1. syyskuuta 2011

Norjan poliisilla OLI identtinen harjoitus vain tunteja ennen Breivikin hyökkäystä

Kirjoitin itse blogissani aikaisemmin "Norjan verilöylyn ihmettelyä" huomautukseni mm. siitä, että Norjan poliisi harjoitteli vain joitain päiviä ennen iskua Oslon keskustassa samanlaisen skenaarion varalle, kuin minkä Breivik päiviä myöhemmin toteuttu. Nyt on aika palata tähän ihmetykseen.

Infowarsin artikkeli kertoo olennaiset englanniksi...Aftenpostenin tietojen mukaan (käännös englanniksi) poliisin pommiryhmän erikoisoperaatio Oslon keskustassa loppuikin vain 26 minuuttia ennen pommin räjähtämistä! Niin ikään poliisin erikoisryhmä oli harjoitellut noina päivinä juurikin sellaisen henkilön kiinniottoa, jonka tarkoituksena on ammuskella ja surmata mahdollisimman monta ihmistä.

Sattumaahan tuo kaikki on tietysti.

Ihan kuten sekin, että taannoisessa Lontoon 7/7 pommi-iskussa oli menossa täysin identtinen harjoitus täsmälleen samaan aikaan ja 911 tapahtumien osalta oli menossa samanlaiset sotaharjoitukset ja BBC osaa uutisoida etukäteen WTC7:n yllättävästä romahtamista. Ihan sattumaa kaikki. Menkää vain takaisin nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Mikä olisi mahdollinen motiivi harjoitusten ja terroritekojen samanaikaiselle järjestämiselle? Jos siis kyseessä on salaliitto, niin mitä hyötyä kenellekään on esittää ensinnä harjoitus?

  VastaaPoista
 2. ^En kannata (enkä ole kannattamatta) Norjan vaihtoehtoteoriaa, koska en ole perehtynyt asiaan. Mutta jossakin esitettiin, että harjoitusten syy on iskuja on helppo valmistella mukamas huomaamattomasti erikousjoukkojen pyöriessä tulevien kohteiden ympärillä harjoituksen varjolla.

  VastaaPoista
 3. Kun olet mielestäsi noin viisas, niin sanoppa, että mitä tavallinen ihminen voi tehdä äänestysteeskentelyn ja netissä turvan aukomisen lisäksi?

  Vaikka olen osittain samaa mieltä, blogissa jeesustelu ei muuta mitään. Mitä sinä aiot TEHDÄ? Vai odotatko toisilta sitä mitä et uskalla?

  VastaaPoista
 4. Breivik oli poliisin uniformussa pommin asettamisen jälkeen, joten Breivik ihan suunnitelmallisesti teki sen harjoitusten jälkeen. Poliisithan saadessaan ilmoituksen vartijoilta poliisista, niin luulevat sen olevan kyse harjoituksista, joten ota lääkkeesi ja älä foliohattuile.

  VastaaPoista