25. maaliskuuta 2019

Trumpilla ei Venäjä-kytköksiä - miksei mädätysmedia häpeä väitteitään?

Vuosikausia mädätysmedia on väittänyt Trumpilla olevan jotain hämäriä Venäjä-kytköksiä ja jopa sellaista, että koko presidentinvaalit olisi Venäjän toimesta masinoitu ja manipuloitu saamaan Putinin nukke, Trump, valtaan. Kun nyt sitten, kahden vuoden pyörittelyn ja kaivamisen jälkeen, mitään todisteita moisesta ei löytynytkään, mitä tekee mädätysmedia?

Hyvä esimerkki on se, miten mädätysmedia uutisoi "Muellerin tutkinta valmis", eikä asianmukaisesti "Vuosikausien väitteet Venäjä-kytköksistä osoittautuneet valheeksi". Tietysti. Eihän mädätysmedia halua tunnustaa, että se on vuosikausia hyökännyt Trumppia vastaan kaikilla mahdollisilla keinoilla, eikä vähiten erilaisilla Venäjä-kytköksillä vihjaillen tai suoraan tosiasiana ilmaisten. Tietenkään mädätysmedian, jos se ei olisi mädätysmedia, ei olisi alunperinkään pitänyt esittää perättömiä, perusteettomia väitteitä vieraan valtion päämiehestä, vaan pitäytyä tosiasioissa. Mutta näinhän ei suomalainenkaan mädätysmedia tietenkään tehnyt, koska se ei ole oikea media, vaan valemedia, mädätysmedia, aivopesukoneisto, jonka valheellisuus ja mielipuolisuus on jälleen paljastunut.

Näitä samoja Venäjä-kytköksi on mädätysmedian toimesta masinoitu myös suomalaisia kansallismielisiä tahoja kohtaan. Jatkuvasti puhutaan ruplasalkusta, Janitskin ja de Wit Venäjä-kytköksistä ja muusta täysin naurettavasta hevonpaskasta, jonka tueksi ei tietenkään koskaan esitetä mitään todisteita. Yhä edelleen mesotaan mädätysmediassa, miten Venäjä pyrkii vaikuttamaan Suomen vaaleihin ja miten kansaa manipuloidaan valeuutisilla ja valemedian valheilla äänestämään "väärin". Enkä usko, että tämä suuntaus muuttuu mihinkään näiden tosiasioiden myötä, koska aiemminkaan tosiasioilla ei ole ollut mitään vaikutusta mädätysmedian suoltaman propagandan kanssa.

On toki totta, että suomalaisia manipuloidaan ja yritetään vaikuttaa heidän vaalikäyttäytymiseensä. Mutta vaikuttaja ei ole Venäjä. Se on suomalainen mädätysmedia, punavihersuvakkien haiseva ja mädäntänyt lauma, yhdessä nykyisen eliittimme kanssa, joka koettaa epätoivoisesti selitellä sitä, että kansa on edes hitusen alkanut heräämään ja uhkaa äänestää vaaleissa "väärin". Onhan se paljon kivampaa antaa selitykseksi Venäjän manipulointi, kun totuus: Kusipäät, valehtelevat päättäjät ja virkamiehet, sekä täysin läpimätä media, jota vastaan kansa alkaa kapinoimaan.

Toki tämä kaikki kertoo taas kerran kaiken olennaisen suomaloisista. Mitä suomaloiset tekevät, kun käy ilmi, että media on kusettanut heitä vuosikaudet ja täysin valheellisesti leimannut Trumppia? Eivät mitään. Viimeistään nyt jokaisen selkopäisen ihmisen pitäisi lopettaa Helsingin Sanomien tilaaminen ja mädätysmedian seuraaminen ja sille maksaminen. Viimeistään nyt, kun kahden vuoden valheet paljastuvat valheiksi, joita määrätietoisesti heille on syötetty, pitäisi suomaloisten herätä totuuteen omasta mediastaan. Mutta eivät he herää. Suomaloiset eivät lopeta Hyysärin tilauksiaan, eivät jätä puoli yhdeksän Ylenannon uutisia katsomatta, eivätkä julkisesti tuomitse mädätysmediaa ajojahdistaan. Suomaloiset jatkavat elämäänsä kuten ennenkin, yhä mädätysmedian valheisiin luottaen ja yhä sitä tukien.

 Sitä saa, mitä tilaa. Näin tyhmä kansa ei minusta edes ansaitse pelastua. Sitä saa, mitä tilaa.

1 kommentti:

  1. No joo, tosta viimeisestä en nyt tiedä. Ei ehkä ole ihan oikeudenmukaista vetää yhtäläisyysmerkkejä mätämedian toimittelijoiden koheltamisten ja maan kansalaisten käsitysten välille. Mutta luulen, että tämä Mullerin raportti koko lailla varmisti Trumpin uudelleenvalinnan ensi vuonna. Hyvä niin.

    VastaaPoista