18. heinäkuuta 2016

Rauman poliisitalolla

Visiitti Rauman poliisitalolla, tutustumassa rakennuksen turvajärjestelyihin ja muihin puutteisiin.

4 kommenttia:

 1. Kuinka helvetin tyhmä sinä Markus oikein pystyt olemaan? Olet useaan otteeseen blogissasi vaatinut väkivaltaista hyökkäystä poliisia vastaan. Nyt sitten menet vielä tekemään tuollaisen videon. Ymmärräthän sinä että poliisilla on mielestään täysin asialliset syyt pelätä terrori-iskua? Pääset vielä hengestäsi kun poliisi tulee liian hyvin aseistautuneena sinua pidättämään. Ei siksi että sinun hengestäsi paljoa väliä olisi.

  VastaaPoista
 2. Poliisilla on aivan syystäkin syytä pelätä vitunmoista terrori-iskua ja verilöylyä, koska suomalaiset ovat alkaneet saada tarpeekseen tästä pelleilystä ja siitä, miten poliisi kumartelee eliittiä ja ählämeitä. Mutta miten se minuun liittyy? Minä olin vain kävelyllä ja tein huomioita julkisesta rakennuksesta. Onko siinä jotain laitonta? Ei ole.

  VastaaPoista
 3. Poliisihan on aseistautuneena kolmen miehen iskujoukkona käynyt Janssonin kotoa jo pelkän linkin jakamisen takia. Miettikääpä jumalauta tätä oikeasti. Miksi kukaan ei tästä suutu? Miksei kukaan tätä kommentoi? Miksei kukaan ole pöyristynyt ja esitä samantyylisiä kysymyksiä poliisille kuin Janssonille esitetään?

  Mutta heti jos Jansson menee iltakävelylle kameran kanssa niin suunnaton persekipu iskee.

  VastaaPoista