17. helmikuuta 2017

Poliisi sikailee Helsingissä(kin) - purkaa väkivaltaisesti Suomi Ensin mielenosoituksen!

Fasistisiat purkavat LAITTOMASTI Suomi Ensin! leiriä! Gestapon vaatimuksesta leirin purkuun on asianmukainen toimenpidekielto tehty ja etenemässä, mutta siitä nämä siat eivät välitä yhtään mitään!

Huomatkaa, että tuo toiminta tapahtui aamuyöstä, jolloin porukat nukkuivat teltoissa! Fasistisiat eivät odottaneet suinkaan aamuun tai aamupäivään, vaan kävivät kimppuun, kun ihmiset nukkuivat. Kun Marco de Wit unisena kömpii ylös ja osoittaa poliisi lampulla nähdäkseen, mitä helvettiä tapahtuu, poliisi ottaa Marcon kiinni ja vie mennessään. Sitten poliisi keksii päästään, että Marco olisi muka vastustanut pidätystä ja poliisia väkivaltaisesti (potkinut), vaikka VIDEOLLA SELVÄSTI NÄKYY, ETTÄ MITÄÄN MOISTA EI TAPAHTUNUT.


Mitään tietoa ei ole, minne Marco on viety ja mitä hänelle kuuluu. En yhtään ihmettelisi, vaikka Marco de Wit "kaatuisi portaissa" tai "saisi sairaskohtauksen" tms. poliisin "käsittelyssä". Kyseessä on puhtaasi poliisiväkivalta ja mielivalta, jolla poliisi yrittää pelotella osallistujia ja rangaista tämmöisen mielenilmauksen järjestäjää.

Yllätyittekö, että poliisi rikkoo lakia? Yllätyittekö, että poliisi valehtelee? Yllätyittekö, että poliisi käy väkivaltaisesti sananvapaustaistelijan kimppuun? Yllätyittekö, että poliisi todennäköisesti kaltoinkohtelee häntä kiinnioton jälkeen? Yllätyittekö, kun viranomaiset tekaisevat syytteitä ihmistä vastaan? Minä en. Tuttua kaikki tuo minullekin.PS. Suomi Ensin ei lannistu, vaan jatkaa mielenosoitusta rautatientorilla! Kaikki mukaan paikalle puolustamaan sananvapautta ja suomalaisten oikeuksia matuvyöryä vastaan!

3 kommenttia:

 1. "Kaikki mukaan paikalle" sanoo mies, joka kirjoittelee nettiin, mutta käytännön toimiin ei ryhdy.

  Olitko paikalla? Monessako mielenosoituksessa olet ollut? Raumalla jaksoit maha pullottaen raahautua torille, mutta entäs Rauman ulkopuolella? Suosittelen muuten vähän laihduttamaan. Ehkä jaksaisit mennä töihinkin. Kannattaa katsoa mitä suuhunsa laittaa!

  t. SE! aktiivinen jäsen

  VastaaPoista
 2. > "Kaikki mukaan paikalle" sanoo mies, joka kirjoittelee
  > nettiin, mutta käytännön toimiin ei ryhdy.

  Ahaa, huviksiko luulet minun tuomioita saaneen jne? :D LOL.

  > Olitko paikalla?

  En valitettavasti vakavasta pitkäaikaissairaudestani johtuen päässyt paikalle, jos se sinulle trollille muka jotenkin kuuluu. Vointi on, mitä se on.

  > Monessako mielenosoituksessa olet ollut?

  Useammassa, mm. Tampereella juuri jne. Ikäänkuin se sinulle pellelle kuuluisi.

  > Raumalla jaksoit maha pullottaen raahautua torille, mutta
  > entäs Rauman ulkopuolella? Suosittelen muuten vähän laihduttamaan.
  > Ehkä jaksaisit mennä töihinkin. Kannattaa katsoa mitä suuhunsa laittaa!

  Debiilinä et ymmärrä, että painossani ei ole kyllä mitään vikaa, mutta pitkäaikaissairauteni aiheuttaa kyllä pahoja ongelmia. Se ei ole mikään valinta. Debiili.

  > t. SE! aktiivinen jäsen

  AHAHAHAHAHAHAHAH! Et varmasti ole, pelle.

  VastaaPoista
 3. Terve markus! ensiksi kiitos privazer, öh koulutuksesta, niin ja asiaan olisin voinut kyllä opastaa Marco de Wittiä mitä tuleman pitää, näin vanhempana valkoisen ylivallan kannattajana, no siinäpä ehkä ajatuksemme menevätkin sitten ristiin, olin tuolla helsingin oikeustalolla zuumailemassa ns, sananvapauden puolesta farssia, pisti oikeasti ajattelemaan,lopputulos oli tässäkin tapauksessa ennalta päätetty.Itse en allekirjoita sitä etteikö ääriliikkeille olisi tilausta, en tarkoita Se-liikettä sellaisena,toivoisinkin teidän siirtyvän kovempiin otteisiin vastapuolen tavoin.

  VastaaPoista