21. joulukuuta 2011

Eurooppa vai islam?

Ei mitään lisättävää. Demokratiassa kansa päättää ja saa mitä ansaitsee.

3 kommenttia:

 1. islamiin ja moneen muuhunkin perehtynyt22. joulukuuta 2011 klo 13.16

  Jätkä on yhtä manipuloitavissa kuin muutkin "valedemokratiaan uskovat". Sinä levität saman eliitin vihapropagandaa mitä itse toisaalla syytät kaikista ongelmista:) Videossasi on kuvamateriaalia juuri Israelin miehitystä vastustavien vastarintaryhmien paraateista ja johtohahmoista, kuten hisbollah,hamas ja jihad. muutama kuva siellä on talebaneistakin. Nämä kaverit juuri vastustavat samoja asioita kuin sinä. Islam kieltää esim sinun paasaamasi velkapyramidiponzihuijauksen. Samalla puolella olet tai ainakin lähempänä kuin tämän videon tekijöitä, jotka todennäköisesti ovat niitä ben shalom bernanken sukulaisia:) voisin joskus opettaa sulle faktoja ihan ilman tunteisiin vetoavaa propaganda sontaa mitä videosi tällä kertaa oli. tässä videossa on kuvaa juuri tuolta samalta alueelta. älä niputa islamia ja kaikkia musulmaaneja samaan muottiin.. http://www.youtube.com/watch?v=RpqDtWB03Vw

  VastaaPoista
 2. > Sinä levität saman eliitin
  > vihapropagandaa mitä itse
  > toisaalla syytät kaikista
  > ongelmista:)

  Miksi sama, vallassa oleva eliitti, luo tuollaista vihapropagandaa muslimeista ja samaan aikaan tuo muslimeita kasapäin Eurooppaa pilaamaan?


  > Videossasi on kuvamateriaalia
  > juuri Israelin miehitystä
  > vastustavien vastarintaryhmien

  Mikäli Ahvenanmaa alkaa ampumaan summamutikassa raketteja Varsinais-Suomeen ja lopettaa vain jos Suomi miehittää kyseisen paikan, niin voitko pitää tuota miehitystä oikeutettuna? Niin kauan kuin muslimit hyökkäävät siviileitä vastaan, polkevat ihmisoikeuksia ja hyväksyvät pedofilian, heitä vastaan toimiminen ja heidän vastustamisensa on aivan oikeutettua.


  > Nämä kaverit juuri vastustavat
  > samoja asioita kuin sinä.

  Kannatan kyllä esimerkiksi Tsetseenien sotaa Venäjää vastaan, sekä ylipäätään muslimaissa sotaa mm. USA vastaan, koska kyseessä on oikeutettu itsepuolustus vieraita miehitysjoukkoja vastaan. Samaan tapaan kannatan eurooppalaisten sotaa tänne änkeäviä muslimeita vastaan, koska kyseessä on silloinkin oikeutettu itsepuolustus vieraita miehitysjoukkoja vastaan (vaikka nämä miehitysjoukot eivät vielä kannakkaan kovin usein aseita, koska demokratiassa he eivät tarvitse niitä islamisaation edistämiseen ja meidän oikeuksiemme polkemiseen).

  Minun puolestani jokaikinen musumaani saakoon rauhassa elellä esim. Afganistanissa, Iranissa, Somaliassa jne. ja riehua ja tappaa toinentoisiaan miten heitä lystää. EVVK. Mutta tänne ei ole mitään asiaa tulla sotaansa jatkamaan ja islamisaatiota edistämään.

  Ihmisoikeusnäkökulmasta olisi kyllä suotavaa, että jokainen islamistomem valtio miehitettäisiin länsimaisen sivistysvaltion toimesta, mikäli sen tavoitteena ja seurauksena on luoda ko. maasta sekulaarinen, yksilönvapautta korostava valtio. Eli, mikäli seurauksena on, että ko. alueella myöskin ei-musumaaneilla (mukaan lukien kaikki lapset) olisi oikeudet elää elämäänsä kuten haluavat, ilman, että heitä aivopestään tai pakotetaan noudattamaan ko. uskonnon barbariaa. Näin ei vain valitettavasti ole käynyt eikä ole käymässä Tsetseniassa Venäjän toimesta eikä Irakissa ja Afganistanissa USA:n toimesta, vaan kaikki em. sodat ovat vain miehitys- ja riistosotia, joita vastaan paikallisilla on tietenkin oikeus puolustautua.


  > Islam kieltää esim sinun
  > paasaamasi
  > velkapyramidiponzihuijauksen.

  Totta. Sehän onkin yksi syy, miksi noihin valtioihin on hyökätty: Niiden pankkijärjestelmät halutaan "länsimaalaistaa".


  > http://www.youtube.com/watch?
  > v=RpqDtWB03Vw

  Juutalaisista ja musumaaneista on joskus sanottu ilkeästi, mutta hyvin: Siinä on kaksi kansaa, jotka toden teolla ovat ansainneet toisensa naapureikseen.

  VastaaPoista
 3. Tähän voisin sanoa, että maailman tulevaisuus riippuu neljästä tekijästä.

  1. Islamilainen uskonto
  2. Kristinusko
  3. Kiina ja Aasia
  4. Kapitalismi

  Oikeastaan voisi vähentää muuttujia kahteen. Voittaako tiede (ja talous) uskonnot.

  VastaaPoista