21. huhtikuuta 2018

ROTFLOL! Youtube sulki koko kanavani!

Noniin, vihdoinkin tapahtui se, mitä olin jo pitkään odottanut. Sananvapautta vastustavien pelkureiden tehtailemien perättömien ilmiantojen vuoksi meni koko Youtuben tili kiinni. Puff sanoivat kaikki sinne lataamani videotkin sitten. Ällös huoli, videothan ovat toki katsottavissa ja ladattavissa Megasta (osittain myös VK:sta) ja tulevat aina olemaankin, pois ne eivät netistä katoa nyt, eivätkä koskaan, ikinä, mitenkään. Ähäkutti.

Jossain vaiheessa voin ladata myös jonkun sopivan sovelluksen ja massaladata ne kaikki takaisin jollekin Youtuben tilille ihan persekipua aiheuttamaan ja ilmiantoja keräämään. Prosessi on kuitenkin varsin nopea ja simppeli toteuttaa, senkun jättää tietokoneen yön yli niitä latailemaan, sillä lähetykseni ja videoni ovat varmassa tallessa ihan omalla kovalevyllänikin.

Pitänee myös tehdä jossain vaiheessa, ihan persekipua luodakseni, erillinen sivu tänne bloggeriin tai omille kotisivuilleni, jonne laitan kuvaukset kaikista videoistani, sekä suorat latauslinkit Megaan (josta niitä voi myös katsoa suoraan, jos on ladannut Chromeen Mega.nz lisäosan!). Näin videot myös löytyvät jatkossa sieltä yhtä helposti, kuin mitä ne ovat löytyneet Youtubesta. Toki videoni löytyvät VK:sta vaivattomasti jo nyt tilini lisäksi myös hakusanoilla jne.

Kansallismielisten muutto pois Facebookista ja Youtubesta senkun kiihtyy ja hyvä niin. Mitä enemmän kansallismielisten tilejä suljetaan näistä palveluista, sitä vähemmän on intressejä edes yrittää käyttää niitä ja siirtyä kokonaan muualle. Itsehän olen jo livelähetyksiä pitänyt Periscopessa pitkään, vaikka katselenkin yhä muita palveluita tuohonkin tarkoitukseen.

Erästä mustapartaa lainatakseni: Minä en vaikene! :D

3 kommenttia:

 1. Älä luulekaan Jansson, että tämä loppuisi tähän. Tulen vielä tekemään fataalin jäynän sinulle. Tiedän missä asut, tiedän missä liikut milloinkin, missä käyt kaupassa jne. Loppusi on lähellä sairas pedofiilipaska.

  VastaaPoista
 2. Miten se on hyvä asia, että kansallismieliset siirtyvät pois normien käyttämistä palveluista jonnekin omiin kupliinsa, joita seuraa vain samanmieliset?

  VastaaPoista
 3. Miten se on hyvä asia, että kansallismieliset siirtyvät pois normien käyttämistä palveluista jonnekin omiin kupliinsa, joita seuraa vain samanmieliset?

  Siten, että meidän isänmaallisten suvakkien ei tarvitse kärsiä pohjoismaisesta kansallissosialistivaltiosta haaveilevista kansallismielisistä, eikä heidän meistä. Kaikki voittavat.

  VastaaPoista