20. heinäkuuta 2014

Rauman SM-Huolto vaikenee

Kirjoitin blogissani reilu kuukausi sitten Rauman SM-Huoltoon liittyvästä episodista. Rauman SM-Huoltohan uhkasi minua oikeustoimilla, mikäli en poista useita vuosia vanhaa kirjoitustani, jossa arvostelin heidän huoltopalveluidensa laatua (lähinnä kylläkin haukuin paskaa Nokian puhelinta, mutta anyway). SM-Huollon edustaja Mika Sosalan uhkauksista huolimatta mitään ei ole kuulunut sen enempää Nokian, kuin SM-Huollon asianajajien taholta korvausvaatimusten muodossa. Jotenkaan en usko, että tulee kuulumaankaan.

Entisen asiakkaan uhkailu ei tepsi ja internet-maailmassa sellaisella on omat seurauksensa. Katsoin mielenkiinnolla, että SM-Huolto tekikin jo muuttoa selvästi pienempiin tiloihin (ent. Peppina) ja kauemmas ydinkeskustasta. Ilmeisesti toiminta ei ole ollut kovin kannattavaa, eikä se varmasti tule sellaista olemaankaan, mikäli SM-Huolto jatkossakin uhkailee asiakkaitaan oikeustoimin (niin, eikä osaa korjata vikoja kännykästä jotka sen pitäisi korjata). Ihmiset äänestävät jaloillaan. Streisandin ilmiö toimii. Kannattaa edelleenkin välttää tuossa puljussa asioimista, eli osoitteessa Kalliokatu 24, 26100 Rauma.

6 kommenttia:

  1. Mikseihän firma yksinkertaisesti vaihda nimeä

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys. Ehkäpä vastaus on, että samasta syystä kuin miksi aloittivat koko tämän pelleilyn. Eivät oikein tajua...

    VastaaPoista
  3. Hei Markus - Seuraapa huviksesi yrittääkö se poistaa googlen hakutuloksista tätä sun blogipostausta :D ?

    t.Kee

    VastaaPoista
  4. Heh, pitääpä katsoa. Ei se oikein onnistu se Googlen tuloksista poistaminen, se edellyttäisi, että voivat laittaa mun blogikirjoitussivulleni koodinpätkän tms. ja sitähän he eivät pysty tekemään. :-)

    VastaaPoista
  5. Tarkoitin Markus sen uuden eu päätöksen takia :)

    T kee

    VastaaPoista
  6. Ei se taida onnistua, koska tieto ei ole vanhentunut tms. No, katsotaan miten käy. Laitan sen kyllä uudestaan Googleen jos se sieltä lähtee pois.

    VastaaPoista