10. maaliskuuta 2018

Paloturvallisuudesta puhuminen on rikokseen yllyttämistä - kaupungin atomipommitukseen kehoittaminen ei ole!


Kuten varmaankin muistitte, heti kun kerroin blogissani saaneeni käsittelyluvan ns. lapojuttuuni hovioikeudesta, niin seurauksena oli valtakunnansyyttäjänviraston kosto, että muka paloturvallisuudesta puhuminen ja polttelutuomioista vittuilu olisi rikos. Tästä sain sitten tuomion, josta valitin, koska käsittely oli farssi ja hovioikeus antoi asiasta valitusluvan ja nyt odottelemme mihin se käytännössä sitten johtaa.

Nostin kuitenkin panoksia ja samoin sanankääntein ja lausahduksin, mitä todettiin rikokseen yllyttämiseksi, puhuin kokonaisen kaupungin atomipommittamisesta yhden talon polttamisen sijaan. Koska halusin vielä hieman koettaa kepillä jäätä, niin laitoin mukaan vielä atomipommin rakennusohjeet. Eikös tämä jos mikä ollut sitten myös rikokseen yllyttämistä ja jopa joukkotuhontaan yllyttämistä?

No ei ollut. Tänään tuli paperit poliisilta. "Kehotus tai houkuttelu on rangaistavaa vain, jos kehotus tai houkuttelu aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään tai muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta." Aha. Eli rakennusten paloturvallisuudesta puhuminen siis aiheuttaa moista vaaraa tai vaarantaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta - mutta atomipommituksesta puhuminen ja atomipommin rakenteluohjeiden antaminen ei aiheuta moista vaaraa eikä vaaranna yleistä järjestystä ja turvallisuutta? Aha. Selvä tämä sitten.
Muistakaa jatkossa hyvät ihmiset: Älkää kommentoiko rakennusten paloturvallisuutta, voitte saada tuomion...sen sijaan vihjailkaa joukkotuhonnalla, joukkotuhoaseilla, siviilien massateurastuksilla ja jakakaa joukkotuhoaseiden valmistusohjeita - se ei ole rikos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti