6. huhtikuuta 2011

Halla-aho antaa ajattelemisen aihetta vaaleihinItse aion äänestää vaaleissa persuja, vaikka olenkin Kokoomuksen jäsen. Syitä on useita, kuten mm.
- Maahanmuuttopolitiikka
- Näpäytys nykyiselle poliittiselle eliitille
- Kokoomuksen tyriminen valtiontalouden hoidossa

Kehotan kaikkia muitakin Kokoomuksen jäseniä äänestämään persuja em. syistä johtuen. Ääni kenelle tahansa Kokoomuksen ehdokkaalle on ääni puolueelle, joka ei tällä kokoonpanollaan ja toiminnallaan tuo muutosta maamme nykytilaan. Yksittäiset, pahuksenkin hyvät ehdokkaat, hukkuvat idioottien enemmistöön ja klikin hampaattomaan politiikkaan. On aika näyttää myös meidän johtohenkilöille, mistä kana pissii.

Kaikkia muita puolueita perinteisesti äänestäneille muistutan, mitä Halla-aho videossaan sanoi. Miettikää niitä asioita.

Niille, jotka eivät ole vaivautuneet äänestämään vaaleissa ja aikovat ehkä nämäkin vaalit nukkua, pyydän: Antakaa protestinne kuulua. Nyt on mahdollisuus iskeä piikki niin syvälle poliittisen mädänneisyyden lihaan, että tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Nukkukaa vaikka kaikki vaalit jatkossa, mutta NYT pitää äänestää persuja.

18 kommenttia:

Anna Nyymi kirjoitti...

Vastustat Kokoomuksen taloustoimintaa, mutta äänestät tässä kohtaa persuja ihan vain kiusaksi, vaikka heidän taloussuunnitelmansa on melkein yhtä metsässä kuin kepulla ja demareilla.

Et taida tykätä järkiajattelusta?

Tupakkamies kirjoitti...

Hyvä postaus ja video. Tuon katsottua muistan taas todella pitkään miksi en kannata demokratiaa ja kansallismielistä sosialismia.

Suomen pseudo-libertaareista

C.G.B. Spender kirjoitti...

Yksi perusteistasi PerSeiden äänestämiselle on "valtaeliitin näpäytys"?

Persaukisempaa perustetta äänestää jotakuta saa haeskella.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä. Tupu, Hupu ja Lupu pihalle. Ankkalinnan tarinoita on jo ihan tarpeeksi nähty. Aku on aina köyhä, Hannu Hanhi elää toisten kustannuksella ja Rikas Roope ei ole ikinä tyytyväinen. Nyt muutosta kehiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni minulla ei ole oikeutta valita muille johtajaa. Voisin toki valita itselleni, mutten haluaisi sitäkään.

Äänestäminen on muutenkin nöyryyttävää. Ikään kuin minun pitäisi valita kuka saa raiskata minut seuraavaksi. Ei sitä ihan näpäytyksen takia tekisi.

Ja se näpäytyskin on vain kannatuksenosoitus niille, jotka pääsevät jatkamaan eduskunnassa. Perussuomalaiset eivät varmasti tuo muutosta, vaan epäonnistuessaan vain lisäävät vanhojen puolueiden suosiota.

Anonyymi kirjoitti...

Juu kävin ennakkoon äänestämässä ja ääneni sai Auran kirkkoherra Torsti Äärelä(V-S piirin persu)

T:Albyn-Arska

Anonyymi kirjoitti...

Huhut kertovat, että seuraava hallituskokoonpano säilyy melko samanlaisena, vihreineen päivineen. Ministerinsalkkujakin olisi jaettu jo syksyllä. Jos perussuomalaiset siis ovat toiseksi suurin puolue, he eivät todennäköisesti ole hallituksessa. Vihreät ovat. Olettaen, että näissä juoruissa on siteeksikään perää, AINOA KEINO muutokseen ja Suomen pelastamiseen on juuri nyt ja ainoastaan nyt ja se on äänestä Perussuomalaiset suurimmaksi puolueeksi.

Toivottavasti nuo jutut ovat vain juttuja, mutta silti NYT on äänestettävä ja äänestettävä joko Persuja, Persuja tai Persuja.

Anonyymi kirjoitti...

Ei missään nimessä persuja. Hehän ensi alkuun pilaisivat Suomen maineen maailmalla. He eristäisivät Suomen muusta maailmasta.

He luulevat meistä liikoja. Emme me ole mitään ihmekansaa, joka pärjäisi ihan yksinään jossain Euroopan syrjäkulmilla itekseen.

Katsokaamme P-Koreaa, kuin hyvin se pärjää eristäytymällä muusta maailmasta.

Persut veisivät Suomen kadotukseen, jonka seurauksena ME tarvitsisimme apua muualta.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, Pohjois-Korea" -argumentti uppoaa näköjään joihinkin oikeasti.

Anders kirjoitti...

http://blogs.helsinki.fi/eranti/10-nopeaa-havaintoa-vaalikonedatasta/

Mielenkiintoinen graafi poliittisesta nelikentästä ehdokkaiden vaalikonevastauksista, jossa sinänsä ei ole mitään uutta mutta paljon tuosta ei ole vielä Suomessa puhuttu. Täällä kun on totuttu vain yksitotiseen vasemmisto-oikeisto jaotteluun.

Tällä taustalla on minusta jokseenkin outoa että olet kokoomuksen jäsen ja julkisesti kannatat taas perusssuomalaisia, kun samalla väität olevasi libertaari? Tuohon graafiin vedoten sen puoleen kokoomus kuin perussuomalaisetkaan eivät ole tunnettu liberaaleista näkemyksistään, vaan konservatiivista.

Anonyymi kirjoitti...

Taas yksi ääliö joka on nielaissut Halla-ahon höpinät koukkuineen siimoineen päivineen.

Markus Jansson kirjoitti...

Vituttaako, kun persut vetävät kunnon vaalivoiton? Hah.

Anonyymi kirjoitti...

Mikset käske äänestämään Muutos 2011:a?

Anna Nyymi kirjoitti...

"Vituttaako, kun persut vetävät kunnon vaalivoiton? Hah."
Vaalivoitto joo, he tulevat kasvattamaan reilusti osuuttaan viime kierrokselta.

Mutta koska persuilla ei ole Soinin ja Halla-ahon lisäksi ketään, joka osaisi esittää asiasisältöä mihinkään, jää tuo katukyselyiden ennakoitu tulos varmasti pienemmäksi. Lampaille tulee yllätyksenä, kun Timoa ei voikaan äänestää Raumalla ja sitten jätetään joko äänestämättä tai äänestetään jotain täysin satunnaista.

Persujen talouspolitiikka on sitä paitsi niin suuri farssi, että ihmettelen syvästi talouskriittisen bloggaajan fiilistelyä moisesta aivopierumassasta.

Markus Jansson kirjoitti...

> Persujen talouspolitiikka on
> sitä paitsi niin suuri farssi,
> että ihmettelen syvästi
> talouskriittisen bloggaajan
> fiilistelyä moisesta
> aivopierumassasta.

Nykyisten suurpuolueiden talouspolitiikka on niin täyttä hulluutta, että persut eivät ainakaan pahempaan pysty. Katsos vaikka valtion ja kuntien velkaantumista ihan aluksi...

Anna Nyymi kirjoitti...

"Katsos vaikka valtion ja kuntien velkaantumista ihan aluksi..."
Ja kokoomus on ainoa, joka on ääneen puhunut kuntien yhdistämisistä ja aivan varmasti leikkauksia tullaan tekemään heti vaalien jälkeen.

Persut sitten lupaavat kaikille jotain ja edes kevyellä realismintajulla näkee jo kauas, ettei se tule toimimaan edes suurinpiirtein.

Halla-aholla on tasan yksi agenda, joka on taloudellisesti lähes nappulakauppaa tässä kusilammikossa. Muuta hän ei todennäköisesti edes osaa esittää, näkeehän sen jo youtube-videossa, jossa hän vastustaa kasvisruokapäivää kouluissa. Voi jumalauta, että on iso mies eksyksissä.

Anna Nyymi kirjoitti...

Ei tarvitse omaa kantaa kertoa, mutta listaatko tähän vielä oman vaalipiirisi parhaat persu-ehdokkaat ja heidän realistiset ja järkeenkäyvät suunnitelmansa asioiden korjaamiseen? Ehdokkaita on varmasti kymmeniä, mutta 3-5 parasta riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Entisen Ben Zyskowiczin äänestäjänä en voisi olla enempää samaa mieltä blogistin kanssa nykytilanteesta.

Kokoomuksen kannalta tärkeintä olisi saada siirrettyä Katainen Siilinjärven kaupunginjohtajaksi ja Tsubb Pepsodentin markkinointimieheksi.