7. toukokuuta 2017

Facebook saa nyt jäädä


Minua ei kiinnosta enää pelleillä tuon paskapuljun ja sen mielivaltaisen sensuurin kanssa. Siirryn jatkossa kirjoittelemaan ja lueskelemaan VK:hon. Vihdoinkin suuri määrä ihmisiä on tajunnut lähteä sinne Facebookista mielipuolista sensuuria ja ajojahtia pakoon, joten nyt siellä on jo oikein mukavasti porukkaa ja ryhmiä, joissa voi rauhassa keskustelle karuista faktoista mm. mamutusmokutukseen liittyen.

Facebookissa pidän nyt ja jatkossakin paria vertaistukiryhmää, mutta muuten en kirjoita sinne pääsääntöisesti enää jatkossa mitään, enkä lue sieltä mitään, joten ei kannata koettaa tavoitella minua sieltä enää. Jatkossa minut löytää https://vk.com/markusjansson

5 kommenttia:

 1. Näköjään et sitten julkaissut kommenttiani siitä, kun kritisoin päätöstäsi lähteä facebookista ja siirtyä vk.comiin, joka on kaikukammio ja siellä ei pysty muuttamaan kenenkään mieltä, kun kaikki ovat jo valmiiksi samaa mieltä. Vähän epäilyttää, että onko perimmäinen tarkoituksesi vain mädättää maahanmuuttokriitinen skene sisältä päin? Olisi ihan fiksua pysyä facebookissa ja julkaista uusi postaus, jossa perut päätöksesi.

  VastaaPoista
 2. En julkaissut sekavia häirikkökommentteja, joissa ei ole mitään asiaa vaan 99% pään paukutusta, kuten en yleensäkään, enkä tehnyt poikkeusta sinunkaan osaltasi.

  Luuletko, että jonkun suomalaisen lampaan mielen voi muuttaa jossain Facebookissa kirjoittelulla? HAHAHAHAHHAH! Ei vittu, kiitos päivän nauruista. Minä viihdyn sosiaalisessa mediassa lähinnä seuraten kavereiden kuulumisia, uutisia kiinnostavista aiheista jne. yms. toki tuleehan usein kommentoituakin kaikkea, sehän se idea onkin. So?

  Älä sinä kusipää selitä mitään "maahanmuuttovastaisen skenen mädättämisestä". Minä olen vihonviimeinen taho tässä maassa, joka moista harjoittaisi ja se, että et moista tiedä, kertoo, että olet joko idiootti tai kusipää tai molempia, joten evvk.

  VastaaPoista
 3. Kyllä facebookissa aina joitakin pystyy käännyttämään. Vai väitätkö tosiaan, ettei maahanmuuttokriittisyys ole kasvanut? Se, että kannustat kaikkia maahanmuuttokiirritisiä sieltä siirtymään pois, on todella huono asia. Et varmaan tarkoituksella mädätä, mutta et kyllä mitenkään edistäkään asioita

  VastaaPoista
 4. Jääräpäisimpiä suvakkeja ei tietysti millään saa käännyytettyä, mutta normaaleja ihmisiä saa.

  VastaaPoista
 5. > Kyllä facebookissa aina joitakin pystyy käännyttämään.

  Höpöhöpö, idiootit ovat ja pysyvät idiootteina.

  > Vai väitätkö tosiaan, ettei maahanmuuttokriittisyys ole kasvanut?

  De facto ei ole kasvanut, koska matuja yhä lappaa maahan vapaasti ja mamutusmokutus jatkuu. Ihmiset vastustavat mamutusta kun mielipidettä kysyy ja näin on ollut asia jo vuosikaudet, mutta ihmiset ovat niin lampaita, että eivät uskalla tai halua tehdä mitään konkreettista asian eteen, joten kyse on pään hakkaamisesta seinään. Suomen tilanteen pitää vielä huomattavasti pahentua, jotta kansa edes teoriassa voisi herätä.

  > Se, että kannustat kaikkia maahanmuuttokiirritisiä sieltä siirtymään pois, on todella
  > huono asia. Et varmaan tarkoituksella mädätä, mutta et kyllä mitenkään edistäkään asioita

  Ei vittu että olet debiili. Aivan idiootti. MINÄ OLEN KÄSKENYT SIIRTYMÄÄN VK:HON JOSSA SENSUURIA EI OLE!!! Miten se vaikuttaa haitallisesti, jos ihmiset siirtyvät palvelusta X palveluun Y, etenkin kun palvelu Y on huomattavasti parempi ja siellä sana on todellakin vapaa? HÄH? EI mitenkään. Puhut paskaa ja/tai olet idiootti, joka ei tajua mistään mitään.

  Facebook ei asioita auta, se on sananvapauden helvetti, ihmisten pitää siirtyä VK:hon levittämään tietoa, että edes teoriassa joku voisi sen tiedon löytää ja tulla järkiinsä, sekä tietenkin verkostoitumaan muutenkin ja yhdistymään ja jakamaan informaatiota muille mamutusmokutusvastaisille tahoille, jotta pysymme kartalla missä mennään. Facebookkiin ei ole mitään järkeä jäädä, siellä ei mitään pysty edes tekemään eikä mistään keskustelemaan mielipuolisen sensuurin vuoksi.

  VastaaPoista