21. lokakuuta 2014

Viranomaiset haastavat toisiaan käräjille kiihotustekstini poistamisesta!


Saamani kiihotustuomioon liittyvä tekemisvelvoite ja teettämisuhka koskien kiihotuskirjoitukseni poistamisen/sensuroimista on saanut mielipuolisia piirteitä. Viranomaiset tappelevat nyt Satakunnan Käräjäoikeudessa keskenään siitä, onko kyseistä kirjoitustani yritetty nyt sensuroida tarpeeksi ja miten asia tulisi hoitaa. Oikeusrekisterikeskus on sitä mieltä, että Rauman Ulosottovirasto ei ole hoitanut asiaansa kunnolla ja Rauman Ulosottovirasto on sitä mieltä, että mitään ongelmia ei ole vaan he ovat hoitaneet asiaa kunnolla.

Eli hommahan meni kokonaisuudessa niin, että sain tuomion ja minun piti sen mukaan paitsi maksaa 50 päiväsakkoa, niin myös poistaa kiihottavat osat tekstistäni. Tekstien poistamattomuuteen ei laitettu mitään uhkasakkoa oikeudessa, koska syyttäjä oli niin kyvytön, ettei tajunnut sitä vaatia, ei, vaikka oikeuden puheenjohtaja sitä hänelle tyrkyttikin (mikä on varmasti laitonta). Kun en tietenkään poistanut ko. tekstejä, ulosottovirasto antoi minulle tekemisvelvoitteen ja teettämisuhan, eli siinä vaati minua vihdoin poistamaan ne netistä tai he tekevät sen minun laskuuni. No en tietenkään poistanut niitä, eikä ulosottovirastokaan ole saanut niitä poistettua netistä, tai sitten ei ole vain viitsinyt nähdä asian suhteen mitään vaivaa...koska yhä ko. tekstit netissä ovat ja pysyvät.

Nyt sitten Oikeusrekisterikeskus on tuohtunut asiasta ja vaatii, että ulosottoviraston olisi pitänyt määrätä minulle (hyvin poikkeuksellisissa tilanteissa käytettävissä oleva) "uhkasakko" sen sijaan, että he koettavat poistattaa kirjoitusta minun laskuuni. Oikeusrekisterikeskus on nostanut asiasta kanteen Satakunnan Käräjäoikeudessa, jossa se pyrkii saamaan koko tämän poistamisasian oikeuden käsiteltäväksi ja ulosottoviraston määräämään minulle uhkasakon JA kumoamaan sen, että joutuisin maksamaan poistosta aiheutuvat kulut. Ulosottovirasto puolestaan on sanonut toimineensa täysin lakien ja asetusten mukaan, eikä ole katsonut tarpeelliseksi määrätä minulle mitään uhkasakkoa maksettavaksi, jos en sensuroi nettikirjoitustani vaan haluaa, että se voi veloittaa minulta poistamisen aiheuttavat kulut jos se joskus nettikirjoitukseni onnistuu sensuromaan. Lisäksi ulosottovirasto katsoo, että se on yrittänyt tarpeeksi saada sensuroitua minun tekstiäni netistä näillä keinoin, joita se on nykyisellään käyttänyt ja että muita toimia ei tarvitse tehdä.

Minulta pyydetään omaa vastinetta asiaan Satakunnan Käräjäoikeuteen 20.10.2014 mennessä. En tiedä naurultani, mitä minun pitäisi vastata ja kumpaa, josko kumpaakaan tahoa "puoltaa" tässä jutussa. Tämmöinen verovarojen tuhlaaminen ja naurettava ajojahti on niin surkuhupaisaa, että arvostelukykyni on nyt vakavasti heikentynyt. Siis oikeasti, mitä helvettiä? Eikö näille pelleillä ole muuta tekemistä? Oikeudenkäynnin tuloksen täytäntöönpanosta pitää lähteä uudestaan käymään oikeutta kahden eri viranomaistahon kesken?! Hyvää verovarojen käyttöä ja jutturuuhkien purkamista oikeudesta jne.?!? Häh?

Sinällään mielenkiintoista oli lukea, että nämä idiootit väittävät minun kirjoitukseni sijaitsevan osoitteessa http://www.markusjansson.blogspot.fi joka ei tietenkään pidä paikkaansa, oikea osoite on http://markusjansson.blogspot.com/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html mutta mitäpä nämä kalkeuttuneet pyövelienpalvelijat nyt netistä tajuaisivat. Näiden idioottien kyvystä ymmärtää nettiä kertoo jotain sekin, että aikoinaan Suomen "oikeus"viranomaiset sensuroivat Olavi Mäenpään blogin pois netistä, koska he väittivät sitä Seppo Lehdon tekemäksi pilablogiksi...sillä, että sekä Lehto että Mäenpää molemmat vakuuttivat, että kyseessä ei ole Sepon luomus vaan Mäenpään oikea blogi, ei ollut mitään merkitystä näiden "oikeus"viranomaisten mielipuoliselle päätökselle sensuroida ko. blogi pois netistä! Kyllä, luit oikein, juuri näin mielipuolisia, itsevarmoja ja idiootteja Suomen oikeuslaitoksessa ja koko systeemissä elelee! Odotan kauhulla, tuleeko tämän farssin seurauksena koko blogini sensuroitua netistä, koska viranomaiset eivät tajua hevon vittuakaan netistäkään (no, onneksi varmuuskopiot on otettu joten katkos tulee olemaan vain lyhytaikainen).

Mielenkiintoista on myös lukea, että Oikeusrekisterikeskus koettaa papereiden mukaan vedota Google.fi -yritykseen, joka siis toimii Suomessa ja saada sitä kautta Google/Blogger sensuroimaan nettikirjoitukseni. Itse Google, joka siis sijaitsee USA:ssa, ei voisi olla vähemmän kiinnostunut Suomen oikeuden päätöksistä ja suomalaisten viranomaisten ruikutuksista. Google ei ole Suomen viranomaisia kumartele eikä sensuuriin ja sananvapauden riistämiseen suostu. Valitettavasti "Suomen Google" voi olla tai joutua olemaan toista maata. Siitäkin saattaa tulla oma farssinsa omine oikeudenkäynteineen, joita tulen kyllä varmasti seuraamaan tarkasti ja suurella ilolla.

Pohdin, että onko Rauman Ulosottovirasto ollut vain laiska tai tyhmä, kun ei ole "Suomen Googleen" vedonnut, vai olisiko kyseessä jonkinmoinen pienenpieni "fuck you, ei me haluta olla ilkeitä" -kannanotto Ulosottovirastolta? Voisiko olla mahdollista, että tässä byrokratian absurdistanissa löytyisi vielä jostain virkamies, joka ei suinpäin viitsi lähteä Orwellilaisen sensuurin tielle, vaan on vain muka yrittävinään sensuroida kirjoitusta ja jättää asian sikseen ihan "hyvästä tahdostaan"? Kuulostaa aika epätodennäköiseltä, viranomaiset tuntien, mutta ehkä se on mahdollista?

Pohdin myös, kumpi loppupeleissä olisi parempi vaihtoehto: Sakko, jota en aio maksaa vaiko kustannukset, joita poistamisesta ehkä tulevat (jos se onnistuu)? Pitääpä selvittää, miten suuren sakon minulle voi Ulosottovirasto määrätä (ja miten monta kertaa ja minne siitä voi valittaa) ja koettaa suhteuttaa sitä siihen summaan, jonka poistaminen voi minulle aiheuttaa. Sakon voi muuten papereiden mukaan muuttaa suoraan vankeudeksi jos en suostu maksamaan sitä (kustannusten karhuamista ei voi), joten sikäli se voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto...Vankilassa ei takuulla yksikään ihminen uskoisi kun kertoisin, miksi minä siellä joutuisin jonkun hetken sakkoa lusimaan! Ei varmasti kuulosta uskottavalta selittää:"Mä olen täällä kun kirjoitin nettiin kiihottavan kirjoituksen. Tai siis en sen takia, vaan sen takia, kun en poistanut sitä. Tai en oikeastaan siksikään vaan siksi, että sitten Oikeusrekisterikeskus haastoi ulosottoviranomaiset käräjäoikeuteen ja sai ulosottoviranomaiset käräjäoikeuden päätöksellä määräämään mulle sakon toimeenpanouhaksi ja kun mä en sitä toimeenpanouhaksi kiihotuskirjoituksen poistamisesta määrättyä sakkoa maksanut, niin jouduin tänne lusimaan. Hei, oikeesti, juu-u!" :)

Olen toki imarreltu siitä, että Oikeusrekisterikeskus on katsonut minut niin suureksi rikolliseksi, että suurennuslasilla seuraa tuomioni täytäntöönpanoa näin pientäkin yksityiskohtaa myöden. Luulisi, että näilläkin byrokraateilla olisi jotain tärkeämpää tehtävää kuin seurata, katoaako joltakin nettisivulta muutama kappale tekstiä vaiko ei, mutta näköjään Suomen byrokraattisessa absurdistanissa kaikki on mahdollista. Hyvää verovarojen ja virkamiesten ajan käyttöä varmaankin kyseinen homma. Onneksi meillä on siihen(kin) rahaa, vaikka muuten pitääkin kaikesta säästää ja tinkiä. HAH!

Laitoin asiaan liittyvät paperit tänne, jotta voitte tarkemmin ihmetellä verovarojenne tuhlausta ja viranomaisten ajan haaskaamista, jos verenpaineenne kestää...PS. Pitäisi varmaan pyrkiä hankkimaan ilmainen tai edes veronmaksajien sponsoroima asianajaja. Ei siksi, että sitä tarvitsen, vaan siksi, että fuck you kansalaiset. Annetaan tämän mielipuolisuuden pyöriä ja hulluuden levitä kliimaksiinsa, mahdollisimman suuria kustannuksia, harmia ja työtä byrokraateille tuottaen! Sitähän he selvästi haluavat, sitä he siis saakoot!

9 kommenttia:

 1. Arvostan päätöstäsi olla maksamatta sakkoa.

  En ota kantaa teetkö "viisaasti", koska se nyt riippuu omista prioriteeteistasi, omasta maailmankuvastasi, omasta elämäntilanteestasi, perheesi suhtautumisesta jne. jne.

  VastaaPoista
 2. Aikamoista NL 2.014 meininkiä. Eli kaikki on sallittua ja suorastaan toivottavaa, jos tarkoitus on noudattaa lakeja.

  Yhteenvetoasi lukiessa ei voi kuin ihmetellä typeryyden rajattomuutta. Aivan sairasta puuhastelua.

  Nyt kun Suomi haluaa Googlen ja muidenkin palvelinkeskuksia tänne, niin vahvasrti epäilen ettei se halua joutua ristiriitaan, että Googlen pitäisi palvelimiltaan poistaa yhtään mitään. Siinä voi palvelinkeskusten sijaintipaikkaan syntyä uudelleenharkinnalle aihetta, jos meidän ulosottovirasto alkaa uhkailla Googlen pientä sivutoimistoa jossain Euroopan periferian nurkassa. Virkakunnassa ei oikein ymmärretä, että joku taho on heitäkin isompi ja vaikutusvaltaisempi.

  VastaaPoista
 3. Hmm. Sakko on todennäköisesti joka tapauksessa se helpompi vaihtoehto, tekstin poistamisen perusteella lätkäistyt kustannukset kun voivat olla täysin mielivaltaisia.

  VastaaPoista
 4. Illmanismi edustaa juuri tämänkaltaista pölkkypäisyyttä.

  Ennen sentään pystytettiin rehellisiä kirjarovioita, joissa vääräoppiset kirjat poltettiin. Ne voitiin myös poistaa kirjastoista kaikessa hiljaisuudessa. Kirjoista otettiin uusia painoksia, joista oli poistettu epähenkilöt ja vallitsevan virallisen opin mukaiset asiat. Berija korvattiin kirjoituksella Beringin salmesta.

  Kiihotustuomio edustaa vääryyttä eikä siitä saa oikeutettua, vaikka byrokratia pyrkisi noudattamaan pykäliä vääryyden toteuttamisessa. Byrokratia vain tekee itsensä naurettavaksi.

  Koska illmanismi kuitenkin edustaa virallista ideologiaa, sen järjettömyyksistä ei kirjoiteta valtamediassa vaan se jää internetin samizdat-julkaisujen tehtäväksi.

  Itse en lähde neuvomaan, miten yksityisen ihmisen pitäisi tällaisessa tilanteessa menetellä. Toivottavasti kestät byrokratian uhmaamisesta mahdollisesti koituvat seuraukset.

  VastaaPoista
 5. Onko mahdollista lisäksi hankkia ulkomailta juridiikan erityisasiantuntija ja tätä varten tulkki oikeusavuksi. Verovaroin tietysti.

  Lisäksi, oikeuskasslerin kumileimasimelle työtä.

  Ja ehkä eduskunnan oikeusasiamies olisi hyvä myös kytkeä mukaan.

  Tasa-arvo valtuutettu. Sinua kun on kohdeltu julman epätasa-arvoisesti tässä tietoyhteiskunnassa.

  Oikeuspsykiatrian asiantuntija lausunto miten koko tämä oikeustaistelu on käynyt terveyden päälle. Jonka seurauksena vaadit valtion kustantamana lomaa - jossakin mukavassa kylpylässä tai etelän lämmössä. Terapeuttinen hoito.

  Ja sitten kun joku noista ei mene läpi niin valitus korkeampaan instanssiin.

  Suomalaisten byrokraattien märkä uni on toteutumassa:

  Lisää byrokratiaa!

  Sitä saa mitä tilaa.

  VastaaPoista
 6. On se hienoa, että Suomessa edes joku pistää hanttiin Demla-mafialle.

  VastaaPoista
 7. Tuo linkki Googlen Driveen antaa tuloksen: Not Found Error 404. Voitko laittaa paprut saataville jossain toisessa muodossa?

  Samaten kysyisin, voitko laittaa nettiin myös tuon käräjäoikeuden tuomion? Mielelläni lukisin sen.

  VastaaPoista
 8. > Tuo linkki Googlen Driveen antaa tuloksen: Not Found Error 404.
  > Voitko laittaa paprut saataville jossain toisessa muodossa?

  Olen vahingossa poistanut ne sieltä. En tiedä, onko minulla niitä enää tallessa. Koetas hakea googlella, jos löytyis...

  VastaaPoista
 9. Kaikki kannattaa dokumentoida ja arkistoida asianmukaisesti. Ei kannata hukata mitään papereita.

  VastaaPoista