19. huhtikuuta 2018

Suomi tarvitsee puhdistuksen

Suomi tarvitsee totaalisen puhdistuksen, nämä asiat eivät mieltä osoittamalla, äänestämällä tai vetoomuksia ja valituksia tekemällä muutu miksikään. Suomessa pitää kylmästi vain tappaa tai keskitysleirittää käytännössä koko nykyinen virkamieskoneisto, poliitikot, median edustajat ja tuomarit. Nämä tahot pitävät valtaa ja jatkavat tätä mielipuolisuutta ja törkeyttä jatkossakin, eivätkä suostu koskaan luopumaan vallastaan, eikä niiden toki tarvitse, koska heillä on valta suojella ja pitää toisiaan vallassa. Suomi tarvitsee puhdistuksen. Siihen suomalaisista ei vain valitettavasti vielä ole, ihmisillä menee vielä liian hyvin ja suomalaiset ovat vielä liian lampaita aseelliseen vastarintaan.

9 kommenttia:

 1. riittäisikö jos äänestysoikeus poistettaisiin ihmisiltä joiden äö on alle 100? fiksummat äänestäjät --> paremmat päättäjät?

  VastaaPoista
 2. Päättäjät lähinnä haluavat suojella kansaa kaltaisiltasi verenhimoisiltasi uusnatsiöyhöiltä. Toki keinoista voidaan olla montaa mieltä.

  VastaaPoista
 3. pedofiilien tappaminen alotetaan raumalta.

  VastaaPoista
 4. Markus puhuu asiaa.

  Se on vain kovin vaikea asia niellä monelle. 1990-luvun lamasta Eurostoliittp ja monikulttuurisuus helvettiin.

  Miten te kuvittelette saavanne muutoksen aikaiseksi?

  Äänestämällä vaaleissa?

  Kun teidän lähipiiristänne joku raiskataan tai tapetaan "kulttuurinrikastuksen" seurauksena menettekö pölkyt taas äänestämään? Kun omaisenne makaa sairaalassa henkitoreissa äänestäminenkö muuttaa tilanteen?

  Kyllä täytyy olla tyhmä kuin teurastettava lammas jos ei tajua tätä yhteiskunnan kuviota.

  Liian moni suomaloinen on valitettavasti jo niin aivopesty että on vaikea tehdä näille toivottomille tapauksille enää mitään.

  Mutta meitä kansallismielisiä on tuhansia Suomessa jotka ovat valmiita aseelliseen vastarintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. Meitä demokraattismielisiä isänmaallisia on taas miljoonia emmekä ikinä alistu teidän tai muidenkaan hirmuvallan alle. Jos alatte aseen kanssa rettelöimään, teistä tehdään selvää jälkeä.

   Poista
 5. " Suomessa pitää kylmästi vain tappaa tai keskitysleirittää käytännössä koko nykyinen virkamieskoneisto, poliitikot, median edustajat ja tuomarit."

  Maan päättäjät eivät ole tosiaan järkevimmästä päästä, mutta mikäs tuossa Markus olikaan taas pointtisi. Että suojelemme suomalaisia epämääräisiltä maahanmuuttajilta -tappamalla ja vangitsemalla suomalaisia? Että kansallinen mielipuolisuus olisi parempi kuin se jonka maahanmuuttajat tuovat mukanaan?

  Mites muuten ensi eduskuntavaalit? Oletko jo hukkumassa lahjoitustarjouksiin ja niiden ihmisten viesteihin jotka ilmoittavat ilman muuta äänestävänsä sinua?

  Jotenkin Markus hyvä tuntuu vähän siltä kuin sinulla olisi vielä matkaa sen seikan ymmärtämiseen, että poliitikko ei voi sanoa ihan mitä tahansa mitä sylki tuo suuhun.

  VastaaPoista
 6. "Suomi tarvitsee puhdistuksen. Siihen suomalaisista ei vain valitettavasti vielä ole, ihmisillä menee vielä liian hyvin ja suomalaiset ovat vielä liian lampaita aseelliseen vastarintaan."

  Öh siis mitenkäs se Markus nyt taas menikään perusteesisi. Suomalaiset pitää pelastaa maahanmuuttajilta, koska...? Jos kerran suomalaiset ovat niin halveksittavia luusereita kuin olet moneen kertaan väittänyt, niin mikäs onkaan todellinen motiivisi näille ehdottamillesi teurastus- yms toimenpiteille? Pelastaa nuo suomalaiset, kuten teorisoit, "luuserit", ihmisiltä jotka tulevat tänne muualta. Miksi näin? Ovatko nuo toisaalta tulevat niin paljon toivottomampia tapauksia? Ei oikein uskoisi kuvaustesi perusteella mitä sanot suomalaisista.

  Jopa ne kaksi oululaista tyhjäntoimittaja hampsteria, Lokka ja Wiik, tietävät että ihan kaikkea ei kannata kuitenkaan sanoa saamatta seinähullun mainetta (vaikkakin ihmettelen että heillä ei vielä ole sellaista kaikkien silmissä) mutta tämä kirjoituksesi meni kirkkaasti jopa heidän normaalin "tasonsa" alle.

  VastaaPoista
 7. Pyritkö muuten Markus näine julistuksinesi kansallismielisen kentän versioksi Miley Cyruksesta?

  VastaaPoista
 8. Ei vittu mikä tiedoton autisti. Elät surkean elämän, katkerana ja vihaisena, saavuttamatta mitään, öyhöttäen jotain turhaa sontaa ja tehden helpommaksi syrjiä heitä jotka mielipiteesi jakavat. Olet syöpä.

  VastaaPoista