15. heinäkuuta 2016

ThePiHut.com kusetusta - kuten Raspberry Pi 3

Kirjoitin juuri blogissani siitä, miten Raspberry Pi 3 on paskaakin paskempi kusetuskone. Homma ei ole kuitenkaan jäänyt nyt tähän, sillä minähän en tämmöistä kusetusta hyväksy. Kirjoitin thepihut.com arvostelun ostamastani tuotteesta, jossa tietenkin annoin sille vain 1 tähden ja kerroin, miten paska se on ja mitä sen pitäisi tehdä ja miten se ei siihen pysty. Mitäpä sitten tapahtui?
  1. Kyseinen arvostelu on kadonnut kuin pieru saharaan, se on sensuroitu pois sieltä!
  2. Minun tilini thepihut.com:ssa on poistettu kokonaan, sen mukana tietenkin tiedot tilauksestani ja todisteet siitä, että olen ylipäätään heidän asiakas!

Älkää ostako Raspberry Pi 3 missään tapauksessa, se on täysin kusetustuote, josta ei ole yhtään mihinkään!

Älkää koskaan asioiko thepihut.com:ssa mistään syystä, se on täysin kusetuspulju, joka sensuroi tuotteidensa arvostelut ja poistaa arvostelijoiden tilit järjestelmistään!

Saanko arvata, että jos minä nyt lähtisin palauttamaan tuota ostamaani Raspberry Pi 3:a sinne takaisin, minulle vastattaisiin, että en minä ole moista tuotetta sieltä edes ostanut koskaan? Helppo sanoa, koska tilini sieltä on nyt sitten poistettu kokonaan. Tai sitten sanottaisiin, että tuote toimii moitteetta, vaikka se ei todellakaan toimi. Mitenkäs minä siihen voin mitään? Joten se siitä vaihtoehdosta sitten.

Harkitsen vakavasti rikosilmoituksen tekemistä tuosta puljusta. Eihän se mihinkään johda, mutta sitten käännän paperit ja tiedot englanniksi ja pistän nettiin, niin kummasti voipi kadota asiakkaat tuolta kusetuspuljulta, kuten olla ja sopiikin. Harva haluaa ostaa kusetuspuljusta kusetustuotteita.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Esimerkiksi näiden ja monien muiden arvioiden mukaan olet yksittäistapaus. Ehkä ei kannattaisi haukkua tuotetta täydelliseksi kusetukseksi ennen kuin lukee muiden arvioita. Vai meinaatko, että kaikki muut ovat jotenkin aivopestyjä?

http://www.modmypi.com/raspberry-pi/rpi3-model-b/raspberry-pi-3-model-b

Anonyymi kirjoitti...

Tai lue vaikka täältä arvosteluja. En usko, että ovat mitään maksettuja nämä arviot
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/26573/gsgrv/Raspberry-Pi-3-model-B-yhden-piirilevyn-tietokone#BVRRWidgetID

Markus Jansson kirjoitti...

No hassusti vaan ei minun laitteeni toimi asianmukaisesti. Jännä sattuma taas. Jännästi ei ole oikeiden tietokoneiden kanssa koskaan ollut moisia ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

"No hassusti vaan ei minun laitteeni toimi asianmukaisesti. Jännä sattuma taas."

Näissä tapauksissa vika löytyy yleensä käyttäjän puolelta. Turha itkeä jos on peukalo keskellä kämmentä.

Markus Jansson kirjoitti...

> Näissä tapauksissa vika löytyy yleensä käyttäjän puolelta.
> Turha itkeä jos on peukalo keskellä kämmentä.

Niin, kun noudatan ohjeita ja laite ei toimi määritellyllä tavalla, tietenkin vian on oltava minussa, eikä missään nimessä laitteessa. Jos esimerkiksi sinä painat autossasi jarrua ja auto kääntyy 90 astetta oikealle ja kaasu lukittuu kiinni, vika on selvästi sinussa, kun et osaa ajaa autoa.