuota Ranskalaisten kaavaketta?

  Viimeinen kohta "Travel for breif errands, close to home, related to individual physical activity of people, excluding all group sport activities, and to the need of house pets" sallii luovasti tulkittuna hyvinkin monenlaista liikehdintää. Päällimmäisenä toki lenkkeily kodin lähellä. Mutta sana "errand" voi tarkoittaa ihan mitä vain. Totta kai etnisesti edistyksellisten kunniakansalaisten kohdatta tuotakin tulkitaan luovemmin kuin perus pottunokkien kohdallla.

  Päivän vihapuhekiintiö purettu. Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää.

  VastaaPoista
 6. Jopa turkkilaiset pitävät Suomessa maskeja naamalla kun rahtaavat kebabbeja asiakkailleen. Oikein kehuin tänään turkkilaista kebabin tuojaa esimerikkillisestä pukeutumisesta ja asiakkaiden kunnioittamisesta. Maski, lasit ja kertakäyttöhanskat käsissään, jätti kebabin metrien päähän minusta ja poistui. On se kyllä, että turkkilaisetkin osaavat mutta suomaloiset jatkavat lapsellista käytöstään uhmaten luonnonvoimia kieltäytymällä pukemasta maskeja päälle.

  Suomaloiset ansaitsetvat kaiken paskan niskaansa. Olen siitä samaa mieltä! Tyhmyys palkitaan ruhtinaallisesti ja korkojen kera, koronaa koronan päälle ja avot!

  VastaaPoista
 7. Miksi käytät sanaa suomaloiset? Mautonta ja ärsyttävää, nolaat itsesi moista nimitystä käyttämällä. Eivät kaikki suomalaiset mitään loisia ole. Eivätkä kaikki suomalaiset ole myöskään lampaita, lampaat ovat ihania eläimiä, todella hyväntahtoisen näköisiä.

  VastaaPoista