6. helmikuuta 2014

Hovioikeus ei edes käsitellyt kiihotustuomiotani

Tuli sitten päätös Vaasan hovioikeuteen tekemästäni valituksesta koskien saamaani tuomiota kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hovioikeus ei ottanut asiaani edes käsiteltäväksi, eli antanut sille jatkokäsittelylupaa. Näin tehden hovioikeuden ei tarvinnut ottaa myöskään mitään kantaa esittämiini huomautuksiin ja väitteisiin, vaan se saattoi pestä kätensä koko asiasta ilman turhaa päänvaivaa. Raukkamaista toimintaa, mutta mitäpä muuta voi olettaa suomalaiselta "oikeus"järjestelmältä.

Moninkertaiset kriminaalit, jotka ovat päivänselvästi syyllistyneet omaisuus- väkivalta- tai seksuaalirikoksiin, saavat jatkokäsittelyt ja tuomionalennukset miltei automaattisesti hovioikeudesta, mutta minä en saa edes käsittelyä, koska syyllistyin ajatusrikokseen. Ajatusrikos on oikeuslaitoksemme mielestä ilmeisesti rikoksista selvin toteennäyttää, eikä lainkaan tulkinnanvarainen, toisin kuin vaikkapa verekseltään kiinnijäänyt ammattivaras, jonka syyllisyyttä ja tuomiota pitää jauhaa kaikissa oikeusasteissa vuositolkulla. En ymmärrä tätä logiikkaa, ehkäpä siksi, ettei siinä ole sellaista. Enkä tätä oikeudenmukaisuutta, ehkäpä siksi, ettei siinä ole sellaistakaan.

Käräjäoikeuden tuomio, 50 päiväsakkoa eli 500 euroa jää siis minulle maksettavaksi. Tähän vielä päälle hovioikeuden "haista vittu" päätöksestä maksettavakseni tuleva oikeudenkäyntimaksu 90 euroa. Sanomattakin on selvää, että en tule näitä sakkoja enkä maksuja maksamaan vapaaehtoisesti, vaan fasistisikojen verikoirat saavat ulosmitata ne tuloistani tai rahoistani, jossa he tietenkin helposti onnistuvat, toki lisää kuluja minulle luoden. Katson, että sakon ja maksun maksaminen vapaaehtoisesti tarkoittaisi niiden legitiimisyyden myöntämistä, enkä näin ollen voi siihen suostua, koska en katso tehneeni mitään rikollista, enkä varsinkaan mitään, minkä pitäisi olla rikos. En aio myöskään poistaa oikeuden määräämiä kohtia blogistani missään tapauksessa, katsotaan, miten blogille käy, sensuroiko Gestapo sen kokonaan. (Ottakaa minuun yhteyttä jos haluatte kopion blogistani jotta voitte laittaa sen uudelleen nettiin sensuurin iskiessä.)

Tässä yhteydessä lienee syytä muistuttaa sakkorahakeräyksestäni, johon voitte lahjoittaa Bitcoineina rahaa anonyymisti sakkojeni ja noiden kulujen maksamista tukeaksenne. Mikäli ette käytä Bitcoinia, voitte aina suorittaa lahjoituksen euromääräisenä tilisiirtona ostamalla Bitcoineja (bitcoin-osoitteeseeni, eli 1tXB9u6pMHo91YbK8kaMXm6SWbe2AYe32) esimerkiksi Bittiraha.fi:stä. Helppoa kuin mikä. (Ja ei, kyseessä ei edes ole laiton rahankeräys.)

Kuten jo aikaisemmin totesin, sakkorahakeräykseni tavoite on saada taloudellista tukea kaikilta niiltä, jotka katsovat viranomaisten ja oikeuslaitoksen toiminnan minua (ja muita sananvapauttaan käyttäviä) kohtaan olevan kohtuutonta ja haluavat auttaa minua asiassa taloudellisesti. Toinen syy keräykseen on ehkä hieman utopistisempi, nimittäin luoda ilmapiiri, jossa sananvapausrikoksista annettavat tuomiot muuttuisivat käytännössä merkityksettömiksi, koska niistä ei joutuisi oikeusmurhan kohteeksi joutunut itse maksamaan käytännössä mitään. Tällöin kuka tahansa voisi käyttää sananvapauttaan vapaasti ilman pelkoa seurauksista, koska vapaaehtoiset maksaisivat tämmöisistä oikeusmurhista tulevat sakot tuomitun puolesta. Sekös jos mikä oikeusjärjestelmää ja viranomaisia vituttaisikin, kun heidän rangaistuskoneistosta tehtäisiin täysin impotentti ja yleisen pilkan kohteena oleva turhake, joka voisi suoltaa mielipuolisia tuomioitaan minkä lystää, mutta niillä ei olisi yhtään mitään vaikutusta mihinkään edes teoriassa, koska tuomittu ei joutuisi "kärsimään rangaistusta" millään muotoa teoista, joiden ei pitäisi rikoksia edes olla.

Mutta palataanpa vielä hetkeksi ruoskimaan tuota hovioikeuden päätöstä tai paremminkin saamaani tuomiota.

Mitä muuta saa 50 päiväsakolla Suomessa tehdä? Onko minun tekoni, nimettömäksi jääneen maahanmuuttajista koostuvan pedofiililauman halventaminen ja uhkaaminen, sekä islamin oppien kertominen julkisesti, yhtä törkeä, halveksuttava ja vahinkoa muille aiheuttava rikollinen teko? Muutamia esimerkkejä rikoksista, joista myös on tullut tuomiona 50 päiväsakkoa:
 1. Mies kuvaa salaa avovaimonsa alaikäistä tytärtä mm. kylpyhuoneessa ja tämän omassa huoneessa.
 2. Kadulla kulkeva ihminen kuolee katolta putoavaan jäähän, koska talonyhtiö ei huolehdi turvallisuudesta ja jään poistamisesta.
 3. Mies kaahailee autollaan huimaa ylinopeutta ruuhkassa ja vaarantaa lukuisten ihmisten hengen.
 4. Potilas kuolee hoitovirheeseen, kun kokematon lääkäri tekee virhearvion.
 5. Lauma eläimiä jätetään hoitamatta ja elää pitkiä aikoja omassa ulosteessaan.
 6. Kymmeniä koiria nälkiinnytetään niin, että osa niistä pitää pikaisesti lopettaa.
 7. SM-tason jääkiekkoilija pahoinpitelee miehen.
Entä minkämoisia julkisia sanomisia, jotka liittyvät esimerkiksi pedofiliaan, seksuaalirikoksiin tai tiettyjen kansanosien toimintaan, ei poliisi vaivaudu edes tutkimaan, syyteharkinnasta, syytteestä tai tuomiosta nyt puhumattakaan?!? Eiköhän noissa nyt pitäisi ainakin kiihottaminen kansanryhmää vastaan tuomion ropsahtaa kun se kerran ropsahti minullekin samantyyppisistä väitteistä? Verratkaapa minun alkuperäiseen kirjoitukseeni näitä tapauksia:
 1. Lapsia ahdistellut maahanmuuttaja kertoo, että hänen kulttuurissaan kyseinen toiminta on normaalia, eli viittaa tietyn kansanryhmän harrastavan aivan yleisesti pedofiliaa.
 2. MTV uutisoi, että pikkulasten lähettäminen seksileirille harrastamaan seksiä aikuisten miesten kanssa on normaalia tietyssä maassa ja kulttuurissa Afrikassa.
 3. Helsinkiläinen Imaami sanoo ajankohtaisohjelmassa, että homot pitäisi islamin mukaan tappaa.
 4. Hamas-johtajan poika kertoo Suomen televisiossa, että kaikista muslimeista, jotka ymmärtävät koraania ja noudattavat Muhammedin oppeja, tulee terroristeja.
Niin, ei tutkintaa, ei syytä epäillä rikosta, ei mitään väärää, ei mitään kansanryhmää kohtaan kiihottavaa...Suomen viranomaisten mielestä. Suomi ei todellakaan ole oikeusvaltio.

Suomessa viranomaiset, etenkin oikeuslaitoksessa, toimivat poliittisesti tarkoitushakuisesti, viis veisaten ihmisoikeuksista, tasa-arvosta ja kohtuullisuudesta. Laista nyt puhumattakaan. Oikeuslaitos ja viranomaiskoneisto on Demlaantunut, politisoitunut (etenkin mokutukseen liittyen) ja on koko oikeuskäsityksen irvikuva. Suomessahan esimerkiksi lapsen raiskaamisesta saa pienemmän tuomion kuin poliitikkojen ja virkamiesten herjaamisesta netissä. Suomen valtio saakin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta massiiviset määrät langettavia tuomioita liittyen juuri oikeudenkäynteihin ja sananvapausasioihin, mutta tietenkään se ei mitään muuta suomalaisessa paskajärjestelmässä. Samasta teosta jää toisaalta kokonaan tuomitsematta tai saa tuomion, riippuen henkilön etnisestä ja uskonnollisesta taustasta tai poliittisista kytköksistä. Sanonta, että kun rikollinen tiedetään niin kyllä rikoskin löytyy, pitää enemmän kuin paikkaansa Suomessa, aivan kuten se piti paikkaansa DDR:ssä tai Neuvostoliitossakin.

Suomalaiset poliisit ja tuomarit ovat selkärangattomia, omantuntonsa mädälle järjestelmälle myyneitä paskahousuja pelkureita ja häpeätahroja, jotka vain "tottelevat määräyksiä" ja "noudattavat lakia" (omalla perverssillä tavallaan), aivan kuten kaikkien totalitarististen valtioiden vastaavat tahot aina perustelevat omaa toimintaansa: Ihmisten vainoamista ja heidän vapauksiensa riistämistä. Muistakaa, että NKVD:n tai Stasin teot eivät olleet laittomia, ne perustuivat kyllä lakiin ja määräyksiin. Aivan kuten viranomaistemme kaikki toiminta yleensä. Mikäli huomenna säädettäisiin laki ja annettaisiin määräys, että lappalaiset pitäisi siirtää keskitysleireihin tai ampua, nämä samat suomalaiset poliisit ja tuomarit tekisivät senkin kyseenalaistamatta ja kapinoimatta.

Toivon hartaasti ja odotan innolla "valkoista maanantaita", jolloin kaikki nämä suomalaiset mätäpaiseet ihmisoikeusrikolliset vedetään kansantribunaalin jälkeen hirteen lyhtypylväisiin. Lupaan olla ensimmäisenä sitomassa solmuja jos vain tilaisuus koittaa. Näille mätäpaiseille ei tule antaa mitään armoa. Eivät he ole armoa antaneet meillekään. Näitä mätäpaiseita ei tule silloin mikään pelastamaan, aivan kuten ei pelastanut Gestapon poliiseja tai keskitysleirin vartioitakaan se, että hekin vain "noudattivat lakia ja määräyksiä". Vääryys on vääryys ja se tullaan aikoinaan korjaamaan, korkojen kera. Nimilistoja on hyvä alkaa keräämään jo nyt, minä ainakin olen jo aloittanut. Osaatte varmasti päätellä, mitä nimiä sinne on viime aikoina kerääntynyt. Suosittelen teitä tekemään samoin.

Italiaisen mafian (ja klingonien!) sanonnan mukaan: Revenge is a dish best served cold.

6 kommenttia:

 1. Tällaiset tuomioistuimet jotka ovat poliittisen vehkeilyn pesäkkeitä ja ovat saaneet mandaattinsa poliittis-ideologisilta suojelijoiltaan ovat arvottomia kumileimasimia.

  On siis katsottava että nämä tuomioistuimet eivät
  tosiasiallisesti edes edusta oikeutta vaan halventavat oikeutta.

  Niiden juridista toimivaltaa ei täten voida tunnustaa.

  Nykyisellä tuomioistuinlaitoksella
  Suomessa ei ole enää legitimiteettiä.

  VastaaPoista

 2. EI SUOMESSA OLE FASISTISIKOJA,Milloinkahan teille kaikille lamppu syttyy ja ymmärrätte että kyseessä on KOMMUNISMI eikä mikään fasismi tai natsismi jotka kummatkin olivat kommunismin vastavoimia,Miten edes käydä yhteisen vihollisen kimppuun kun ihmiset eivät edes ymmärrä ketkä ovat vallassa tai että vasemmisto ja kapitalismi ovat ongelmia,Nyt tarvitaan kansallissosialismin kaltaista liikettä sillä järjestäytynyt rikollisuus vaatii vastavoimakseen järjestäytyneen yhteiskunnan.

  http://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/07/16/muutama-sana-vasemistosta-sosiaalidemokratian-harha/

  VastaaPoista
 3. Tuomioistuimien tehtävä on noudattaa lakia. Ja sillä ei aina ole mitään tekemistä oikeuden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Aiotko valittaa EIT:hen?

  VastaaPoista
 5. Jos nyt sitten jätettäisi tuo kansallissosialismi pois kuvioista. Eiköhän sen(kin) osalta ole riittävästi huonoja esimerkkejä maailmassa. Jos olisi mahdollista elää Suomessa suomalaisena. Eikö sen pitäisi meille jo riittää? Rasisti en ole. Kriittinen kyllä erilaisuuden edessä. Mutta jos erilaisuus osoittautuu hyväksi asiaksi en ole periaatteesta vastahankaan. Suomen oikeuslaitos on taas osoittanut olevansa vitsi jona sitä olen pitänyt jo yli 20 vuotta. Poliisi taasen painii pienenevien määrärahojen kanssa osoittamatta kiinnostusta muuhun kuin rekisterikilpien tiirailemiseen. Kaikki mikä vaatisi toimenpiteitä mitkä voisivat leimata rasistiseksi tai muuten loukkaavaksi on ehdottoman kiellettyä. Näin toimii EU:n mallilapsi Suomi. "Valtio" menee kokoajan syvemmälle mutta "oikeuslaitos" toimii.

  VastaaPoista
 6. En usko, että EIT:hen valittamista on hyötyä. KKO veloittaa 120 euroa päätöksestä, en usko että paska on 120 euron arvoista joten en taida sinnekään jaksaa valittaa. Käsitin alunperin, että nuo valitukset ovat ilmaisia, mutta eivät ole.

  VastaaPoista