26. heinäkuuta 2011

Norjan verilöylyn ihmettelyä

Norjassa 22.7.2011 sattuneet iskut ovat varsin hämärät, vaikka media helposti vaikeneekin tapahtumien mielenkiintoisista yksityiskohdista ja jättää tutkimatta ilmiselviäkin todisteita. Tapaus muistuttaa hyvin paljon 7.7.2005 tapahtunutta Lontoon terrori-iskujen sarjaa. Olen käsitellyt asiaa Facebookissa jo useampanakin erillisenä kertana, mutta lienee paikallaan koota asiaa hieman yhteen ja kaikille julkiseksi tiedoksi.

Aloitetaanpa pohtimaan ensin tapahtumien taustoja lyhyen kaavan mukaan.

Onko yhteensattumaa, että aivan viime aikoina mm. USA:ssa Department of Homeland Security on selkeästi pyrkinyt osoittamaan, että nimenomaan valkoihoiset (kristityt) ovat potentiaalisia terroristeja? DHS on kehittänyt uhkakuvaa "valkoisesta Al-Qaidasta" kovaa vauhtia, vaikka ajatus moisesta tuntuu täysin absurdilta. Nyt uhkana eivät siis olisikaan rättipääterroristit, vaan valkoihoiset, joko Al-Qaidan nimissä tai islamisaatiota vastaan taistelevat "juntit". Ikäänkuin ajatusta syötettäisiin ihmisille etukäteen, jotta sen reaalisoituessa myöhemmin false-flag terrori-iskun myötä, se ei tunnu niin oudolta ja ihmiset eivät kykene suhtautumaan siihen niin kriittisesti, kuten he muuten kaikkeen uuteen ja outoon suhtautuvat.

Samanlaista fasistista poliisivaltiota kuin USA on, rakennetaan Euroopassa kovaa vauhtia. On alettu kuumeisesti laajentamaan Europolin toimivaltuuksia, myös Suomessa. Suora lainaus em. linkistä:"Europolin upseerit nauttivat diplomaattista koskemattomuutta. Europoliin kuuluu 800 henkilön vahvuinen puolisotilaallinen poliisin iskujoukko EGF, European Gendarmerie Force. Europolilla on eurooppalainen pidätysoikeus EAW (European Arrest Warrant), jonka mukaan kansalaisen saa siepata kotimaassaan ja kuljettaa ilman valitusmahdollisuutta vieraaseen maahan odottamaan oikeudenkäyntiä. Oikeutta vapautua takuita vastaan ei ole...Euroopan Unionin tutkintamääräys EIO (European Investigation Order) sallii Europolin suorittaa tutkimuksia kansallisen poliisin ohitse. Valtuuksiin kuuluu epäiltyjen kuulustelu, pankki- ja yhteydenpitorekisterien (puhelin, internet jne) katkaiseminen ja tarkistaminen, sekä DNA-näytteiden ja sormenjälkien ottaminen ja luovuttaminen. Kansallinen poliisi voidaan pakottaa tutkimaan tekoja, joita kansallinen lainsäädäntö ei pidä rikoksina mutta jotka ovat sitä EU:ssa. Yksi näistä rikokseksi katsottavista teoista saattaa tulevaisuudessa olla mm. ilmastonmuutoksen ja holokaustin epäileminen." On tietenkin kovin yllättävää, että Europol aikookin nyt sitten alkaa erityisesti tutkimaan Pohjoismaiden äärioikeistoa. Mitä seuraavaksi tapahtuu? Kaapataanko Jussi Halla-aho tai joku muu poliittisesti epäkorrekti "äärioikeistolainen" salaiseen vankilaan toiselle puolelle Eurooppaa? Huomatkaa, että se on siis aivan laillista toimintaa nyt Europolin myötä. Se siitä oikeusvaltiosta. Muistakaa, että tulevaisuudessa vaikkapa ilmastonmuutoksen epäilystä voidaan tuomita vankeuteen toiselle puolen EU:ta, vaikka se ei vielä Suomessa olisikaan rikos.

Harmittaako USA:ta ja/tai EU:ta se, että Norja on öljystä rikas valtio, joka on suunnitellut jo pitkään eroavansa NATO:sta, eikä koe mitään tarvetta liittyä EU:hun tai tukea paskoja EU-maita talouskurimuksessa? Tuntuu, että jokainen valtio, jolla on öljyä, mutta ei ole halukas niitä ilmaiseksi antamaan Venäjälle tai USA:lle, leimataan "terrorismin pesäkkeeksi", jota sitten pitää "panna järjestykseen". Onhan se toki ikävää, että itsenäinen valtio ja sen kansa päättää palvella mieluummin omaa etuaan kuin EU:n, NATO:n tai USA:n etuja. Eihän sellainen nyt sovi.

Tulee pakostakin mieleen, että NWO:ssa saadaan tuplajättipotti aikaan, kun samaan aikaan voidaan höykyttää Norjaa (ja etenkin sen suurinta puoluetta, tappamatta kuitenkaan juoksupoikana toimivaa pääministeriä) JA voidaan aloittaa establishmenttiä vastaan kritisoivan "äärioikeiston" (lue: Mikä tahansa valtaa pitäviä vastaan kritisoiva ja lisääntyvää kannatusta nauttiva taho) vainoaminen Europolin(kin) kautta. Eurooppalainen Guantanamo odottaa enää perustamistaan, mutta kiitos Europolin, sekin on kohta saavutettu. Media väittää, että kyse on sattumasta, tietysti. Ihan kuten 911 iskut ja Afganistanin kaasuputket ja Irakin öljykin ovat.

Entä tekojen "tekijä", Anders Breivik?

Hän se vasta on hassu tyyppi. Hänestä ei löydy internetistä juuri mitään tietoa ennen iskuja. Kuin häntä ei olisi ollut olemassakaan. Häntä koskevia vähiä tietojakin on muutettu internetissä (mm. hänen Facebook-profiiliaan pidätyksen jälkeen!), jotta ne täsmäisivät paremmin hänestä medialle annettuun "profiiliin". Mm. hänen kiinnostuksen kohteensa on vaihdettu pelkän "filosofia" sijaan "konservatiivi" ja "kristitty". Hänen tykkäyksensä mm. Winston Churchillistä ja Max Manuksesta (jotka olivat molemmat antifasisteja!) on poistettu kokonaan. Myöskin hänen kannatuksensa Israelille on yritetty hävittää, koska se ei arvatenkaan sovi "äärioikeistolaisen kiihkoilijan" profiiliin, jota medialle hänestä syötetään. Hän lainasi myöskin huomattavia osia "manifestistään" vasemmistolaiselta Unabomberilta...luulisi vaikkapa Hitlerin "Taisteluni" olevan hänelle paremmin sopivaa materiaalia, eikö totta?

Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan (poliisi kutsui häntä nimeltä ja käski antautumaan, jolloin Breivik laski aseensa ja antautui poliisin erikoisryhmälle)? Kyseessä ei ollut siis mikään Mika Muranen, jonka katoaminen ja asevarkaudet jne. olisivat tunnettuja asioita ennen räiskinnän alkamista. Breivikin tapaus kuulostaa kovasti samalta kuin 911 iskut, joiden melkein vielä ollessa käynnissä osattiin jo televisiossa kertoa, ketkä konekaapparit olivat (ja WTC7:n oudosta sortumisestakin osattiin uutisoida jo ennen kuin se tapahtui). Breivikin tapauksessa syyllinen oli jo selvillä luultavasti ennen kuin teko oli edes tehty. Jokainen voi siitä tehdä omat johtopäätöksensä.

Anders Breivikistä muuten harvemmin käytetään nimeä "Anders Breivik". Yleensä hänestä nimenomaan puhutaan "Anders Behring Breivik" nimillä. Miksi kaikki (vähintäänkin kyseenalaiset)  "terroristit"/"salamurhaajat" ovat kolminimisiä? John Wilkes Booth, Lee Harvey Oswald, James Earl Ray, Osama bin Laden, Khalid Sheikh Mohammed, jne.jne. No, sattumaahan sekin toki on, tietenkin. Älkää suotta vaivatko päätänne tällä ajatuksella enempää... Anders Breivik oli muuten ilmeisesti (3. asteen) vapaamuurari. Eli sitä suorittavaa porrasta vapaamuurareissa. Sitä ryhmää, joka on kenties kaikkein alteinta ohjaukselle ja käskytykselle ylemmiltä tahoilta. Jopa aivopesusta voinee puhua.

Minulle herää Breivikistä sellainen ajatus, että hän on todellisuudessa ollut varsin tavanomainen mies, joka on kuitenkin ollut vapaamuurarien tms. aivopesun uhrina ja saatu johdateltua tekemään tekonsa. Luultavasti hänellä on ollut apuri tai apureita, joista vaietaan. Kaikki jäljet hänestä ennen tapahtumia on siivottu pois tai kokonaan estetty niitä ilmaantumasta. Sitten on istutettu sellaiset väärät jäljet, jotka viittaisivat hänen olevan äärioikeistolainen, kylmäverinen psykopaatti...ja toimineen yksin ja arvaamattomasti...vaikka näyttöä toisestakin ampujasta on olemassa.

Entä itse teko ja tekopaikka, onko siinä jotain outoa? Paljonkin, sanon minä.

Voidaan ensinnäkin pohtia, millainen sattuma on, että vain pari päivää ennen pommi-iskua Norjan poliisi harjoitteli juurikin Oslon keskustassa pommien ja erikoisryhmien kanssa terroristi-iskun torjuntaa? Huppista keikkaa. Vähän kuten Lontoon 7/7 iskuissa, jolloin itse asiassa täsmälleen samaan aikaan oli menossa viranomaisharjoitus, jonka mukaan täsmälleen samoissa paikoissa räjähtää pommeja...huppista keikkaa.  Tiiviistä ja ajantasaisesta harjoittelusta huolimatta poliisilla kesti kuitenkin hälytyksen saamisesta puolitoista tuntia päästä lähistölle pieneen saareen saamaan "ampuja" kiinni...huppista keikkaa.

Pommissa on myöskin jotain melko outoa. Itse asiassa se, että kuvista voi päätellä, että Oslossa ei räjähtänyt yhtä autopommia, vaan useita pommeja useissa eri paikoissa. Pommien sijainnit olivat sellaisia, ettei Breivik olisi niitä mitenkään kyennyt yksin asettamaan (ainakaan ilman viranomaisten apua). Haiskahtaako jokin tutulta? Aivan, Oklahoma Cityn isku, josta siitäkin tietysti syytettiin äärioikeistolaista hullua, vaikka todisteet viittavat vahvasti useisiin pommeihin ja muuhun hämärään.

On tietysti puhdasta sattumaa, että juuri samaan aikaan kun Oslossa räjähti outo pommi, WTC7 sortumista räjähteillä perustellut, skeptinen pommi- ja räjähdysaineasiantuntija on kuollut "auto-onnettomuudessa". Ihan justiinsa samaan aikaan, kun Oslossa paukkui. Ilmeisesti virallisten teorioiden kyseenalaistaminen on vaarallista puuhaa. Mitähän hänelläkin olisi ollut sanottavana Oslon "pommista"? Emme koskaan saa tietää.

Onko muuten missään turvakamerakuvaa tms. siitä, miten auto päätyi kyseiselle paikalle räjähtämään? Ei varmasti, ehkäpä kamerat ovat olleet "poissa käytöstä" tms. (kuten Oklahoma City iskussa) tai nauhoja ei vain suostuta näyttämään (kuten 911 iskussa Pentagoniin). Onko ylipäätään videokuvaa paikanpäältä, jossa näkyisi pommin räjähdys? Ei varmaankaan. Ehkäpä Norjan kaltaisessa lintukodossa ei edes tärkeiden ministeriöiden edustoja viitsitä kameroilla valvoa...tai ehkäpä kuitenkin valvotaan.

Sivusin jo aikaisemmin toteamusta siitä, että Norjan pääministeri jätettiin henkiin. Miksi? Miksi Breivik räjäyttäisi pommin hetkenä, jolloin pääministeri luultavasti ei olisi paikanpäällä ja toisaalta käynnistäisi ampumisen saarella ennen pääministerin sinne saapumista?  Pelkäsikö hän pääministerin mukana tulevaa, ehkä yhtä tai nollaa henkivartijaa? Epäuskottavaa. Jokin syy asiassa täytyy olla. Pääministerin piti jäädä henkiin. Juoksupojan piti jäädä henkiin tottelemaan isäntiään. Entä miksi pääministeri pysyi salaisessa piilopaikassa pommi-iskun jälkeen, pelkäsikö hän jotain suurempaa kuin yksittäistä pommia? Ehkäpä hänellä oli syytä pelätä "isompia poikia" kuin yhtä "pommittajanatsia"...vähän kuten Georgo W. Bush pelkäsi, kun 911 iskujen laajuus kävi selväksi hänelle.

En voi hyväksyä näitäkään ristiriitaisuuksia ja puutteita. On hyvin mahdollista, että paikanpäällä on touhuttu etukäteen paitsi räjähteitä asettamalla, niin myöskin herättämään ihmiset hyväksymään tulossa oleva pommi-isku tms. terroriteko. Kuten jo kirjoitukseni alussa totesin, ikäänkuin ajatusta syötettäisiin ihmisille etukäteen, jotta sen reaalisoituessa myöhemmin false-flag terrori-iskun myötä, se ei tunnu niin oudolta ja ihmiset eivät kykene suhtautumaan siihen niin kriittisesti, kuten he muuten kaikkeen uuteen ja outoon suhtautuvat. Paikalla räjäytetään useita pommeja sellaiseen aikaan, että sivullisten vahingot ovat pieniä (kappas, 911 iskut tehtiin juuri sellaiseen aikaan kaksoistorneihin, että uhrimäärä oli hyvin pieni, sattumaahan tämäkin), mutta lopputulos on näyttävää, shokeeraavaa. Kaikki kuvat alueelta ennen räjähdyshetkeä ja räjähdyshetkeltä on hävitetty tai "niitä ei vain ole koskaan ollutkaan". Pääministeri selviää naarmuitta, vaikka hän olisi ollut erinomainen kohde. Ei mene läpi, ei minulle ainakaan.

Kysykää itseltänne, kuka oikeasti hyötyy tästä iskusta. Islamisaation vastainen taistelu, vaiko establishment ja NWO?

Mielestäni on selvää, että näitä iskuja käytetään tekosyynä seuraaviin asioihin (Problem - Reaction - Solution) niin Suomessa kuin muuallakin:
- Rajoittamaan yksityisyyden suojaa, yksilönvapautta, sananvapautta ja kokoontumisvapautta.
- Kiristämään viranomaisten otetta kaikkia establishmenttiä vastustavista tahoista.
- Tukemaan status quo:a kaikkia mahdollisia heilutus- ja kumousyrityksiä vastaan.
- Kiristämään aserajoituksia, jotta ihmisillä on entistä vähemmän keinoja itsensä ja läheistensä puolustamiseksi.
- Lisäämään kansainvälistä "yhteistyötä" kansallisen suvereniteetin ylitse "terrorismin vastaisen taistelun" vuoksi.
- Lisäämään mokutusideologiaa ja "suvaitsevaisuutta", maahanmuuttoa, pakolaisten vastaanottamista, loputtoman avustusmäärän lähettämistä ulkomaille jne. jne. jne.

Kuten sanoin, kysykää itseltänne: Kuka oikeasti hyötyy tästä iskusta?PS. Lukekaa ihmeessä Riikka Söyringin blogikirjoitus "Norjan pommi-iskun oudot piirteet". Siinä on paljon samaa mitä olen itse kirjoittanut, mutta myös paljon muuta. Myöskin kommenttiosastossa on hyvää keskustelua asiasta.

PPS. Lukekaapa ihmeessä EUtimesin juttu aiheesta. Erittäin hyvä.

37 kommenttia:

 1. "Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan?"

  Poliisi tunsi ABB:n entuudestaan:

  "Norjan suojelupoliisi PST tutki Anders Behring Breivikiä kemikaaliostoksista jo maaliskuussa, kertoo Norjan yleisradioyhtiö NRK."

  VastaaPoista
 2. "Norjalaisen Dagbladet-lehden mukaan poliisi on alkanut epäillä, että hallintokorttelin pommi oli tarkoitushakuinen harhautus, jolla saatiin mahdollisimman paljon poliiseja keskittymään Oslon keskustan tapahtumiin.

  Epäilyn mukaan räjäytys antoi Breivikin surmatöille lisäaikaa noin 50 kilometriä Oslosta luoteeseen sijaitsevalla Utøyan saarella."

  Ihan järkeen käypää, koska ABB toimi niin suunnitelmallisesti. Ja tuurikin osui kohdalleen poliisien tunaroidessa pelastustöiden kanssa.

  VastaaPoista
 3. > Poliisi tunsi ABB:n entuudestaan:

  Poliisilla oli yksi nimi kymmenien, jos ei satojen muiden epäilyttävien joukossa, joista ketään ei voitu suoraan kytkeä verilöylyyn. Breivikin kohdalla sitä paitsi asiaa ei edes tutkittu sen enempää.

  Joten miten poliisi voisi tietää heti paikalle tullessaan, että tekijä oli Breiivik?

  > Epäilyn mukaan räjäytys antoi
  > Breivikin surmatöille lisäaikaa

  Logiikka hoi!
  Räjäytys hälytti kaikki viranomaiset valmiiksi! Ilman räjäytystä viranomaiset eivät olisi olleet hälytettyinä ja valmiina toimimaan!

  VastaaPoista
 4. No nuo räjähdys spekulaatiot ovat ainakin täyttä paskaa,voin väitellä aiheesta yksityskohtaisemmin, jos halua on? Iskun ajankohta oslossa oli sivullisia(ei vasemmistolaisia) suosiva,joten ehkei hänen tarkoitus ollutkaan tappaa mahdollisimman paljon ,vaan juuri vasemmistolaisia ,kuten toiminta saarella osoitti. Muslimeita hän ei nähtävästi uskaltanut kylmätä jihadistien koston pelossa? Poliisi saattoi tietää hänen henkilöllisyyden enne kiinniottoa vaikka saaren vastarannalle jääneestä hänen nimissään olevasta pakettiautosta? sen omistajan selvittämiseen menee alle minuutti:) t: E.Saukkonen

  VastaaPoista
 5. Haha, odotinkin milloin alat mesoamaan, että norjassa sattui false-flag-NWO-reptiliaani-operaatio. Olet huvittavasti sekaisin päästäsi :DD

  VastaaPoista
 6. Olihan manifesti jo julkaistu ennen iskuja. Siitähän sen tekijän nimi tiedettiin.

  Tällaista varmasti osaa poliisi etsiäkin jo nykyään netistä ja onhan joku muukin voinut norjan polisia siitä tiedottaa.

  Kyllä nimen tietämiselle on siis ihan yksinkertaisia selityksiä.

  VastaaPoista
 7. "Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan?"

  Anders lähetti ennen iskureissulleen lähtö manifestinsa maailmalle. Manifestin perusteella oli varmaan aika heppo päätellä, että kuka siellä saarella ammuskelee.

  VastaaPoista
 8. > Poliisi saattoi tietää hänen
  > henkilöllisyyden enne kiinniottoa
  > vaikka saaren vastarannalle
  > jääneestä hänen nimissään olevasta
  > pakettiautosta?

  Lähde sille, että pakettiauto oli hänen nimissä? Lähde sille, että pakettiauto osattiin yhdistää ampujaan?

  VastaaPoista
 9. > Anders lähetti ennen
  > iskureissulleen lähtö manifestinsa
  > maailmalle. Manifestin perusteella
  > oli varmaan aika heppo päätellä,
  > että kuka siellä saarella
  > ammuskelee.

  Manifesti oli maailmalla jo ennen iskua. Siltikään kukaan osannut pidättää häntä tms. Manifestissa ei puhuta joukkomurhasta ja pommista mitään.

  VastaaPoista
 10. Kaczynski muuten kritisoi manifestissaan sekä vasemmistoa että monikultturismia.

  Mistä päättelet, että Kaczynski on vasemmistolainen? Jos tuomitsee sekä vasemmistolaisen että oikeistolaisen talouspolitiikan ja kannattaa primitiivistä, esiteollista yhteiskuntaa niin taitaa olla ihan jotain muuta kuin vasemmistolainen.

  VastaaPoista
 11. Markus Janssonin uskottavuus on mennyt ihan totaallisesti, kun hän alkaa foliohattuilemaan tästäkin...

  Aina kun poksahtaa jostain samat foliohatut etsii aina jotain "yhteneväisiä" johtolankoja tukemaan salaliittohullutustaan. Ne on samaa hörhösakkia kuin numeroihin uskovat pellet, jotka näkee tyyliin saatanan kuutosta kuutosta ja kuutosta jokaisen poliitikon nimessä...

  Pakettiauton rekisterinumerosta voidaan tunnistaa tekijän nimi ---> poliiseilla on toimiva infranetti, jossa olennainen tieto leviää hetkessä. Se on Occamin partaveitsen mukaan yksinkertaisempi selitys.

  Ja jos Breivikin manifestissään esittämät väitteet tuhansista hänen "äärioikeistolaisista" tutuistaan pitää paikkansa, niin ei ihme, että CIA:kin on pannut merkille niiden aktiivisuuden lisääntymisen ---> tiedottaminen uudesta mahd. terrorismista.

  Poliisin tulo saarelle kesti, koska vene meinasi upota + apuvoimien kutsuminen.

  Ja tutkinnallisista syistä poliisit vähän imaisivat Breivikin tietoja foorumeilta jne... --_> ei löydy oikein netistäkään. Ja ne harjoitusten, loma-ajat ja kolminimiset "yhteneväisyydet" yhdessä Norjan Nato-ongelmien kanssa menee samaan spekulaatiokategoriaan kuin numerohörhöjen 666-itkut...

  VastaaPoista
 12. "Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan?"

  Ei ilmeisesti tiennyt, tämä oli käännösvirhe. Alkuperäinen ihmettelijä Jon Snow korjasi asian Twitterissä:
  https://twitter.com/#!/jonsnowC4/status/95543411804876800
  "OK folks I have clarified: It was a mistranslation.Police did NOT call the terrorist's name before his arrest: He just came when they called". Eli olisi kutsunut muttei nimeltä.

  VastaaPoista
 13. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Poliisi+tiesi+Breivikin+henkil%C3%B6llisyyden+ennen+pid%C3%A4tyst%C3%A4/1135268087573

  "Ministeriön kameravalvonta paljasti Breivikin tielle jättämän auton rekisterinumeron ja poliisi sai tiedon rakennuksen vartiostosta. Auton omistajaksi paljastui vuokra-autoyhtiö Avis, joka kertoi auton vuokranneen henkilön nimen."

  VastaaPoista
 14. Matti Saari -> joukkomurha saaressa... sattumaako? ei voi olla!

  VastaaPoista
 15. "Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan?"

  Sanomalehti Aftenpostenin mukaan epäillyn henkilöllisyys selvisi perjantai-iltapäivällä pari tuntia pommin räjähtämisen jälkeen hallintokorttelin turvakamerakuvista. Niistä kävi ilmi, mikä oli pommin kätköpaikkana toimineen auton rekisterinumero.

  Numeron pohjalta saatiin selville, että autot ovat vuokrafirma Avisin. Yritys puolestaan kertoi, että auto oli vuokrattu Breivikille.

  Breivik oli vuokrannut samalta yritykseltä myös toisen auton, jolla hän ajoi Utöyan saarelle.

  VastaaPoista
 16. Niin ja vielä. Tällainen isku siis olisi Norjan pääministerin Jens Stoltenbergin hyväksymä. Ei mee kaaliin.
  Tää on ihan vainoharhaista libertaarien kuvitelmaa jostain sosialistisesta maailman hallintaan pyrkivästä eliitistä.

  JA eikös tää eliitti olekin kapitalistinen?

  VastaaPoista
 17. > Ei ilmeisesti tiennyt, tämä oli
  > käännösvirhe.

  Ahaa. Joo. BBC selitti, että uutinen WTC7 sortumisestakin (ennen kuin se oikeasti sortui) oli "virhe". Virheitähän sattuu.


  > Sanomalehti Aftenpostenin mukaan
  > epäillyn henkilöllisyys selvisi
  > perjantai-iltapäivällä pari
  > tuntia pommin räjähtämisen
  > jälkeen hallintokorttelin
  > turvakamerakuvista

  Missä ovat turvakamerakuvat autosta ja räjähdyksestä? Miksei niitä ole julkistettu?


  > Tällainen isku siis olisi Norjan
  > pääministerin Jens Stoltenbergin
  > hyväksymä.

  Missä minä niin sanoin? Opettele lukemaan.


  > sosialistisesta maailman
  > hallintaan pyrkivästä eliitistä.

  http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

  http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM

  VastaaPoista
 18. Get real.

  Vasemmistolla ei edes voi olla mitään mailmahallitsemismahdollisuuksia.

  Niitä on vain rahasuvuilla. Tiesittekö, että amerikassa OLI 60 sukua jotka kai olivat kaikkein mahtavimmat Amerikassa

  Rotscildia ei edes mainittu listalla
  Astorin suvulla on vielä jäljellä Upeat talot pitkin itä'usan rannikkoa.

  VastaaPoista
 19. "Missä ovat turvakamerakuvat autosta ja räjähdyksestä? Miksei niitä ole julkistettu?"

  Luuletko oikeasti, että poliisi julkaisisi ne, koska tutkinnat ovat vielä kesken. Ei poliisilla ole mitään tarvetta siihen. Voit tietysti kysyä asiaa Norjan poliisilta, mutta sieltä saat saman vastauksen. Jotain tolkkua nyt noihin epäilyihin.

  VastaaPoista
 20. "Onko ylipäätään videokuvaa paikanpäältä, jossa näkyisi pommin räjähdys? Ei varmaankaan."

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/uusi-turvakameran-video-oslon-pommi-iskusta/art-1288404021126.html

  "Räjähdyspaikan lähellä sijaitsevan elektroniikkaliikkeen turvakameran tallentamalla videolla näkyy voimakas räjähdys ja hätääntyneitä ihmisiä.

  Videolla räjähdys rikkoo liikkeen ikkunoita ja aiheuttaa muuta aineellista tuhoa."

  Ehkä kannattaisi odottaa kaikessa rauhassa tutkinan valmistumista. Miten sinä luulet, että heti iskun jälkeen sulle tuotaisiin kaikki todisteet mustaa valkoisella eteen. Oletko kuullu suru-ajasta?

  VastaaPoista
 21. Miten täs voi mitään sosialistista maailmanhallitusta kuvitellakaan kun nää NWO- perheet hallitsevat maailmaa?

  Euroopassa tulee mieleen Rotschild ja Wallenberg
  Ja liuta muita (schueller)

  Mut täs video http://www.youtube.com/watch?v=5jQzkWNLvC8

  For the committee 300

  VastaaPoista
 22. Joku kohtuus ois todellakin hyvä muistaa kaiken maailman epäilyissä. Asioihin voi suhtautua myös realistisesti.

  "Norjan joukkosurmaajan Anders Behring Breivikin liikkeistä on saatu lisätietoja Oslon valvontakameranauhoista.

  Breivik näkyy nauhoilla vain muutamaa minuuttia ennen keskustan pommi-iskua.

  Koko nauhamateriaalin läpikäynti vie viranomaislähteiden mukaan viikkoja.

  Nauhojen mukaan Breivik pysäköi räjähteillä lastatun auton aivan pääministerin kanslian sisäänkäynnin eteen keskustan hallintokorttelissa. Räjähdys synnytti kadulle useita metrejä leveän kraatterin."

  VastaaPoista
 23. ..Pakettiauto ja valvontakameroiden filmit..
  Norjan uutisten mukaan polisi tunnisti räjäyttäjän Oslossa valvontakameran kuvien perusteella hyvin nopeasti, jo ennen saaren tapahtumia..

  VastaaPoista
 24. Markukselle ei kelpaa muu selitys, kuin salaliitto siis vähintään hallituksen tai koko sosialistien järjestämä isku.

  Siis kuten WTC. Iskun tavoitteena tietysti on saada kannatusta maailman sosialistiselle hallinnolle, jonka tavoitteena tietysti on viedä ihmisiltä vapaus tehdä mitä haluavat.

  VastaaPoista
 25. Okei. Tiesikö poliisi kuvista, että utoyan saarella alkaa massamurha?

  VastaaPoista
 26. "Onko yhteensattumaa, että --- nimenomaan valkoihoiset (kristityt) ovat potentiaalisia terroristeja?"

  Ei. Kun puhutaan eurooppalaisesta terrorismista, yli 95% menee valkoihoisten uskontoryhmien piikkiin.

  Euroopan Unionin tutkintamääräys EIO (European Investigation Order) sallii Europolin suorittaa tutkimuksia kansallisen poliisin ohitse.

  Kun rikokset ovat rajoja ylittäviä, on vain loogista, että yhteistyöhön kykenemättömät kansalliset poliisit eivät koko tutkintaa johda. Toki jonkun tahon pitää tätä valvoa, mutta EU:n oikeusistuimet ovat tästä instituutiosta irrallaan.

  Kaapataanko Jussi Halla-aho tai joku muu poliittisesti epäkorrekti "äärioikeistolainen" salaiseen vankilaan toiselle puolelle Eurooppaa?"

  Ihan varmasti, istutaan ja odotellaan.

  "Tuntuu, että jokainen valtio, jolla on öljyä, mutta ei ole halukas niitä ilmaiseksi antamaan Venäjälle tai USA:lle, leimataan "terrorismin pesäkkeeksi", jota sitten pitää "panna järjestykseen"."

  Miten Norja "laitettiin järjestykseen"? Yksittäisen ihmisen tekemä hyökkäys sivullisia kohtaan ei riitä leimaamaan Norjaa "terrorismin pesäkkeeksi".

  "Hän lainasi myöskin huomattavia osia "manifestistään" vasemmistolaiselta Unabomberilta...luulisi vaikkapa Hitlerin "Taisteluni" olevan hänelle paremmin sopivaa materiaalia, eikö totta?"
  Hitler ja Unabomber ovat aivan eri tason radikaaleja, eikä tekojensa puolesta Breivikin tempaus ole edes lähellä Hitleriä.

  "Miksi kaikki (vähintäänkin kyseenalaiset) "terroristit"/"salamurhaajat" ovat kolminimisiä? John Wilkes Booth, Lee Harvey Oswald, James Earl Ray, Osama bin Laden, Khalid Sheikh Mohammed, jne.jne. No, sattumaahan sekin toki on, tietenkin."

  Heidät halutaaan erottaa samannimisistä taviksista, jotka kärsivät turhaan siitä, että yksittäiset ääliöt riehuvat maailmalla. Jos ikinä toteutat puheesi ja "nouset barrikadeille ja puolustat oikeuksiasi aseellisesti", on vain todennäköistä, että toinen nimesi liitetään uutisointiin.

  "ollut varsin tavanomainen mies, joka on kuitenkin ollut vapaamuurarien tms. aivopesun uhrina ja saatu johdateltua tekemään tekonsa."
  Jopa sodassa ammutaan tahallaan ohi ja paljon, koska normaalille ihmiselle toisen ihmisen murhaaminen ei ole edes poikkeustilanteessa millään tasolla luonnollinen teko. Breivik ampui käsittämättömän vähän ohi lopettaen tappamisen vasta, kun häntä tultiin hakemaan.

  "Sivusin jo aikaisemmin toteamusta siitä, että Norjan pääministeri jätettiin henkiin. Miksi? "

  Nyt on käynyt ilmi, että huonon sattuman takia koko isku viivästyi hieman ja pääministeri ehti poistua saarelta.

  "Kuningattaren johtama NWO" ei tätä tehnyt ja olisit voinut edes sivulauseessa kunnioittaa sivullisia uhreja.

  VastaaPoista
 27. En tiiä onko Breivik syntipukki, mutta yhden asian tiedän: se mies on käytännöllisesti katsoen kuollut mies....ei tarvita ku yks mies, Sako TRG, ja 600 metriä. Se ei oo turvassa edes Ilan vankilan eristyksessä jos siellä on ikkuna. Tai matkalla autossa jos sniperilla on panssariluoteja...believe me, he´s marked man!

  VastaaPoista
 28. > olisit voinut edes sivulauseessa
  > kunnioittaa sivullisia uhreja.

  Tekopyhää kunnioittaa Norjan uhreja. Joka päivä Venäjä tappaa sivullisia Tsetseniassa jne. ja USA Irakissa ja Afganistanissa jne. Eipä niitäkään uhreja "kunnioiteta" mitenkään.

  Tässä tapauksessa kyse oli muuten sosialisteista, jotka haluavat varastaa ihmisten rahat ja pakottaa heitä tekemään mitä ikinä nämä sosialistit haluavatkin. Kyse oli siis ryöstön ja orjatyön kannattajista, joita lahdattiin. Mikäli uhreina olisi ollut ihmisten vapautta kannattavia henkilöitä, voisi asiaa surkutellakin.

  VastaaPoista
 29. Yksi ihminen ei kykene, eikä ehdi saamaan aikaiseksi tuollaista tuhoa. Ei edes yksittäinen, erikoiskoulutuksen saanut ammattisotilas.

  Asialla ovat olleet ammattitappajat, jotka ovat tehneet sekunti tarkkaa työtä. NATO maiden ja Israelin salaisella tiedustelupalvelulla on käytössään tieto ja taito sekä resurssit joilla tällainen tuho saadaan aikaiseksi.

  Ja motiivi.

  Richard Cotrellin analyysi
  http://progressivepress.com/blog-entry/oslo-down-new-world-order

  Oslo False Flag: Now Everyone's A Suspect!
  http://beforeitsnews.com/story/853/704/Oslo_False_Flag:_Now_Everyones_A_Suspect.html

  Salaseuran jäsen, vapaamuurari Anders Behring Breivik. Kuinka monta viranomaisten edustajaa on samassa loosissa? Onko salaseuran muilla jäsenillä yhteyksiä, osuutta Oslon iskuihin? Tämä asia ei näytä kiinnostavan mediaa. Se vaietaan kuoliaaksi. Hälytyskellojen pitäisi soida.
  http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http://www.tv2.no/nyheter/prosjekt/frimurer/losjer/soilene/medlem/80189

  James Petrasin analyysi
  http://rense.com/general94/orgterr.htm

  ps. Tuore uutinen kertoo että Syyrian armeija on iskenyt mielenosoittajia vastaan. Viime tietojen mukaan kuolleita on noin 90. Huomatkaa että kyseessä on massiivinen määrä tuhovoimaa ja silmitön kaaos. Super-Breivik on siis tehokkaampi tappaja kuin Syyrian armeija...
  ...virallisen kertomuksen mukaan.

  VastaaPoista
 30. "Joka päivä Venäjä tappaa sivullisia Tsetseniassa"

  Minä luulin, että Venäjällä ihmisoikeudet ovat paremmat kuin Suomessa.

  VastaaPoista
 31. > Minä luulin, että Venäjällä
  > ihmisoikeudet ovat paremmat kuin
  > Suomessa.

  Jep. Siitä voidaankin tehdä tiettyjä johtopäätelmiä Suomen ihmisoikeustilanteesta...

  VastaaPoista
 32. "Jep. Siitä voidaankin tehdä tiettyjä johtopäätelmiä Suomen ihmisoikeustilanteesta..."

  Johtopäätelmiä ne on ne huonotkin. Eihän täällä uskalla edes blogia pitää, kun henki lähtee alle viikossa.

  VastaaPoista
 33. "Tekopyhää kunnioittaa Norjan uhreja. Joka päivä Venäjä tappaa sivullisia Tsetseniassa jne. ja USA Irakissa ja Afganistanissa jne. Eipä niitäkään uhreja "kunnioiteta" mitenkään."

  Onhan tämä paradoksaalista, että kun Afrikassa neekerit kuolee tai Lähi-Iädässä pommit räjähtää, niin niistä uutisoidaan ihan pikkuotsikoissa, mutta kun Norjassa riehutaan, niin...

  Mutta asia on vain niin ja se kuuluu ihan sosiaaliseen tapakulttuuriin Norjan uhrien kunnioittaminen. Ellei kunnioita, on moukka. Suosittelen sinullekin sitä, ellet halua leimautua Asperger syndroomaiseksi...

  VastaaPoista
 34. Jos tapahtuman takana olisi joku muu, niin miks halvatussa he harjoittelisivat sitä muutama päivä aiemmin? Eikös se olisi typerintä mahdollista toimintaa.. Ellei sitten aivan vaan netin häröbluggaajien kiusaksi olisi luotu tilanne, joka herättäisi heissä Epäilyn. Ikäänkuin salaliitto salaliitossa.
  Eli menneen ajan mainoksen sloganilla: Käännetään ja kaulitaan, käännetään ja kaulitaan.. niin saadaan aivan itselle sopiva, täsmällinen.

  VastaaPoista
 35. "Tässä tapauksessa kyse oli muuten sosialisteista, jotka haluavat varastaa ihmisten rahat ja pakottaa heitä tekemään mitä ikinä nämä sosialistit haluavatkin. Kyse oli siis ryöstön ja orjatyön kannattajista, joita lahdattiin. Mikäli uhreina olisi ollut ihmisten vapautta kannattavia henkilöitä, voisi asiaa surkutellakin."

  Joo no toi kertookin paljon ajatusmaailmastasi.

  VastaaPoista
 36. "Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan?"

  Breivik oli itse soittanut poliisille tekonsa jäljeen.

  VastaaPoista
 37. Mikko Ainasoja tervehtii rakkaassa Herrassa Kristuksessa.

  Pahinta tuossa Norjan verilöylyssä oli se, että uhrien muistotilaisuuden päätteeksi, Norja televisio lähetti kuvan maailmalle, jossa eri uskontojen edustaja olivat samassa kuvassa, ikään kuin yhtä perhettä, siis Kristin usko näytettiin yhden vertaisena muiden uskontojen kanssa. Näi saatiin useat ihmiset eksymään Kristuklsesta ja verilöyly päätettiin siis suurella eksytyksellä ja monien sielujen kadotuksella. Ja tämä eksytys tehtiin rakkauden nimissä, rakkaussanaa julistaen, eri uskon edustajat yhdessä, kuin yhtä. Kamalaa!

  Noin ei saisi tapahtua, ei missään nimessä!

  Kunnia Jumalalle, nyt ja aina! amen.

  http://mikkoainasoja.blogaaja.fi/
  http://mikkoainasoja.blogit.fi/

  mikko.ainasoja79@gmail.com

  VastaaPoista