26. maaliskuuta 2018

Taas lähti Youtuben liveoikeudet - Mennään Periscopeen sitten vaan!

Että tämmöistä taas. Mikä laulaen tulee se viheltäen menee sanotaan. Niin kävi taas Jewtuben oikeuksilleni tämmöisen perättömän ilmiannon vuoksi. Ei muuta kuin takaisin Periscopeen vain streamejä pitämään, ihan kiusallakin. Kokeilen kyllä ja otan ehkä tulevaisuudessa käyttööni jo aiemmin kansallismielisissä piireissä mainitun https://dlive.io -palvelun, se vaikuttaa todella lupaavalta!

Epäilen, mutta en voi tietenkään tietää, että ilmiannon takana olisi muuan videostani persekipeytynyt, oman elämänsä sarjarikoksilla ja ulosotoilla tuhonnut, muiden ihmisten tietoja jatkuvasti tietyllä foorumilla levittelevä herrasmies. Kyseinen herrasmies itse levittelee muiden elämää pitkin nettiä julki, mutta ilmeisesti aina kun hänen omaa "ei niin tahratonta" elämäänsä hiemankin sorkkaistaan, seurauksena on rikosilmoitus poliisille ja suunnaton persekipu. Raukka mikä raukka, totaalinen paskahousu, sanon minä. Tulee ihan muuan edesmennyt toinen herrasmies mieleen btw.

Jätetään henkilön nimi ja identifioivat tiedot ihan kiusallakin sanomatta, jottei henkilö suotta haaskaa viranomaisten aikaa taas uusilla rikosilmoituksilla minusta. Persaukisen ulosottovelkaisen taparikollisen juopon kun on helppo tehdä uusia ja uusia oikeusjuttuja kenestä tahansa, koska saa aina itse ilmaisen juristin hoitamaan soppaa puolestaan, eikä voi koskaan joutua mitään maksamaan, kun maksukykyä ei ole, eikä tule koskaan olemaankaan. Toisin kuin minulla.

1 kommentti: