2. tammikuuta 2015

Äänestetäänpä Seppo Lehdosta "Vuoden Tamperelainen 2015"


Tampere järjestää taas "Vuoden Tamperelainen" äänestyksensä. Koska listalla on valmiiksi esitettyinä 11 täysin turhanpäiväistä ja suurelta osin tuntematontakin tyhjäntoimittajaa, ehdotan, että menemme kaikki ja äänestämme "omaa ehdokastamme". Eli valitsemme ehdokas nro 12 ja kirjoitamme siihen ehdokkaan nimeksi Seppo Olavi Lehto.

Seppo ansaitsee tämän kunnianosoituksen ja tuen osoituksen ja saammepahan samalla trollattua aivan helvetisti Tampereen kaupunkia ja tamperelaisia. Eikun äänestämään! Ja kertokaa kaverillennekin, että menee ja äänestää omaa ehdokasta, eli Seppo Olavi Lehtoa! :)

Huomatkaa, että kaikki voivat äänestää, tamperalaisuus ei ole vaatimuksena!

10 kommenttia:

 1. Tarkoitatko nyt sitä Seppo Lehtoa, joka merkittävästi vaikeutti J.Hirvisaaren poliittista taivalta ja luultavasti torpedoi koko poliittisen uran?

  VastaaPoista
 2. Seppo Lehto ei vaikeuttanut eikä torpedoinut Hirvisaaren uraa. Soini ja muut poliitikot tekivät sen. Kannattaisi ottaa vähän selvää asioista ja mitä todella tapahtui.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän. Niitä natsitervehdyksiä eduskunnan lehtereillä teki siis Timo Soini ja muut poliitikot? Pitäisi tosiaan ottaa asioista vähän selvää, ennen kuin sanoo mitään. Kiitos kun näytit valon. :D

  VastaaPoista
 4. > Ymmärrän. Niitä natsitervehdyksiä
  > eduskunnan lehtereillä teki siis
  > Timo Soini ja muut poliitikot?
  > Pitäisi tosiaan ottaa asioista
  > vähän selvää, ennen kuin sanoo
  > mitään. Kiitos kun näytit valon. :D

  Ei vittu että olet tyhmä kuin saapas. Mene nyt juomaan sitä kaljaa ja katsomaan lätkää telkusta ja jätä suosiolla politiikka ja yhteiskunnalliset aiheet, kun kapasiteettisi ei selvästikään niihin riitä.

  Debiilinä junttina et ymmärrä, että sillä, mitä Seppo Lehto tekee, ei pitäisi olla vaikutusta siihen, mitä Hirvisaarelle tehdään tai ei tehdä. Meillä on kansanedustajina tuomittuja rikollisia, lahjottuja kusipäitä ja patologisia valehtelijoita, mutta ei heitä heitetä puolueesta pihalle sen takia. Mutta Hirvisaari heitettiin, koska hänen vieraansa teki "Ave Caesar" -tervehdyksen lehtereillä. Sinulla ei ole mitään suhteellisuudentajua eikä järkeä, jos sinusta käden heilautus on kelpo syy heittää pihalle - mutta törkeä rötöstely ja patologinen valehtelu ei ole.

  Tosiasiassa Hirvisaari heitettiin pois puolueesta siksi, että siihen saatiin hyvä tekosyy. Timo Soini ei siedä kilpailua ja siksi on kovin nuivasti ollut mm. Halla-ahoakin ottamassa mukaan kuvioihin ja koettanut tätä potkia pihalle tai eristää saamansa tuomionkin vuoksi. Soini siivoaa puolueestaan pois kaikki, jotka voivat uhata hänen asemaansa. Halla-aho ja Hirvisaari ovat sikäli tyhmiä, että ovat alunperinkin lähteneet mukaan tuohon paskapuolueeseen, joka on sittemmin pettänyt kannattajansa niin EU-linjauksissaan kuin maahanmuuttopolitiikassaan. Järkevien persujen kannattaisi suksia vittuun Soinin porukoista ja perustaa oma, aidosti mamutusta ja mokutusta sekä EU:ta vastustava puolueensa. Sille olisi tilausta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Markus Janssonille arvostettavasta yhteiskuntakriittisyydestään

  Ketsjussatrollaavalla keskiaikaiselle Pantolone (Pantalone = housut ilman takapuolta, sallivat paskoa minne sattuu ohi mennen) taholle: Hän joka näkee tervehdyksissäni "natsismia" paljastaa vain olevansa kommari tai kommarivalheiden omaksuja.
  Tapaani tervehtivät kaikki olkavarreltaan terveet ihmiset hygieenisesti. Käsitervehdys käsikkäin ei ole immunologisesti yhtä järkevää eikä ilahduttavaa.

  Tasankointiaaneista juutalaispresidentteihin mm Ranskan Sarkozy (nimi sinnepäin), Israelin Benjamin Netanjahu (kazaarijuutalainen) ovat samaan tapaan tervehtineet todistettavasti Saksan Merkelistä Timo Soiniin.
  Yhteenveto: Erittäin tarkoitushakuista nähdä omia halujaan Seppo Lehdon tervehdyksissä.

  Tässä joulunakin tuli muutamassa paikassa Hou hou tervehdyksin käytyä eikä kutsujat leikkineet komukoita vaan toivottivat kohteliaasti peremmälle . Kutsujina jopa vanjatahoisia perhekuntia.

  Seppo Lehto

  Heilataan vaan mikä sen rauhantahtoisempaa? Ei ainakaan islam

  PS: "hailia happamia niitä koivistolaisien tappamia" laulu soimaan komukoille ja kaltaisilleen härskeille silleille

  VastaaPoista
 6. Soini on mahdollista vaihtaa jo kesällä. Ei muuta kuin varteenotettava ehdokas kehiin..

  VastaaPoista
 7. Vastustamattoman hauska idea. Lisäksi edellä käy ilmi, ettei Seppo Lehdon tervehdys ollutkaan terroristien käyttämä hamas-tervehdys.

  VastaaPoista
 8. Seppo Lehto tiedote:

  Tuli Suposta tänään 9.1.2015 soitto 17:24 koskien Jussi Halla-ahon julkaisemaa jihadistien tapaan tehtyä tappouhkailua joka koski sekä Jussia että Seppo Lehtoa perheineen etc. - Asia siirretty tänään Lounais-Suomen poliisilaitokselle mistä ollaan lähiaikoina yhteydessä. Yhteydenottaja Teemu Isoaho Helsingin Suposta

  VastaaPoista
 9. VUODEN TAMPERELAINEN -KISA!
  Seppo Lehto pääsi kymmenen parhaan joukkoon! ONNEKSI OLKOON!

  Vuoden Tamperelainen 2015 -äänestyksessä annettiin yhteensä 5 511 ääntä, joista enemmän kuin joka neljäs meni yleisön omille ehdokkaille. Eri ehdotuksia oli noin 80. Mustista hevosista korkeimmalle kiri Kissakahvila Purnauskis, joka sijoittui kilpailun neljänneksi kahmittuaan peräti 8,1 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Yleisön omista ehdokkaista toiseksi parhaiten pärjäsi Vapaa Nekala ry, joka jäi täpärästi kilpailun kuudenneksi.

  Mustien hevosten top 10:

  Jarkko Ahola
  Kehitysvammaisten teatteri La Strada
  Kissakahvila Purnauskis
  Kormus-bändi
  Olli-Poika Parviainen
  Rap-artisti Tapani Kansalainen
  Rap-ryhmä Mansesteri
  Seppo Lehto
  Uusi Päivä -sarja
  Vapaa Nekala ry

  (Ehdokkaat aakkosjärjestyksessä)

  http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/262507-porhea-sijoitus-suuryllattaja-kipusi-neljanneksi-vuoden-tamperelaisessa

  VastaaPoista