20. huhtikuuta 2011

EU:sta tehdään salassa ja vauhdilla yhtä valtiota!

EU on alkanut kovasti kiirehtimään "liittovaltiokehitystään" viime aikoina. Syynä lienee surkea taloustilanne ja tulossa oleva euron romahdus. EU:n byrokraatit ja fasistit haluavat sitä ennen lukita kaikki jäsenmaat niin tiiviisti EU:hun, etteivät ne enää käytännössä pääse siitä irti. Samalla lukitaan ihmisiltä ja valtioilta mahdollisuus päättää omista asioistaan ja päätösvalta siirretään lopullisesti EU:n eliitille, komissiolle (joka on kaiken demokraattisen päätöksenteon ja valitsemisprosessien ulkopuolella) sekä sen kumileimasimena toimivalle EU-parlamentille.

Tuossa kehityksessä ei sinällään ole mitään uutta ja ihmeellistä (vaikka tietenkään valtamedia ja poliitikot eivät sitäkään kerro). Sen sijaan se, että tuota kehitystä yritetään massiivisesti piilotella ja salakavalasti nopeuttaa huimasti, on uusi ilmiö. Se kertoo, että EU alkaa olla hätää kärsimässä, kun ihmiset ovat alkaneet ymmärtämään, millaisesta kusetuksesta ja vallansiirrosta siinä on kysymys - ja keiden hyväksi!

Miltä kuulostavat esim. seuraavat asiat:
- EU:n budjetti kasvatetaan jopa 10%:iin jäsenmaiden bkt:sta
- Kaikkien euromaiden velat otetaan kaikkien jäsenmaiden yhteisvastuullisesti hoidettavaksi
- Jäsenmaiden budjetit joudutaan hyväksyttämään EU:lla
- EU:lle siirtyy ulko- ja turvallisuuspolitiikka
- EU:lle siirtyy energia- ja liikennesektori sekä tutkimus ja tuotekehitys
- EU:lle tulee yksi valtionvarainministeriö

Kaikkea tätä ollaan siis ajamassa pikapikaa lävitse EU-mielisten idioottipoliitikkojen suostumuksella, ilman, että eri valtioiden kansalaiset tietävät asiasta mitään.

On selviö, että mikäli ihmiset tietäisivät, mitä tuleman pitää, alkaisi valtioissa tapahtumaan melkoisia vallankumouksia - enkä tarkoita, että äänestämällä. Ihmiset arvostavat yhä omia valtioitaan ja niiden itsenäisyyttä EU-byrokraatteja ja muuta hullutusta vastaan. Juuri siksihän koko asiaa pitääkin yrittää salailla viimeiseen asti...

8 kommenttia:

  1. Suoraan sanoen en tiedä olisiko se liittovaltio sittenkään huonompi vaihtoehto kuin peruSSjunttila.

    Verot olisivat ainakin matalammat ja ilmapiirikin voisi parantua tästä Syvän joen banjotunnelmasta.

    VastaaPoista
  2. Olisiko sittenkin kannattanut äänestää, EU-kriittistä?

    VastaaPoista
  3. Miten näkisit tiukan valtioliiton hankaloittavan elämäämme? Vai mainitsitko asian vain siksi, että ihmiset yleisesti vastustavat liittovaltiokehitystä?

    Kun määritelmänä valtio on paha, niin liittovaltio on silloin vielä pahempi. Kun valtiolla on pienellä maa-alueella täysi monopoli, niin liittovaltiolla monopoli on suurempi, eli valtiolla on vähemmän kilpailua, joten se voi lypsää karjaansa ankarammin.

    VastaaPoista
  4. Kyllähän se tarkoittaa vähemmän demokratiaa. Eu:n johtoa ei ole vaaleilla valittu. Valta menee kokoajan pienemmän porukan käsiin. Eu:ssa parlamentaarikolla ei ole edes oikeutta tehdä aloitteita. Virkamiehet tekee aloitteen, josta parlamentaarikot sitten äänestää.

    VastaaPoista
  5. Olisiko se nyt niin paha asia, jos EU:ta rakennettaisiin USA:n kaltaiseksi liittovaltioksi?

    VastaaPoista
  6. Pienempien valtioiden välillä on enemmän kilpailua ja tämä ehkäisee väkivaltamonopolin paisumista sekä sen tuomia haittapuolia. Yksi iso Eurooppa taas tarkoittaa vain yhtä linjaa kaikille.

    VastaaPoista
  7. Vaikka nyt suhtaudunkin poliitikkoihin epäillen, niin en nyt ihan usko, että Persut hyväksyisivät liittovaltiokehityksen tappelematta. Koska kyseessä on sen verran perusänkyröitä sisältävä joukko, niin ainakin rähinää eduskunnassa syntyy, jos tällaiseen mennään. Mitä enemmän joudumme maksamaan eu:lle hyvinvoinnistamme, sitä enemmän tulee ristiriitoja. Tämä on lopun alkua euroalueelle ja sitä yrittää tietty joukko pitää kasassa, mutta tuho tulee ennemmin tai myöhemmin.

    VastaaPoista
  8. "Pienempien valtioiden välillä on enemmän kilpailua ja tämä ehkäisee väkivaltamonopolin paisumista sekä sen tuomia haittapuolia. Yksi iso Eurooppa taas tarkoittaa vain yhtä linjaa kaikille."

    Tulevaisuudessa Kiina tulee olemaan suuri voima myös poliittisesti ja sotilaallisesti. Taloudellisesti se on jo.

    Onko mitään järkeä Euroopan jäädä ulos tästä talouden, sotilasvoiman ja politiikan valtajaosta?

    No ihan kuinka haluutte. Entinen maailmanmahti (eurooppa) kuihtuu sitten uusien mahtien rengiksi.

    VastaaPoista