5. maaliskuuta 2019

Muslimin paniikkikohtaus

Kuvassa olevien henkilöiden käsien asento
johtuu kollektiivisesta paniikkikohtauksesta.
Kun muslimi tarttuu äkkiarvaamatta matkustajia täynnä olevan, tiellä vilistävän bussin rattiin ja yrittää suistaa sen ojaan huutaen "Allahu Akbar", oikeus "pitää mahdollisena", että kyseessä on vain paniikkikohtaukseen liittynyt huutelu ja tekijä ei saa tuomiota terrori-iskun yrityksestä.

Yhdenvertaisuusperiaatetta noudattaen, jos Seppo Lehto ajaisi autolla vaikkapa erään tamperelaisen moniosaajan ylitse kadulla, samalla huutaen "Sieg Heil", kyseessä olisi vain Seppo-paran paniikkikohtauksen laukaisema huudahdus, eikä missään nimessä mikään muu. Niin ikään, jos Jussi Halla-aho ampuisi muutaman moniosaajan pimeällä kujalla huutaen "White Pride!", sekin olisi vain jonkinlainen aseen toimintahäiriön aiheuttaman paniikkikohtauksen laukaisema äännähdys, eikä missään nimessä mikään muu.

Sama pätee luonnollisestikin kaikkiin ns. käsimerkkeihin ja muihin sanattomiin viesteihin, niitä ei pidä voida tulkita miksikään, koska "on mahdollista", että ne eivät sitä ole. Esimerkiksi Jesse Torniaisen suorittama pahoinpitely ei voinut siis olla mitenkään rasistinen, koska "on mahdollista", että Jesse kuuluu Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen esimerkiksi siksi, että siellä on mukavat bridge-iltamat tms. ja pukeutuu skiniksi, koska "on mahdollista", että ne vaatteet ovat esimerkiksi vaan mukavat päällä tms. Myös mahdolliset kainalontuuletukset ennen- jälkeen ja tekohetkellä "on mahdollista" tietenkin selittää Jesse-paran paniikkihäiriöllä, eikös vaan?

Ihmettelenkin, miksei Turun terroripuukottaja Abderrahman Bouananen sanottu vain aionneen perata kalaa Turun torilla ja menneen paniikkiin, kun vahingossa sipaisi kalan perkaamisveitsellään viatonta sivullista? Siksihän hän huuteli myöskin Allahu Akbaria ja juoksenteli päättömästi ympäriinsä, vahingossa osuen vielä useisiin muihinkin viattomiin sivullisiin, eikös vaan? Bouanane olisi selvinnyt muutamalla kuolemantuottamuksella ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidolla ja olisi jo varmaan vapaalla jalalla. Näinhän olisikin varmasti käynyt, mutta omaksi harmikseen Bouanane oli ilmeisesti sen verran tyhmä, että meni myöntämään, että huuteli Allahin ylistystään kiihdyttääkseen itseään terroriteon teossaan.

Taitaa olla nyt parempi, etten sano tästä asiasta enempää. Olen nimittäin varma, että minun kohdallani "oikeuslaitos" ei kyllä "pidä mahdollisena", vaan syyttäjän syytekirjelmässä väittämät asiat hyväksytään aina tuomion perusteeksi sellaisenaan, kuten tapana on ollut, vaikka sitten tosiasioista piittaamatta. Minun kohdallani oikeus ei varmasti pidä koskaan "mahdollisena", että jonkun sanomiseni takana ei ehkä olisikaan ollut kansanryhmää vastaan kiihottaminen tai uskonrauhan rikkominen. Tämmöistä yhdenvertaisuutta lain edessä täällä demlastanissa.

1 kommentti:

  1. Hyvin kirjoitettu ja kuvastaa hyvin nyky suomea jossa vain ja ainoastaan valtamedia on oikeassa. Suojelu säilyy niin kauan kunnes jotain tapahtuu omalle kohdalle.

    VastaaPoista