19. huhtikuuta 2018

Suomi tarvitsee puhdistuksen

Suomi tarvitsee totaalisen puhdistuksen, nämä asiat eivät mieltä osoittamalla, äänestämällä tai vetoomuksia ja valituksia tekemällä muutu miksikään. Suomessa pitää kylmästi vain tappaa tai keskitysleirittää käytännössä koko nykyinen virkamieskoneisto, poliitikot, median edustajat ja tuomarit. Nämä tahot pitävät valtaa ja jatkavat tätä mielipuolisuutta ja törkeyttä jatkossakin, eivätkä suostu koskaan luopumaan vallastaan, eikä niiden toki tarvitse, koska heillä on valta suojella ja pitää toisiaan vallassa. Suomi tarvitsee puhdistuksen. Siihen suomalaisista ei vain valitettavasti vielä ole, ihmisillä menee vielä liian hyvin ja suomalaiset ovat vielä liian lampaita aseelliseen vastarintaan.

Edit: Video poistettiin Youtubesta, kuten arvelinkin, mutta on tietenkin katsottavissa yhä esim. täällä VK:ssa ja sen voi myös katsoa tai ladata Megasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

riittäisikö jos äänestysoikeus poistettaisiin ihmisiltä joiden äö on alle 100? fiksummat äänestäjät --> paremmat päättäjät?

Anonyymi kirjoitti...

Päättäjät lähinnä haluavat suojella kansaa kaltaisiltasi verenhimoisiltasi uusnatsiöyhöiltä. Toki keinoista voidaan olla montaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

pedofiilien tappaminen alotetaan raumalta.

Anonyymi kirjoitti...

Markus puhuu asiaa.

Se on vain kovin vaikea asia niellä monelle. 1990-luvun lamasta Eurostoliittp ja monikulttuurisuus helvettiin.

Miten te kuvittelette saavanne muutoksen aikaiseksi?

Äänestämällä vaaleissa?

Kun teidän lähipiiristänne joku raiskataan tai tapetaan "kulttuurinrikastuksen" seurauksena menettekö pölkyt taas äänestämään? Kun omaisenne makaa sairaalassa henkitoreissa äänestäminenkö muuttaa tilanteen?

Kyllä täytyy olla tyhmä kuin teurastettava lammas jos ei tajua tätä yhteiskunnan kuviota.

Liian moni suomaloinen on valitettavasti jo niin aivopesty että on vaikea tehdä näille toivottomille tapauksille enää mitään.

Mutta meitä kansallismielisiä on tuhansia Suomessa jotka ovat valmiita aseelliseen vastarintaan.