21. huhtikuuta 2018

Hurjaa sensuuria ja hurjia uhkauksia

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä pointti, että Oulun tyhjäntoimittajakaksikko ei ole kertaakaan joutunut sensuroiduksi vaikka Lokka puhuu ihmisten "uunittamisesta" ja huorittelee siellä rutiininomaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno video Markus.

Luulen tosin että olet hieman erehtynyt "liimanhaistelijasuvakkien" motiiveissa. Luulen itse, että he haluavat pitää sinut mahdollisimman pitkään äänessä, mutta koittavat ajaa sinut "hyppimään seinille". Valitettavasti hyvällä menestyksellä, kuten itsestäni vaikuttaa.

Voisit olla muuten suositumpi kuin se hampunvetäjätyhjäntoimittaja Lokka ja yhtä tyhjänpäiväinen Wiik, jos hieman päivittäisit asenteitasi. Haukut jatkuvasti suomalaisia eikä siinä ole pointtina edes se pitkällä tähtäimellä miten oikeassa tai väärässä kritiikissäsi olet. Se on, että et sinä pääse ilman jonkinlaista näiden haukkumiesi tavallisten suomalaisten (Joista moni ei ole kuullutkaan sinusta) hyvää tahtoa eduskuntaan tms.

Mutta suvakit epäilemättä haluavat että olet äänessä ja teet julistuksia, joissa ehdottelet virkamiesten ja poliitikkojen massalikvidointia yms. Näin he voivat koska tahansa osoittaa sinua ja sanoa: Tuollaisia (sekopäitä) ovat kansallismieliset.

Luulenpa että Oulun tyhjäntoimittajatkin ovat saaneet olla tuollaisten syiden takia rauhassa Youtubessa.