21. maaliskuuta 2018

PolPo tuhosi kaikki todisteet keskeneräisessä oikeusjutussani

PolPo tuhosi koko kiintolevyni sisällön, samalla tuhoten kaikki todisteet koko ns. lapocaseen liittyen! Tämä siis, vaikka tuomio ei ole lainvoimainen, tyytymättömyys on ilmoitettu hovioikeudelle ja valituslupa lähetetty KKO:lle kuten pitääkin. Kun nyt kaikki todisteet kiintolevyn sisällöstä on tuhottu, mitään poliisin tai minun väitteitä kiintolevyn sisältöön liittyen ei voida enää mitenkään todentaa mihinkään suuntaan. Toki oikeusvaltiossa tämä tarkoittaisi, että syyte ja tuomioni kumottaisiin syyttömyysolettaman mukaisesti, sekä poliisi saisi helvetilliset moitteet todisteiden tuhoamisesta kesken oikeusjutun, mutta koska tämä on Suomi, niin asiat eivät tietenkään mene näin. 

Kun poliisi jää jatkuvasti kiinni törkeistä valheista (muista myös tämä ja tämä, sekä toki vastineeni käräjäoikeuteen, hovioikeuteen ja KKO:lle) ja lavastuksesta, se tuhoaa taas kerran kaikki todisteet asiasta. Näinhän poliisi teki myös salanauhurini sisällölle, koska sieltä olisi kuulunut, ketkä tietokoneeni kimpussa hääräsivät, kun olin putkatettuna ja tietokoneeni käynnissä Rauman poliisiasemalla. Ei mitään uutta siis tältä osin.

3 kommenttia:

 1. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001880918.html

  VastaaPoista
 2. http://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1513847280254.html

  ks. myös aiempi ratkaisu KK= 2010:13, jonka mukaan kovalevy piti palauttaa, mutta vasta kun se oli ylikirjoitettu ts. tyhjennetty

  Levonen ei liene vielä kuullut ratkaisusta KKO 2017:95

  VastaaPoista
 3. Siis kyllä tuolta osin hra. Levonen toimi oikein, kun kerran palautti kiintolevyn pyyhittynä. Mutta sitä ei olisi saanut vielä pyyhkiä, koska jutun käsittely on kesken ja lainvoimaista tuomiota asiasta ei ole.

  VastaaPoista